6. februar 2023.3 god. comment_339988 Najveći branilac Pottera - diablo Najveći mrzilac Pottera - Wisey Najveći provokator - Spaha Najviše psuje - drogba 11 Najduhovitiji forumaš - Igi, ker (dva totalno različita tipa humora ali dobro) Najveći pesimista (najkontroverzniji) - reLo (fb stranica) Najveće fudbalsko znanje - Adi, aperion Rookie godine - Corto Maltese Forumaš godine - Bari (Iako je tu 1000 godina ono što mi se svidjelo je što dosta tweetova postavi na forum i to su uvijek dobri izvori, to mi je nekako presudilo) Pokušavam svima dati glas za nešto ali da im to stoji ali teško da ću svakoga moći da ubodem. Što se tiče forumaša godine, hamco je dobitnik prošle godine, Adi prije toga tako da njih gledam da tu izostavim. Za sledeću sezonu bi imao novu kategoriju koje sam se sad sjetio i koja bi bila veoma dobra i nekako mi je baš za foruma, možete baciti koment i sad ako imate nekoga! Najobjektivniji forumaš ! Prijavi
6. februar 2023.3 god. comment_339991 Najveći branilac Pottera - diablo_bih Najveći mrzilac Pottera - wisey Najveći provokator - soxx Najviše psuje - kun aguero Najduhovitiji forumaš - igi Najveći pesimista (najkontroverzniji) - pesimista wisey, najkontroverzniji diablo_bih Najveće fudbalsko znanje - whisper Rookie godine - corto maltese Forumaš godine - ker Teško se bilo odlučiti u kategoriji forumaš godine, bilo je puno kandidata. Po jutros napisanim pravilima ne mogu administratori i moderatori, za neke sam prethodnih godina glasao, neke sam stavio u druge katerogije. Ker je jedan od ravnopravnih kandidata i forum mu se treba odužiti za kaznu koju mu je bezveze dao. Prijavi
6. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340018 Najveći branilac Pottera - diablo Najveći mrzilac Pottera - wisey Najveći provokator - klicko Najviše psuje - drogba 11 Najduhovitiji forumaš - spaha Najveći pesimista (najkontroverzniji) - wisey Najveće fudbalsko znanje - king chelsea Rookie godine - corto maltese Forumaš godine - reLo Za forumasa godine sam dao glas reLi iz razloga sto je najzasluzniji za uzdizanje foruma na jedan visi nivo. Pre svega se vratio na forum, aktivno ucestvuje u raspravama, poradio na forumu i fb stranici na kojoj je privukao nove forumase i gnev fb stranice chelseamacedonia. Trudio se i radio i zasluzuje jednu ovakvu nagradu Prijavi
7. februar 2023.3 god. comment_340038 Ovaj post je jedan od pokazatelja zašto klicko neće osvojiti ni jednu nagradu, nikad Prijavi
7. februar 2023.3 god. comment_340040 Prekinite da kopirate ovo crno belo, crno belo, crno belo, imam jebani osećaj kao mi se prividja neka zebra na ekranu Prijavi
7. februar 2023.3 god. comment_340043 40 minutes ago, chiba said: Prekinite da kopirate ovo crno belo, crno belo, crno belo, imam jebani osećaj kao mi se prividja neka zebra na ekranu Stavi dark mode, ljepse je dosta od normalnog. Prijavi
7. februar 2023.3 god. comment_340048 8 hours ago, chiba said: Prekinite da kopirate ovo crno belo, crno belo, crno belo, imam jebani osećaj kao mi se prividja neka zebra na ekran Tebra ne prividja ti se zebra nego zerba, de zerba Prijavi
8. februar 2023.3 god. comment_340056 Jes ga sjebalo što se oženio, prije mu se nikad zebre nisu priviđale, čak ni kad je mrtav pijan bio Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340135 Najveći branilac Pottera - diablo Najveći mrzilac Pottera - wisey Najduhovitiji forumaš - klicko Najveći pesimista (najkontroverzniji) - wisey Forumaš godine - igi I 9 opcija za glasanje a nije vas 9 glasalo. Haj ne sramote forum lupite koji post inace ovi izbori nemaju nikakvog smisla Prijavi
9. februar 2023.3 god. Autor comment_340138 Forumas godine - reLo Zbog velikog povratka, aktivnosti i dobre zezancije kao uvijek. Drugo mjesto Corto Maltese, isto odlican momak koji je osvjezio forum. Treci bi ove godine bio Whisper, tu se nema sta reci jer covjek zna fudbal. Mali forum, nema nas mnogo, tako da praviti nekih 5-6 kategorija mi je bezveze. Pa skoro ce svaki forumas negdje biti. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340141 Forumas godine - Bari, inace bi bio reLo, ali ne moze admin/mod. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340149 Ne kontam sad kad bi onda ovo glasanje trebalo zavrsiti? Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340150 Najveći branilac Pottera - diablo Najveći mrzilac Pottera - wisey Najveći provokator - nemam pojma čuj provokator, eto neka bude Igi😁 Najviše psuje - neka bude Kun, na račun stare slave😁 Najduhovitiji forumaš - ovo se nekad moglo najviše reći na osnovu chatboxa, sada nemam pojma, neka bude relo, jer zna se našalit i nakon poraza Najveći pesimista (najkontroverzniji) - kao najveceg pesimistu ne mogu navesti Wiseya jer smo on i ja tu negdje slični po načinu rezonovanja, ne bi to nazvao pesimizmom, problem je što se pod pesimizmom shvata sve što nisu ruże i ljubučice, neka bude soxx njega sam upratio da zna ocrnit kad hoce😆, ovo najkontraverzniji me takođe zbunjuje. Najveće fudbalsko znanje - Whisp Rookie godine - Corto maltese Forumaš godine - reLo, ako ne moze moderator onda neka bude Adi. Treba malo poradit na kategorijama, ja bi to recimo ovako, najduhovitiji forumas, najrealniji forumas, rookie godine i forumaš godine, znači sa 4 kategorije obuhvatiš i zabavni segment foruma i tu neku fudbalsku stranu i novajlije i sveukupni utisak. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340151 Ne mogu da verujem da Wisey toliko vodi za najveceg mrzilaca Pottera Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340152 8 minutes ago, Igi said: Ne mogu da verujem da Wisey toliko vodi za najveceg mrzilaca Pottera Razlika izmedju tebe i Wiseya je ta sto ti ne volis Pottera jer jos uvijek ne mozes da prebolis Tuchela. Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340157 Ja cu samo glasati za ove kategorije: 1. Nabolji insajder - Diablo (nije bas uvijek najtacniji ali zna pogoditi.) 2.Najveci pesimista - Wisey (on takodjer moze i u sljedecu kategoriju al u zadnji vrijeme bas nesto mraci na temama pa zato ipak ovdje.) 3. Najvece fudbalsko znanje - Whisper 4. Forumasi godine - Sva ova stara garda, biti 9-10 godina na forumu aktivan, redovno pisati i citati postove, trositi svoje dragocjeno vrijeme na ovaj nacin zasluzuje svaku pohvalu. Prijavi
9. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340158 Na prvom postu napišeš fino da ljudi ne glasaju za moderatore kao forumaše godine, čim se okrene sledeća strana na topicu reLo lagano pokida i osvoji nagradu. Vidi se da je balkanski forum. Pravila ? Evo ti kurac, imamo mi pravila Prijavi
9. februar 2023.3 god. comment_340163 20 minutes ago, Bari said: 1. Nabolji insajder - Diablo (nije bas uvijek najtacniji ali zna pogoditi.) Ne postoji konkurencija, nagrada treba nositi njegovo ime Prijavi
9. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340164 Jedni glasaju za moderatore, drugi dodaju svoje kategorije, Wisey glasa po nekom svom principu sa 3 mjesta, ostali lajkuju postove i komentarišu, a nisu ni glasali, ne zna se ko pije, a ko plaća. Jadan onaj koji to bude sabirao. 😅 Prijavi
10. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340168 5 hours ago, hamco said: Razlika izmedju tebe i Wiseya je ta sto ti ne volis Pottera jer jos uvijek ne mozes da prebolis Tuchela. Ne podnosim ga jer je Englez pre svega Prijavi
10. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340172 NE MOŽE SE ZAUSTAVITI GLAS NARODA, KAKVA GOD IMAGINARNA PRAVILA DA POSTAVLJATE. NAROD JE PREPOZNAO KVALITET I DA SAM JA FORUMAŠ GODINE. NAROD ZNA. Prijavi
10. februar 2023.3 god. Popularna objava comment_340175 Najveći branilac Pottera - Diablo Najveći mrzilac Pottera - Vajz Najveći provokator - Klicko Najviše psuje - BT14 Najduhovitiji forumaš - Kun Najveći pesimista (najkontroverzniji) - Spaha Najveće fudbalsko znanje - Adi, bez premca. Rookie godine - Corto Maltese Forumaš godine - kroz sve ove godine koliko sam ovde mnogi ugledni i zasluzni forumasi su dobili ovu nagradu, sem mene jelte Ipak cast mi je sto sam delio ove stranice sa Vajzom, Chibom, Hamcom, Adijem, Kunom, Relom Kingom, i ostalima u njihovim prajm izdanjima. Ali imam utisak da smo jedno ime preskakali nekako. Bari95. decko je tu sve ove godine, kvalitetno pise i zasluzuje nominaciju Prijavi
10. februar 2023.3 god. comment_340179 3 hours ago, reLo said: NE MOŽE SE ZAUSTAVITI GLAS NARODA, KAKVA GOD IMAGINARNA PRAVILA DA POSTAVLJATE. NAROD JE PREPOZNAO KVALITET I DA SAM JA FORUMAŠ GODINE. NAROD ZNA. *narod znO Prijavi
7. decembar 2023.2 god. comment_350385 Pade mi na pamet ova nagrada pa rekoh da uđem u temu, vidim da nismo u stanju izglasati. Mogli smo ove godine to napraviti, ali da se ne glasa van kategorija i izbaciti ova pravila tipa da se ne može glasati za moderatore kad je pola foruma u toj kategoriji. I treba napraviti maksimalno tri kategorije, tipa najduhovitiji forumaš, forumaš sa najkvalitetnijim postovima i rookie godine (ako ima takav). Ova kategorija sa psovanjem služi da Kun dobije nagradu, a sad kako nema drogbe više nema smisla ni da je uvodimo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.