10. juni 2013.13 god. comment_128599 Uuuu ovo je zanimljivo. Ja mislim da nema potrebe da posebno ističem potrebu uvođenja kategorije "Najzgodniji forumaš", a još manje da ističem da ista evidentno i nedvojbeno odlazi u ruke moje veličanstvenosti. Naravno, analogno tome, treba predstaviti i kategoriju "Najzgodnija forumašica". Bez puno pimplanja objavljujem da ta nagrada ide u ruke mojem sugrađaninu crvu: Ljubi te Dino u oči kose! Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128601 Hajd Wisey uzmi ovo u svoje ruke mi ak nastavimo sa svojim postovima krenut ce nova sezona. Prijavi
10. juni 2013.13 god. Autor comment_128631 1. Najbolji član cb.com osoblja 2. Najsmješniji forumaš 3. Omiljeni forumaš4. Najveći doprinos forumu5. Najkontroverzniji forumaš 6. Najveće fudbalsko znanje 7. Najveće generalno znanje 8. Najbolji grafički dizajner 9. Post godine 10. FORUMAŠ GODINE Ovo su bile kategorije u prošlom izboru s izuzetkom da sam ubacio kategoriju post godine, gdje imate pravo postavljati najbolji post. Nominiralo se po 3 za svaku kategoriju, a oni s najviše glasova odnijeli su pobjedu. Dakle, ako želite prema starom sistemu možemo odmah početi. Molio bih sviju da obavezno kopiraju gore postavljeni šablon, a NE SAMO BROJEVE. Bit će lakše sabrati glasove. Hvala. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128635 Mogu ja napraviti neku online formu koja bi se ispunjavala? Ma ustvari pišite ovdje, neka sve bude transparentno :D Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128688 Ak hocete moze ovih svih 10 kategorija al dok skontam za svaku kategoriju clana proci ce pofajn vremena. Graficki dizajner Cae =100%, i nema neku konkurenciju :) Jedini on skoro i stavlja wallpapere i slicno. Ponekad ulete drugi forumasi. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128701 Najbolji član cb.com osoblja Wisey,pifonis,tinmar 2. Najsmješniji forumaš kaluda,dubro,sox 3. Omiljeni forumaš wisey,sox,vaha 4. Najveći doprinos forumu rikky luiz, relo, gp 5. Najkontroverzniji forumaš klicko,diablo, 6. Najveće fudbalsko znanje wisey,gp,adis 7. Najveće generalno znanje wisey,adis,gp 8. Najbolji grafički dizajner cae,dubro,lesp 9. Post godine ------------------------sta triba ovdi 10. FORUMAŠ GODINE wisey,zemo,gp Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128707 Najbolji član cb.com osoblja Wisey,reLo,tinmar 2. Najsmješniji forumaš Kalouda,Dubro,Cae(jebo ga hljeb) 3. Omiljeni forumaš Mirza,Blues_95,diablo 4. Najveći doprinos forumu rikky luiz, reLo, Wisey 5. Najkontroverzniji forumaš klicko.. 6. Najveće fudbalsko znanje Wisey,G.Posebni,Adis 7. Najveće generalno znanje wisey,Adis,Cae(kad' je ozbiljan) 8. Najbolji grafički dizajner Cae,Dubro,lespa 9. Post godine 10. FORUMAŠ GODINE Adis,reLo,Whis. Wiseya nisam stavio u 'FORUMAS GODINE" samo zato sto je on vec uzimao tu nagradu pa mislim da je red da je jos neko dobije.Inace,po meni je on to bez premca al' da damo sansu i drugima. Post godine-malo kasnije kad' pronadjem neke jer bilo ih je dosta dobrih. Prijavi
10. juni 2013.13 god. comment_128719 1. Najbolji član cb.com osoblja Relo, Gospodin Posebni, Pifonis.2. Najsmješniji forumaš Crv, Kalouda3. Omiljeni forumaš Wisey, Crv, Kalouda4. Najveći doprinos forumu Wisey5. Najkontroverzniji forumaš dubro6. Najveće fudbalsko znanje Wisey, Whisper, how yes no7. Najveće generalno znanje Gandalf8. Najbolji grafički dizajner Cae 9. Post godine Ovo bih izbacio jer ko ce se sjetiti svakog posta al evo padaju mi 2 na pamet, crvov odgovor meni za GoT.(skoro je to bilo valjda znate) i klickov kad je napisao da prvi put kad se zenska "prči" izlazi krv. 10. FORUMAŠ GODINE Wisey, Pifonis, How Yes No. Eto, jedva sam skontao, nisam pisao svugdje po 3 clana al bitno je da nisam nigdje vise od 3 :) Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128729 11. Najbolji psovac :$ Ovo bih sigurno uzeo da sam bio aktivan, nije sad da ja psujem nešto ovako sveto već izvalim neku glupost :D Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128745 1. Najbolji član cb.com osoblja ReLo, Wisey, Gosp. Posebni2. Najsmješniji forumaš crv, Kalouda, diablo3. Omiljeni forumaš Wisey, Chibabachi, Gandalf4. Najveći doprinos forumu Wisey, soxx, Chibabachi5. Najkontroverzniji forumaš kličko, CFC F9T6. Najveće fudbalsko znanje Wisey, Whisper, Tinmar7. Najveće generalno znanje Gandalf, Lampard, ReLo8. Najbolji grafički dizajner Cae, Dubro, Lesp@9. Post godine --- 10. FORUMAŠ GODINE Wisey, Gosp. Posebni, soxx Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128772 1. Najbolji član cb.com osoblja ReLo, G.Posebni, Wisey2. Najsmješniji forumaš crv, Cae, diablo3. Omiljeni forumaš Chibabachi, Gandalf, Tinmar4. Najveći doprinos forumu Wisey, soxx, Chibabachi5. Najkontroverzniji forumaš kličko, Kalouda, dubro6. Najveće fudbalsko znanje Wisey, Whisper, Gandalf7. Najveće generalno znanje Gandalf, Pifonis, ReLo8. Najbolji grafički dizajner Lesp@, Cae, Dubro9. Post godine kličko i krv 10. FORUMAŠ GODINE G.Posebni, soxx, Wisey Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128792 1. Najbolji član cb.com osoblja Wisey,reLo2. Najsmješniji forumaš Kalouda,crv,cae3. Omiljeni forumaš Chiba,crv,Wisey4. Najveći doprinos forumu Wisey5. Najkontroverzniji forumaš klicko6. Najveće fudbalsko znanje Wisey,Whisper,how yes no7. Najveće generalno znanje Gandalf,Pifonis,reLo8. Najbolji grafički dizajner Lesp@,Cae9. Post godine 10. FORUMAŠ GODINE WISEY Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128798 1. Najbolji član cb.com osoblja G.Posebni, CFC1905, Pifonis 2. Najsmješniji forumaš Cae, Kalouda, Vinko 3. Omiljeni forumaš Ercov, Wisey, WhisperDiMatteo 4. Najveći doprinos forumu Wisey, Ercov, Brane 5. Najkontroverzniji forumaš WhisperDiMatteo, Cae 6. Najveće fudbalsko znanje Wisey, twelfth man, Brane 7. Najveće generalno znanje ne obraćam puno pažnju na podforume osim nogometnih, ne mogu prosudit 8. Najbolji grafički dizajner Cae, Dubro 9. Post godine da sam znao da će biti ova kategorija zabilježio bih neki, ovako se možemo batJe :D 10. FORUMAŠ GODINE ovo je k'o da me pitaš tko će bit novi gradonačelnik Zagreba, zna se ;) Kammar Osić EDIT: dodao sam još Vinka u drugu kategoriju, pošto sam imao dva člana tamo Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128801 1. Najbolji član cb.com osoblja Wisey, CFC1905,Pifonis 2. Najsmješniji forumaš: Kalouda, Relo, Cae 3. Omiljeni forumaš: Klicko, Crv, drogba11 4. Najveći doprinos forumu Wisey, Brane, Tinmar 5. Najkontroverzniji forumaš: Brane, Cae 6. Najveće fudbalsko znanje Wisey, twelfth man, Brane 7. Najveće generalno znanje Adis, Wisey, Brane 8. Najbolji grafički dizajner Cae, Dubro, Lesp@ 9. Post godine "Krv na racku" bez konkurencije :D 10. FORUMAŠ GODINE Tinmar Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128809 Najbolji član cb.com osoblja Wisey,pifonis,tinmar 2. Najsmješniji forumaš kaluda,dubro,sox 3. Omiljeni forumaš wisey,sox,vaha 4. Najveći doprinos forumu rikky luiz, relo, gp 5. Najkontroverzniji forumaš klicko,diablo, 6. Najveće fudbalsko znanje wisey,gp,adis 7. Najveće generalno znanje wisey,adis,gp 8. Najbolji grafički dizajner cae,dubro,lesp 9. Post godine ------------------------sta triba ovdi 10. FORUMAŠ GODINE wisey,zemo,gp Forumski post, onaj tko je najviše postio od foruma, zapalit ćemo ga k'o Fašnika. Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128813 1. Najbolji član cb.com osoblja- Pifonis, CFC1905, Tinmar. 2. Najsmješniji forumaš- Crv, Cae, Klicko. 3. Omiljeni forumaš- Tinmar, Wisey, Whisper. 4. Najveći doprinos forumu- Wisey, Brane, Whisper. 5. Najkontroverzniji forumaš- Dubro, Klicko, Cae. 6. Najveće nogometno znanje- Whisper, Tinmar, Wisey. 7. Najveće genaralno znanje- Gandalf, Lampard. 8. Najbolji grafički dizajner- Cae, Dubro. 9. Post godine- Klicko i gubljenje nevinosti. 10. Forumaš godine- Wisey, Pifonis, Soxx. p.s. ovo da sljedeći put bude anonimno, ovako mi glupo za sebe glasat, haha Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128833 A tiranin godine? Cuj ovo. Pa kad bi neko stavio nekog drugog umesto tebe ti bi ga odma banovao tako da je sve tu jasno. Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128881 1. Najbolji član cb.com osoblja wisey,relo,dubro2. Najsmješniji forumaš soxx, crv, dubro, Vinko3. Omiljeni forumaš soxx, spaha, Brane, vinko4. Najveći doprinos forumu Brane, Wisey, reLo, Pifonis5. Najkontroverzniji forumaš klicko :D6. Najveće fudbalsko znanje Elao, How Yes No, soxx, Twelft Man, Batigol7. Najveće generalno znanje ADIS, Elao, How Yes No, Cae, Ercov8. Najbolji grafički dizajner Cae, dubro 9. Post godine klicko i krv 10. FORUMAŠ GODINE BRANE, gospodin posebni, whisper Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128883 1. Najbolji član cb.com osoblja Tinmar,G.P.,Pifonis2. Najsmješniji forumaš Kalouda,klicko,dubro3. Omiljeni forumaš Spaha,Crv,Chibabachi4. Najveći doprinos forumu Wisey,Whisper,Cae5. Najkontroverzniji forumaš Cae,klicko,dubro6. Najveće fudbalsko znanje Tinmar,grena,Twelfth Man7. Najveće generalno znanje Gandalf,Elao,reLo8. Najbolji grafički dizajner lesp@,cae,dubro 9. Post godine legendarni klickov za gubljenje nevinosti 10. FORUMAŠ GODINE Whisper,Brane,soxx Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128980 1. Najbolji član cb.com osoblja reLo, Wisey, GP 2. Najsmješniji forumaš Crv, Kale, Vinkec 3. Omiljeni forumaš Crv, Kale, Vinkec 4. Najveći doprinos forumu Gandalf, Cae, Crv 5. Najkontroverzniji forumaš dubro 6. Najveće fudbalsko znanje Whis, CTB, Adis 7. Najveće generalno znanje Gandalf, Wisey, Spaha 8. Najbolji grafički dizajner Cae, Lespa 9. Post godine bilo koji Crvov u pdf-u Spam HQ 10. FORUMAŠ GODINE Crv - iz jednostavnog razloga što mi digne raspoloženje čim uđem na forum, a kao ostala dvojica favorita Wisey i Gandalf Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128987 Sve jedne iste osobe ne vidim neko da glasa za ostalih clanova sta nemogu da razumem :-? Bolje jednostavno da nema glasanje :D Prijavi
11. juni 2013.13 god. comment_128989 1. Najbolji član cb.com osoblja GP, Pifonis, CFC1905 (naši urednici :D)2. Najsmješniji forumaš Cae, Kalouda, Vinko3. Omiljeni forumaš Wisey, soxx, diablo4. Najveći doprinos forumu Cae, Wisey, Tinmar5. Najkontroverzniji forumaš dubro, Kalouda, diablo6. Najveće fudbalsko znanje Wisey, Cae, Gandalf7. Najveće generalno znanje Cae, Wisey, Tinmar8. Najbolji grafički dizajner Cae, Lespa, dubro 9. Post godine Kličko, krv i racku 10. FORUMAŠ GODINE Wisey, GP, Pifonis I molim vas da se neko ne ljuti... Nije ovo baš onako kako bi 100% trebalo biti, nego jednostavno vas je previše i ne mogu vas sve pohvatati. Prijavi
12. juni 2013.13 god. comment_128991 Ja tiranina i govana, reci kome se ne svidja moze samo na ban listu i doleeeee na koljenaaaa (ona stara kurava pjevacica, ne mogu da se sjetim kako se zove) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.