Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Godišnje forumske nagrade

Istaknuti odgovori

• Odgovori 382
  • Pregledi 15,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• NE MOŽE SE ZAUSTAVITI GLAS NARODA, KAKVA GOD IMAGINARNA PRAVILA DA POSTAVLJATE. NAROD JE PREPOZNAO KVALITET I DA SAM JA FORUMAŠ GODINE. NAROD ZNA.

• najveći branilac Pochettina - cobinho (više hejter Boehlya, ali dobro) najveći hater Pochettina - Zemo (kad uđe na forum pravo na njegovu temu) najveći provokator - spaha (to mu je smisao postojan

• Jedni glasaju za moderatore, drugi dodaju svoje kategorije, Wisey glasa po nekom svom principu sa 3 mjesta, ostali lajkuju postove i komentarišu, a nisu ni glasali, ne zna se ko pije, a ko plaća.

Objavljene slike

Mislio sam da glasam na kraju sezone, nisam ocekivao da ce ovako brzo da zavrsite :D

I sramota da ja budem bod iza klicka, 90% vremena se sprdam, kada smo gubili pod Lampardom ja sam pravio mimove po forumu, dok nas je klicko odveo do dva finala. :D

Svako je najbolji u nekoj svojoj kategoriji. Da se birao troller godine ti bi pobijedio, a da se birala ikona godine klicko bi pobijedio.

Izbor forumasa godine za sezonu 2020/21

Tabela

1. Adi 49pts

2. Kun Aguer0 26pts

3. hamco 15 pts

4. Bari 8 pts

5. klicko 7 pts

6. Whisper 6 pts

6. Igi 6 pts

8. rustincohle 5 pts

9. Wisey 2 pts

10. King Chelsea 1 pt

10. skaro 1 pt

Plot twist

Adi je Cae in disguise

Svako je najbolji u nekoj svojoj kategoriji. Da se birao troller godine ti bi pobijedio, a da se birala ikona godine klicko bi pobijedio.

Brate moj ja sam ikona vec 9 godina ne ove godine
  • 11 mjesec kasnije...

Polako mozemo poceti vec glasati za forumasa godine.

Prosle godine sam glasao: 

1. Adi
2. Kun

3. Wisey

Ove godine ide ovaj redoslijed:

1. Kun

2. Adi

3. Svi ostali (Wisey, Spaha, apeiron, soxx, Whisper, ker, Igi, Bari, diablo, njuso, chiba, BT14...i da ne nabrajam, svi ste mi dragi na neki svoj nacin)

Zelio bih naglasiti da ove godine prednost dajem Kunu iz razloga jer obozavam njegove izlive bijesa i psovke sa VELIKIM SLOVIMA TASTATURE :D Volim uci na forum i vidjeti 10+ novih postova i svi do jednog od kuna.. prosto obozavam :D

Drugo mjesto ide Adiju, covjek je fudbalska enciklopedija. Realan je i takodjer veoma aktivan. Drago mi je sto je postao aktivni clan ove zajednice.

Zivjeli forumski drugovi, zivio Chelsea.

diablo, kun i wisey

Malo sam izmijenio u odnosu na proslu godinu, al' sad vidim da Kun opet uglavio, ko ga šiša, nije ni bitno, ne pravim ja razliku između forumaša svakako.

1. Adi

2. Hamco

3. Diablo

Ima tu još kandidata, ali kad već moramo trojicu haha. 

11 godina foruma haman, da bude još toliko i više.  :sal:

• Autor
Onako bez ikakvog reda

ker - odlican doprinos ove sezone, pise kvalitetne postove i argumentira kvalitetno

aperion - momak redovan na svim temama, otvara stalno za nove utakmice, priprema na vrijeme, dobri postovi

Adi - takodjer ove sezone stalno ima dobre opaske, iznosi statisticke podatke, jedan od najboljih forumasa nove generacije

Ove stare mlatimudane, Whispera, kuna, spahu, diabla, hamcu, njusu, chibu, reLu i ostale necu ovaj put uvrstiti. 😁😁 iako su kao i svake godine odrzali ovaj forum na zivotu uz mnostvo dobre zezancije i zabave. Zivjeli!

ker

hamco

adi

obrazloženo fino, sve u detalje, dostojan post jednog admina  :hljeb:

Iskreno, da imamo malo vremena da se mlatimo sa tim, bar to danas nije komplikovano, trebalo bi da naručimo neke majce da se urade u lupam 30-40 primeraka pa da se to podeli, sad ne znam kolko bi to bilo isplativo i kako bi slali iste u Srbiji i Hrvatsku ako bi ih radili u Bosni

obrazloženo fino, sve u detalje, dostojan post jednog admina :hljeb:

Iskreno, da imamo malo vremena da se mlatimo sa tim, bar to danas nije komplikovano, trebalo bi da naručimo neke majce da se urade u lupam 30-40 primeraka pa da se to podeli, sad ne znam kolko bi to bilo isplativo i kako bi slali iste u Srbiji i Hrvatsku ako bi ih radili u Bosni

Ili da se dogovorimo oko dizajna, pa da svi uradimo za sebe, upravo da se izbegnu te komplikacije oko slanja.

hamco- teska dvojba izmedju njega i adija, ali adija cu skroz izostaviti jer je uzeo prosli put nagradu

diablo- here we go

njuso- ima momak taj neki optimizam, nekad vidi sto mi ne vidimo.

Ovih dana će biti treća godišnjica otkako sam se registrovao. Poslije mene su razni dolazili, ali niko nije uspio da uđe u ovaj krug od 15-ak glavnih i najaktivnijih. Hejteri bi rekli i jedinih. I prošli put sam izabrao 3 kandidata iz 3 različite kategorije, pa ću i sada.

Hamco - Redovan, aktivan, proizvodi puno kvalitetnog sadržaja. Uvijek spreman za raspravu i potiče je. Gleda i snimke utakmica i iznosi neka zapažanja koja nismo primjetili u liveu. Uz mene ima trenutno najviše nominacija, pa neka je on i dobije.

apeiron - Najčešće otvara teme za utakmice i komentari su mu uvijek nekako hladne glave, za razliku od ostalih. Ne piše koliko neki drugi, ali je uvijek tu.

Kun Aguer0 - ne trebam trošiti slova

Svi su/ste/smo dobri, svako donosi nešto. Ima se šta pročitati, zato i ulazim svaki dan. Raduje to što se Whisper aktivirao, mogao bi on biti sljedeće godine. Diablu eventualna nagrada ne treba, šta će adminu veća titula. reLo napiši neku vijest da ljudi uđu u forum.

• 2 sedmice kasnije...
Jel to bgti ja pobjedio??

Mislim da nije zasluzena pobjeda, mnogo vise doprinose upravo Kun i Adi ali eto... trudim se i ja.

Sta reci, drago mi je sto postoji ovaj forum i sto smo svi na neki nacin prijatelji, makar virtualni prijatelji.

Bukvalno da nema ovog foruma imam neki feeling da bi i opao interes za gledanje utakmica, koliko god to cudno zvucalo. Ovdje otvaramo dusu i olaksamo istu kada tim gubi.

Svaki ali bas svaki clan foruma daje neku svoju notu, neko psuje, neko kaci analize i statistike, neko opet tvrdoglav i zadrt ko u mene djed rahmetli :D ali svako na svoj nacin pridonosi zajednici.

Zivjeli ljudine i zivio Chelsea.

Ja još nisam glasao, zašto se žurite, ionako ima još par kola

1. Hamco  - malo sam pristrasan, ali mislim da posle par godine kontinuiteta u učestvovanja u životu foruma zaslužuje

2. aperion

3.ker 

Njuso što se mene tiče obavezno da se spomene, isto redovno piše i doprinosi dosta iako ne sa velikim brojem postova ali treba ga izdvojiti svakako

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.