14. april 2024.2 god. comment_354231 I sta bi, kad nastavljamo glasanje il cemo nagodinu proglasit forumasa godine za dvije godine Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354242 Neki su preskakali kategorije pa su glasovi malo čudno raspoređeni, mislim da sam sve dobro sabrao. Najveći branilac Pochettina: 6 - @cobinho 1 - @Whisper Najveći hater Pochettina: 1 - @hamco 3 - @Wisey 3 - @Zemo Najveći provokator: 1 - @reLo 3 - @Spaha 1 - @soxx 1 - @Igi Najviše psuje: 3 - @Kun Aguer0 1 - @drogba 11 Najduhovitiji: 4 - @soxx 1 - @diablo_bih 3 - @Igi Najveći pesmista (ili kontroverzniji ujedno): 4 - @Wisey 1 - @cobinho 1 - @hamco Najveće fudbalsko znanje: 6 - @Adi 2 - Wisey Rookie/povratnik: 7 - @EdvinTB Forumaš: 2 - @diablo_bih 1 - @EdvinTB 4 - @ker 1 - @hamco 1 - @Adi 1 - @soxx I da, ja bih volio da je forumaš godine Edvin, kad malo bolje razmislim donirao je dosta, aktivan je, a i vratio se. Nije mi jasno kojom logikom ste mene izabrali, nemam nijedan glas u drugim kategorijama. 😂 Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354244 Ja ne mogu zamisliti forum bez diabla. Valjda to sve govori... Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354248 2 hours ago, ker said: I da, ja bih volio da je forumaš godine Edvin, kad malo bolje razmislim donirao je dosta, aktivan je, a i vratio se. Nije mi jasno kojom logikom ste mene izabrali, nemam nijedan glas u drugim kategorijama. 😂 Ma ovo ostalo su samo utješne nagrade, kao kad se bira Miss. Jedna dobije za Miss fotogeničnosti, druga za Miss ovoga, treća za Miss onoga i onda neke potpuno druge budu druga pratilja, prva pratilja i Miss. Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354261 9 hours ago, hamco said: Ja ne mogu zamisliti forum bez diabla. Valjda to sve govori... diablo je goat Prijavi
15. april 2024.2 god. comment_354262 10 hours ago, hamco said: Ja ne mogu zamisliti forum bez diabla. Valjda to sve govori... Hvala ti duso moja Prijavi
15. april 2024.2 god. Popularna objava comment_354305 12 hours ago, hamco said: Ja ne mogu zamisliti forum bez diabla. Valjda to sve govori... Konacno imamo LGBTQIA+ forumasa, evo ti nagrada Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.