Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Godišnje forumske nagrade

Istaknuti odgovori

• Odgovori 382
  • Pregledi 15,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• NE MOŽE SE ZAUSTAVITI GLAS NARODA, KAKVA GOD IMAGINARNA PRAVILA DA POSTAVLJATE. NAROD JE PREPOZNAO KVALITET I DA SAM JA FORUMAŠ GODINE. NAROD ZNA.

• najveći branilac Pochettina - cobinho (više hejter Boehlya, ali dobro) najveći hater Pochettina - Zemo (kad uđe na forum pravo na njegovu temu) najveći provokator - spaha (to mu je smisao postojan

• Jedni glasaju za moderatore, drugi dodaju svoje kategorije, Wisey glasa po nekom svom principu sa 3 mjesta, ostali lajkuju postove i komentarišu, a nisu ni glasali, ne zna se ko pije, a ko plaća.

Objavljene slike

• Autor

1. Najbolji član cb.com osoblja Gospodin Posebni, CFC_1905, Pifonis
2. Najsmješniji forumaš Kalouda, chelsea4evercr, diablo_bih
3. Omiljeni forumaš Gandalf, Ercov, Batigol
4. Najveći doprinos forumu soxx, Blues_95, chibabachi
5. Najkontroverzniji forumaš klicko, Jimmy FH (za kratko vrijeme), Caeureulus
6. Najveće fudbalsko znanje Twelfth, how yes no, WhisperDiMatteo
7. Najveće generalno znanje Adis, reLo, Ercov
8. Najbolji grafički dizajner Caeruleus, dubrovcanin, Lespa
9. Post godine sasvim neskromno - moja prognoza u februaru da Mourinho stiže

10. FORUMAŠ GODINE chibabachi, soxx, Brane

Objašnjenje:

1. Ovdje sam se u sekundi odlučio. Bilo ko od ove trojice je zaslužio sve pohvale i priznanje. Mislim da će se reLo složiti sa mnom da trebamo odbiti ovu nagradu nas dvojica ukoliko smo izglasani. Po meni, za nijasnu ispred svih Gospodin Posebni. Bilo bi stvarno grehota da ovaj momak ne dobije tu titulu. 

2. Ova trojica su prava raja, ima još ekipe koja me zna nasmijati ali oni su ove sezone pokazali najviše, ajmo to tako reći. :D

3. Dao sam trojici veterana nagradu. Gandalf po meni najviše i trebao bi dobiti to, ali i za drugu dvojicu imam samo riječi hvale. Nastavite tako momci, ako vas smijem zvati momci. :P

4. Doprinijeli forumu, kvaliteti i raznovrsnosti ponajviše. Zanimljivi postovi, informacije, slike, ažurnost i aktivnost kroz gotovo cijelu sezonu - čestitam.

5. Za ovo nije potrebno neko posebno objašnjenje, svako je na svoj način specifičan i kontraverzan.

6. Ova ekipa je srž nogometnog dijela, što Chelseaja, što ostalih stvari. Bilo je sjajnih rasprava ove sezone, nadam se iduće još više.

7. Demonstrirali kvalitet u ne-sportskim i ne-nogometnim raspravama, između njih nijanse odlučuju. Ko god dobije, neće biti nezasluženo.

8. Ovdje se pobjednik vjerovatno zna, potpuno zasluženo. Ali treba i drugoj dvojici dati na važnosti.

9. Šteta je što se nisu pamtili postovi u toku sezone, tako da ćemo vjerovatno od naredne otvoriti jednu temu posebno za to i trpati u nju svašta, da bismo kasnije mogli izabrati. Ovaj put, bez trunka skormnosti, reći ću da je ovo bio post godine.

10. Brane je bio sjajno krenuo za vrijeme Di Mattea i tad mi se činio kao siguran pobjednik. Međutim, popustio je u drugom dijelu a druga dvojica su se izdigla i počela dominirati takoreći :D Svi su bili odlični, na svim podforumima, u svim temama, spremni na zajebanciju, a ozbiljni kad treba, pametne stvari su postali, informacije na vrijeme, jednostavno između njih se treba tražiti ovogodišnji pobjednik, po mom mišljenju.

PS. cilj mi je da još jednom pobijedim, ako to uradim onda se povlačim iz budućih izbora ;)

1. Najbolji član cb.com osoblja Gospodin Posebni, Ercov, Tinmar
2. Najsmješniji forumaš Crv, Kalouda, Dubro
3. Omiljeni forumaš Gandalf, Dubro, Chiba
4. Najveći doprinos forumu Gandalf, reLo
5. Najkontroverzniji forumaš Crv, Kalouda
6. Najveće fudbalsko znanje Gospodin Posebni, dubro
7. Najveće generalno znanje Gandalf, Chiba, Ercov
8. Najbolji grafički dizajner Cae, Lesp@, Dubro
9. Post godine ona moja krv

10. FORUMAŠ GODINE Cae, Whisper, Chiba

1. Najbolji član cb.com osoblja Gospodin Posebni, Ercov, Tinmar
2. Najsmješniji forumaš Crv, Kalouda, Dubro
3. Omiljeni forumaš Gandalf, Dubro, Chiba
4. Najveći doprinos forumu Gandalf, reLo
5. Najkontroverzniji forumaš Crv, Kalouda
6. Najveće fudbalsko znanje Gospodin Posebni, dubro
7. Najveće generalno znanje Gandalf, Chiba, Ercov
8. Najbolji grafički dizajner Cae, Lesp@, Dubro
9. Post godine ona moja krv

10. FORUMAŠ GODINE Cae, Whisper, Chiba

:))

6. Najveće fudbalsko znanje Twelfth, how yes no, WhisperDiMatteo

Objašnjenje:

6. Ova ekipa je srž nogometnog dijela, što Chelseaja, što ostalih stvari. Bilo je sjajnih rasprava ove sezone, nadam se iduće još više.

A hteo sam da se ulenjim, nabacim koju kilu, uzgojim koju sedu, al sad se osecam prozvanim :D

Treba postaviti rok do kad se moze i glasat. I moram reci da su izlasci na izbore toliko bijedni. Od stotine clanova koji posjecuju svaki dan "glasalo" samo 15.
:D

1. Najbolji član cb.com osoblja GP, Pifonis, Ercov (kolege urednici koji rade ogroman posao)
2. Najsmješniji forumaš Cae, Vinko, Kalouda
3. Omiljeni forumaš Brane,Wisey,Chiba

4. Najveći doprinos forumu reLo, Wisey, Cae
5. Najkontroverzniji forumaš Kličko, Jimmy Floyd (sad već bivši) 
6. Najveće fudbalsko znanje Twelfth, Wisey, Gandalf
7. Najveće generalno znanje Cae, Brane, Tinmar
8. Najbolji grafički dizajner Cae, lespa, dubrovcanin
9. Post godine Kličkova spoznaja događaja nakon gubljenja nevinosti kod cura :D 

10. FORUMAŠ GODINE Wisey, GP, Pifonis (koji god da uzme potpuno zasluženo, i ovdje nepošteno birat redoslijed jer su sva 3 zaslužila ;) )

Eto da i ja odradim tu dužnost. :D 

1. Najbolji član cb.com osoblja Gospodin Posebni, CFC_1905
2. Najsmješniji forumaš Kalouda, Vinko,klicko
3. Omiljeni forumaš Gandalf,diablo,Vinko
4. Najveći doprinos forumu reLo, Wisey, Cae
5. Najkontroverzniji forumaš dubro,jimmy,klicko
6. Najveće fudbalsko znanje Vinko,how yes no,whis
7. Najveće generalno znanje Adis, reLo, Ercov
8. Najbolji grafički dizajner Caeruleus, dubrovcanin, Lespa
9. Post godine Svaki Vinkecov opis i poređenje

10. FORUMAŠ GODINE Mačor(Brane),Vinko,Blues_95(veoma aktivan kroz cijelu sezonu)

Uređeno , autor izmjene: Kun Aguer0

Ajmo ljudi glasujte, to je vaša obaveza kao forumaša!

ja vu se suzdrzati, nece propasti ako ja ne glasam, ima jako dobrih formulasa, tesko mi je izdvojiti samo par njih

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Beta

• Autor

Zamolio bih sve forumaše koji nisu ispunili svoju forumašku dužnost da to učine do 01.07. Portal i forum slave dvije godine postojanja, ako se ne varam, 06. 07. Tako da bismo htjeli nekoliko dana prije toga imati zaključen izbor.

Hvala unaprijed !

1. Najbolji član cb.com osoblja benjo, cae, cfc1905
2. Najsmješniji forumaš Kalouda, Vinko, kun
3. Omiljeni forumaš kalouda, kun, wisey
4. Najveći doprinos forumu reLo, Wisey, Cae
5. Najkontroverzniji forumaš dubro, kale, cae
6. Najveće fudbalsko znanje wajz, tinmmar, whis
7. Najveće generalno znanje ercov, tinmmar, cae
8. Najbolji grafički dizajner Caeruleus, dubrov, Lespa
9. Post godine racku i krv

10. FORUMAŠ GODINE wajz, martin, whis

jebeno je ovo, majke mi, ko će trojicu izabrat samo..

1. Najbolji član cb.com osoblja benjo, cae, cfc1905
2. Najsmješniji forumaš Kalouda, Vinko, kun
3. Omiljeni forumaš kalouda, kun, wisey
4. Najveći doprinos forumu reLo, Wisey, Cae
5. Najkontroverzniji forumaš dubro, kale, cae
6. Najveće fudbalsko znanje wajz, tinmmar, whis
7. Najveće generalno znanje ercov, tinmmar, cae
8. Najbolji grafički dizajner Caeruleus, dubrov, Lespa
9. Post godine racku i krv

10. FORUMAŠ GODINE wajz, martin, whis

jebeno je ovo, majke mi, ko će trojicu izabrat samo..

Cae ti nije član osoblja.

Ja nisam bas toliko dugo na forumu da mogu sada bas detaljno objasniti svaki svoj glas,ali evo onako kako sam ja to dozivio za ovo kratko vrijeme:

1. Najbolji član cb.com osoblja Ercov,GP, cfc1905
3. Omiljeni forumaš Wisey,Kalouda,Crv

4. Najveći doprinos forumu reLo,soxx,Cae
5. Najkontroverzniji forumaš Kličko,Kalouda,Cae
6. Najveće fudbalsko znanje Gandalf,Wisey,Tinmar
7. Najveće generalno znanje Ercov,Adis,relo
8. Najbolji grafički dizajner Cae, lespa, dubro.
9. Post godine klicko i nevinost.

10. FORUMAŠ GODIN soxx(jednostavno on je uvijek u toku i mnogo informacija postavlja na forum),Blues_95,Wisey.

Kada sljedeci put budu izbori bicu iskusni forumas pa ce mi se biti lakse odluciti kome dati glas..

Nije trenutno, al je bio u cb osoblju u periodu za kojeg određujemo forumaša godine i smatram da se i to treba uvažit i dopustit glasovanje za njeg.

Ja nisam bas toliko dugo na forumu da mogu sada bas detaljno objasniti svaki svoj glas,ali evo onako kako sam ja to dozivio za ovo kratko vrijeme:

1. Najbolji član cb.com osoblja Ercov,GP, cfc1905
3. Omiljeni forumaš Wisey,Kalouda,Crv

4. Najveći doprinos forumu reLo,soxx,Cae
5. Najkontroverzniji forumaš Kličko,Kalouda,Cae
6. Najveće fudbalsko znanje Gandalf,Wisey,Tinmar
7. Najveće generalno znanje Ercov,Adis,relo
8. Najbolji grafički dizajner Cae, lespa, dubro.
9. Post godine klicko i nevinost.

10. FORUMAŠ GODIN soxx(jednostavno on je uvijek u toku i mnogo informacija postavlja na forum),Blues_95,Wisey.

Kada sljedeci put budu izbori bicu iskusni forumas pa ce mi se biti lakse odluciti kome dati glas..

Ma sljedeći put ćeš bit u užem izboru ovdje :P

1. Najbolji član cb.com osoblja Gospodin Posebni,Ercov,Pifonis
2. Najsmješniji forumaš Chelsea4evercr,Dubrovcanin,Kalouda
3. Omiljeni forumaš Batigol,Elao,Wisey
4. Najveći doprinos forumu ReLo,Caerleus,Soxx
5. Najkontroverzniji forumaš Klicko,Kalouda,
6. Najveće fudbalsko znanje WhisperDimatteo,Adis,Twelfth Man
7. Najveće generalno znanje Vinko,Batigol,How Yes No,
8. Najbolji grafički dizajner Caerleus,Dubrovcanin

9. Post godine

10.FORUMAŠ GODINE Soxx,Chibabachi,Twelfth Man

pojasnjenje:zaista na forumu ima dosta aktivnih clanova i koji su tu uvijek sa svjezim informacijama i bilo se tesko odluciti za bilo koga od njih ali eto ovi gore navedeni clanovi su onako po mom ukusu pisu postove i ako su meni dragi svi clanovi.Za forumasa godine bih izabrao soxx-a jer je ovu godinu pogotovo od nove godine pa prema ovamo bio najaktivniji,odmah posle njega Chibabachi je bio tu ali eto on je nesto posustao ovih zadnjih nekoliko sedmica i Twelfth Man koji je aktivan u zadnje vrijeme i uvijek postavi link za neku informaciju koju objavi i zato bih volio da neko od njih bude forumas godine.

1. Najbolji član cb.com osoblja Gospodin Posebni , Pifonis, Tinmar
2. Najsmješniji forumaš Kaluda , Dubro , Cae 
3. Omiljeni forumaš Vaha , Kun , Soxx , 
4. Najveći doprinos forumu Gandalf, reLo , Pifonis 
5. Najkontroverzniji forumaš Klicko , Cae , Dubro 
6. Najveće fudbalsko znanje  Wisey , GP ,
Twelfth
7. Najveće generalno znanje Gandalf , Cae , Ercov 
8. Najbolji grafički dizajner Cae, Lesp@, Dubro (iako su se sva 3 ulenila )
9. Post godine    ---- 

10. FORUMAŠ GODINE  Soxx , Kun , Tinmar . 

Znam da sam dosta ljudi zaboravio unaprijed se ispricavam zbog toga . 

• 2 sedmice kasnije...
  • Autor

Prvi jul je prosao. Neka neko prebroji :D

Evo ja ću za koji dan, ko što sam i obećo. Večeras ne mogu, halalite, vozio sam 7 i kusur sati. Odmaram.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Vidim ja da su svi zaboravili ovu temu, mora da vas ne zanima koji članovi su osvojili titule i kako stoje ostali kandidati. :D

Šalu na stranu zasad, Jučer, tokom mog cjelodnevnog razmišljanja o svemu i svačemu, u glavu mi skočila ova tema i kako nije završeno brojanje. Tako da sam jučer počeo i danas završio sa brojanjem glasova. Dame i gospodo, rezultati godišnjih forumskih nagrada:

Najbolji član cb.com osoblja    Gospodin Posebni (14), Pifonis (11), Wisey, CFC 1905 i ReLo (8), Tinmar (6), Ercov (4), Dubro i Cae (1)            

Najsmješniji forumaš    Kalouda (17), Crv (10), Cae (9), Dubro i Vinko (7), Kličko i Diablo (3), Soxx (2), ReLo i Kun (1)

Omiljeni forumaš    Wisey (11), Crv i Chiba (6), Gandalf (5), Kalouda i Soxx (4), Vinko i Diablo (3), Tinmar, Vaha, Whisper, Ercov, Brane, Spaha, Batigol i Kun (2), Elao, Drogba11, Mirza Dzole, Kličko i Dubro (1)  

Najveći doprinos forumu    Wisey (14), ReLo (10), Cae (8), Soxx (5), Brane (4), Gandalf i Chiba (3), Pifonis, Tinmar, Rikky Luiz i Whisper (2), Gospodin Posebni, Blues_95, Crv i Ercov (1)          

Najkontroverzniji forumaš    Kličko (14), Dubro (9), Cae (8), Kalouda (6), Jimmy Floyd Hasselbaink (3), Diablo (2), Whisper, Crv, CFC F9T i Brane (1)                                                            
Najveće fudbalsko znanje    Wisey (14), Whisper (10), Twelfth Man (7), Tinmar i How yes no (5), Gandalf, Adis i Gospodin Posebni (4), Brane (2), chelseathebest, Batigol, Grena, Elao, Vinko, Cae, Soxx i Dubro (1)        

Najveće generalno znanje    Gandalf (8), ReLo, Adis i Ercov (7), Cae (6),  Wisey (5), Tinmar (3), Elao, Brane, Lampard, How yes no i Pifonis (2), Gospodin Posebni, Chiba, Vinko, Spaha i Batigol (1)    

Najbolji grafički dizajner    Cae (19), Dubro (18), Lespa (16)  

Post godine    Kličko (11), Crv (2), Wisey i Vinko (1)            

FORUMAŠ GODINE    Wisey (11), Soxx (8), Gospodin Posebni (6), Whisper i Chiba (5), Pifonis i Brane (4), Tinmar (3), Blues_95 (2), ReLo, Adis, Cae, Zemo Celikovic, Crv, How yes no, Vinko i Twelfth Man (1)         

Čestitke pobjednicima, posebice Kličku koji je pomeo pod s konkurencijom u kategoriji "Post godine". Kandidati koji nisu uspijeli dobiti, više sreće sljedeće godine. Članovi koji nisu kandidirani za nijednu kategoriju, malo truda i zalaganja i vaše će korisničko ime sljedeće godine zasigurno biti ovdje.                                                   

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.