8. novembar 2014.11 god. comment_192204 Pa vi ste zaboravili da sam ja Fuhrer? Meni ne treba partner za koaliciju, ja jednostavno eliminišem konkurente i sam formiram vlast :D Prijavi
8. novembar 2014.11 god. Autor comment_192206 Pa vi ste zaboravili da sam ja Fuhrer? Meni ne treba partner za koaliciju, ja jednostavno eliminišem konkurente i sam formiram vlast :D Forum, to sam ja. Prijavi
8. novembar 2014.11 god. comment_192219 Pa vi ste zaboravili da sam ja Fuhrer? Meni ne treba partner za koaliciju, ja jednostavno eliminišem konkurente i sam formiram vlast :D A kad si me trebao da glasove za pidya proglašavam za nevažeće listiće onda sam ti bio dobar, a sad ti niko ne treba :D Dabogda ti crv bio ministar prosvjete :P Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217242 Šta mislite da u skladu sa završetkom sezone da odradimo i forumske izbore. :D Ne bi bilo loše da glasamo opet po sistemu koji je sastavio Wisey kod prvih izbora. Ovako.. 1. Najbolji član cb.com osoblja (ovdje se bira bilo ko od moderatora ili administratora) 2. Najsmješniji forumaš (sasvim jasno, najduhovitiji član foruma) 3. Omiljeni forumaš (osoba koja je među svima omiljena i s kojom svi vole diskutovati) 4. Najveći doprinos forumu (član koji piše kvalitetne postove, koji svakim svojim postom nešto smisleno kaže i najviše doprinosi kvaliteti) 5. Najkontroverzniji forumaš (ovo je barem jasno, osoba koja često ulazi u konflike i nije pretjerano poželjna) 6. Najveće fudbalsko znanje (forumaš koji je pokazao izuzetno poznavanje fudbala) 7. Najveće generalno znanje (forumaš koji je pokazao najveće generalno znanje, o životu i ostalim sportovima) 8. Najbolji grafički dizajner (wallpaper, sigovi i ostalo) 9. FORUMAŠ GODINE (sveukupan dojam, ko je to po vama forumaš godine ?) Eto ako ste zaniteresovani da i ovo odradimo ipak smo ove sezone šampioni i treba sve ispoštovati. :D Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217243 1. Chiba 2. Kalouda 3. Igi 4. Wisey 5. Walter, haha 6. Grena 7. Diablo 8. Cae 9. Igi Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217244 1. Chiba 2. Kalouda 3. Igi 4. Wisey 5. Walter, haha 6. Grena 7. Diablo 8. Cae 9. Igi Ne bi glasali takvim sistemom već bi se za svaku kategoriju navodili 3 forumaša po sistemu 5 bodova, 3 boda i 1 bod..jbg do mene je što nisam potpuno objasnio sistem glasanja. Na kraju bi dobili top 3 za svaku kategoriju.. Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217255 1. reLo 2. ivanovic2 3. Eden Hazard 10 4. caetroleus 5. svi koji imaju Williana na avataru :P 6. crv 7. gandalf 8. opet cae 9. Tweltfh Man 10. ja svima po 5 bodova, ove po 3 i 1 ne mogu da nabrajam :D Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217262 Sta ja znam onda, mada ne mogu se ja svih sjetiti, samo mi se vrti par ljudi po glavi i njih pisem.. 1. Chiba (5), Cae (3), King (1) 2. Kalouda (5), Cae (3), Crv (1) 3. Igi (5), Kun (3), Ivanovic (1) 4. Wisey (5), Hamco (3), King (1) 5. Walter (5), Hazard (3) i Midžeta (1) asam vam ga šukno 6. Grena (5), Diablo (3), Hamco (1) 7. Diablo (5), Igi (3), Wisey (1) 8. Cae (5) ... 9. Igi (5), Wisey (3), Cae(1) Prijavi
22. maj 2015.11 god. comment_218110 1. Pidi (5), Wisey (3), King (1) 2. Kalouda (5) Relo (3) Masko (1) 3. Kalouda (5), Ker (3), Kun (1) 4. Ivanovic (5), Wisey(3), Cae (1) 5. How Yes no (5), Hazard (3), Kakuta (1) 6. Masko (5) , Hemingway (3), Weed (1) 7. Diablo (5), Wisey (3), IGI (1) 8. Cae (5), Jovan8 (3), mislim da se zvase Lespa (1) 9. Ivanovic (5), Kalouda (3), Soxx (1) - sva trojica poginula u borbi protiv rezima. RESPECT !!! Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226503 Šta mislite da u skladu sa završetkom sezone da odradimo i forumske izbore. :D Ne bi bilo loše da glasamo opet po sistemu koji je sastavio Wisey kod prvih izbora. Ovako.. 1. Najbolji član cb.com osoblja (ovdje se bira bilo ko od moderatora ili administratora) 2. Najsmješniji forumaš (sasvim jasno, najduhovitiji član foruma) 3. Omiljeni forumaš (osoba koja je među svima omiljena i s kojom svi vole diskutovati) 4. Najveći doprinos forumu (član koji piše kvalitetne postove, koji svakim svojim postom nešto smisleno kaže i najviše doprinosi kvaliteti) 5. Najkontroverzniji forumaš (ovo je barem jasno, osoba koja često ulazi u konflike i nije pretjerano poželjna) 6. Najveće fudbalsko znanje (forumaš koji je pokazao izuzetno poznavanje fudbala) 7. Najveće generalno znanje (forumaš koji je pokazao najveće generalno znanje, o životu i ostalim sportovima) 8. Najbolji grafički dizajner (wallpaper, sigovi i ostalo) 9. FORUMAŠ GODINE (sveukupan dojam, ko je to po vama forumaš godine ?) Eto ako ste zaniteresovani da i ovo odradimo ipak smo ove sezone šampioni i treba sve ispoštovati. :D jel moguce da smo tolike ljencuge postali, ajde glasajte do 1. augusta i to je to, imajmo neku tradiciju na ovom forumu ja znam da je uvijek mrsko brojati glasove al evo dobrovoljno se javljam ove godine cu ja postaviti rezultate i prebrojati glasove znači ko hoće nek glasa do 1. augusta, nemojte sad bezveze da nam propadne ovo, a baš je moćno bilo, ovo je četvrti put da ovo radimo, jbt već četvrta godina, po 3 lika nominujte u svakoj kategoriji i tjt, ako želite stavite kratko objašnjenje, ako ne želite ne morate evo kopirajte ovo i pišite 3 nicka 1. Najbolji član cb.com osoblja (u obzir dolaze samo Cae, chiba, King, reLo, Wisey) 2. Najsmješniji forumaš: 3. Omiljeni forumaš: 4. Najveći doprinos forumu: 5. Najkontroverzniji forumaš: 6. Najveće fudbalsko znanje: 7. Najveće generalno znanje: 8. Najbolji grafički dizajner: 9. FORUMAŠ GODINE: Uzice, mrtavker i ivanovic2 su zasad glasali, ajde i vi ostali ko želi Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226585 1. Najbolji član cb.com osoblja (u obzir dolaze samo Cae, chiba, King, reLo, Wisey) - Chiba 5, reLo 3, King 12. Najsmješniji forumaš: Kalouda 5, reLo 3, Zemo 13. Omiljeni forumaš: Hamco 5, Chiba 3, Wisey 14. Najveći doprinos forumu: reLo 5, Chiba 3, Cae 15. Najkontroverzniji forumaš: Ivanovic2 5, Masko 3, Zemo 16. Najveće fudbalsko znanje: Hamco 5, Grena 3, Chiba 17. Najveće generalno znanje: Gandalf 5, Chiba 3, reLo 18. Najbolji grafički dizajner: Cae 5, Lespa 3, treceg nema9. FORUMAŠ GODINE: Chiba Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226603 Ne trebate to 5,3,1 bod. svima po jedan bod,pa na kraju kolko bude Prijavi
26. juli 2015.11 god. comment_226610 Ok onda ili ostavi sve prve koje sam naveo ili ako moze po trojica u kategoriji neka ostanu svi samo po 1 bod Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226659 1. Najbolji član cb.com osoblja (u obzir dolaze samo Cae, chiba, King, reLo, Wisey): King, chiba, wisey 2. Najsmješniji forumaš: soxx, klicko, Igi 3. Omiljeni forumaš: soxx, Dzan, chelseafan97 4. Najveći doprinos forumu: chiba, King, Buna (sad je nesto l ennemi) 5. Najkontroverzniji forumaš: i2, Zemo :D i 12man 6. Najveće fudbalsko znanje: chiba, diablo, Gandalf 7. Najveće generalno znanje: diablo, Spaha, Uzice 8. Najbolji grafički dizajner: Cae, mrtavker, 9. FORUMAŠ GODINE: Chiba, King, Buna (l public ennemi) Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226749 Treba ovo malo srediti, previse stavki je ponudjeno i moze se uraditi u obliku ankete i da bude anonimno. Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226752 Jbg to ste trebali reći pre 4 godine, sledeće godine ćemo anonimno napraviti, za 5. godišnjicu foruma Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226802 Pa nisam ja ni pravio, neki su to predlagali i prije mene, medjutim odlucili su se na ovu varijantu koja po meni nije dobra jer ima previse stavki i normalno je da ce svaki od nas forumasa biti u nekoj stavki jer nas nema puno koji su stalno aktivni. Prijavi
27. juli 2015.11 god. comment_226805 Glupost ba. Forumas godine nek se izabere i nosi titulu ispod avatara do slj izbora. Ovo ostalo. Cuj najkontroverzniji. Najj graficki dizajner. Imamo samo caeta koji u 2 mjeseca nesto prdne. Sad forumas godine moze vam biti nsjsmjesniji forumas. Najomiljeniji ili bas onaj koji je najvise radio ovu godinu. Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226817 ja lično nemam nikakav užitak u ovome,ranije mi je bila drugačija atmosfera na forumu i ovo glasanje mi je i imalo nekog smisla sad kad dodjem na forum,prodje mi vreme dok pročitam ko se sa kim svadjao,raspravljao,ko trola,šta ko postavlja i jbem li ga ,gledaj da smiriš ,pomiriš ljude,pravi balans,moli ovog,moli onog što se mene tiče,meni više znači da to malo energije potrošite na neke postove koji se tičeu fudbala ili jelte u okviru podforuma Spam nego da se sad majemo nešto oko kakvog glasanja Prijavi
28. juli 2015.11 god. Autor comment_226822 Nekako nas je premalo za sve ove kategorije sada. Ja kad sam pravio bilo je tu puno više izbora i puno više aktivnih forumaša tako da je za svaku kategoriju bilo interesantno. Sada je najbolje ipak izabrati samo forumaša godine. Po mom mišljenju ove je godine i to bez premca chiba ispred sviju. Čovjek koji je unaprijed ne samo forum nego i poboljšao same forumaše. Kapa dolje, majstore! Sam tako nastavi. Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226853 ne moze chiba. samo ume da banuje. kao drugo, srbin je. kao trece i mene je banovo a nije trebalo. Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226859 ne moze chiba. samo ume da banuje. kao drugo, srbin je. kao trece i mene je banovo a nije trebalo. od bošnji je samo mene banovao, što mu ne ide u prilog kako brani bosanski narod dugo će mu ostati ovo mrlja u moderatorskom poslu na ovom forumu Prijavi
28. juli 2015.11 god. comment_226925 Složio bih se sa soxom. Izabrati forumaša godine i dosta.Složio bih se sa većinom da je chibabachi bez konkurencije. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.