Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Godišnje forumske nagrade

Istaknuti odgovori

• Odgovori 382
  • Pregledi 15,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• NE MOŽE SE ZAUSTAVITI GLAS NARODA, KAKVA GOD IMAGINARNA PRAVILA DA POSTAVLJATE. NAROD JE PREPOZNAO KVALITET I DA SAM JA FORUMAŠ GODINE. NAROD ZNA.

• najveći branilac Pochettina - cobinho (više hejter Boehlya, ali dobro) najveći hater Pochettina - Zemo (kad uđe na forum pravo na njegovu temu) najveći provokator - spaha (to mu je smisao postojan

• Jedni glasaju za moderatore, drugi dodaju svoje kategorije, Wisey glasa po nekom svom principu sa 3 mjesta, ostali lajkuju postove i komentarišu, a nisu ni glasali, ne zna se ko pije, a ko plaća.

Objavljene slike

• 5 mjeseci kasnije...
Sljedece takmicenje predlazem da bude samo 1 pobjednik u svakoj grupii.. gledam na sportsport forumu izbori imaju KANTA I FORUMAS GODINE :D i sad se to na pocetku glasa i ko ima najvise glasova ulazi u KO FAZU.. onda ankete i glasa se i igra se na ispadanje.. Tak da nije lose :P
Čestitam svima, pa ja ovu temu tek sada otkrio. Kad je bio izbor - ljetos?

[quote name='Wisey' timestamp='1340834386' post='61597']
Ne može jer za koji dan obilježavamo godinu dana postojanja foruma, pa prema tome se ovo mora obaviti dotad. Odnosno već je obavljeno, možemo proglasiti konačne rezultate:

[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]1. [/font][/color][b]Najbolji član cb.com osoblja[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] ---- [/font][/color][b][color=#0000cd][font=helvetica, arial, sans-serif]reLo[/font][/color][/b]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]2. [/font][/color][b]Najsmješniji forumaš[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] --------------- [/font][/color][b][color=#0000cd][font=helvetica, arial, sans-serif]Kalouda[/font][/color][/b]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]3. [/font][/color][b]Omiljeni forumaš [/b]------------------- [color=#0000ff][b]vinko[/b][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]4. [/font][/color][b]Najveći doprinos forumu[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] --------- [/font][/color][color=#0000ff][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Wisey[/b][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]5. [/font][/color][b]Najkontroverzniji forumaš[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] ------- [/font][/color][color=#0000ff][font=helvetica, arial, sans-serif][b]dubro[/b][/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] *[/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]6. [/font][/color][b]Najveće fudbalsko znanje[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] -------- [/font][/color][color=#0000ff][font=helvetica, arial, sans-serif][b]Wisey[/b][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]7. [/font][/color][b]Najveće generalno znanje[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] -------- [/font][/color][color=#0000ff][font=helvetica, arial, sans-serif][b]ADiS, Caeruleus[/b][/font][/color]
[color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]8. [/font][/color][b]Najbolji grafički dizajner [/b]----------- [color=#0000ff][b][font=helvetica, arial, sans-serif]Caeruleus[/font][/b][/color]
[size=5][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif]9.[/font][/color][b] FORUMAŠ GODINE[/b][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] ------------------- [/font][/color][b][color=#0000ff][font=helvetica, arial, sans-serif]Wisey[/font][/color][/b][/size]

Zahvalio bih se svima ovdje koji cijene moj doprinos, drago mi je da ste prepoznali trud i čast mi je nositi ovu titulu.

Hvala vam ! 8->
[/quote]

ČESTITAM OD SRCA KRALJU! :)
  • 4 mjeseca kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...
  • Autor

Mogli bismo ovo ponovo. Da nastavimo u istom ritmu, ili mijenjamo format, kakvi su prijedlozi ?

Otprilike bi nagrada došla taman za drugu godišnjicu postojanja chelseabalkan.com (to je početkom 7. mjeseca).

Mislim da bi trebali ovo ponovo uraditi pa da izaberemo naj forumaše i za ovu sezonu, da to u budućnosti bude neka tradicija...

Soxx kaze da bi trebali smanjiti broj kategorija na 5, šta ostali misle?

Možemo finu kvalitetnu anketu uraditi u docs.google.com

Rezultati ce ostati anonimni a mislim da ce i odgovori biti objektivniji kada niko ne vidi za koga ko glasa...

Po meni bi trebalo biti:

Najsmjesniji forumas ( netreba objasnjavat )

Najvece generalno znanje ( Oko nogometa i zivota znaci, al uglavnom na nogomet da se odnosi)

Forumas godine ( Clan koji pridonosi forumu sa svojim postovima, generalno znaje i sve ostalo.)

Sad jos dodati 2 neke i super bi bilo :)

Ja nisam za "Najbolji novajlija". al eto :)

Po meni bi trebalo biti:

Najsmjesniji forumas ( netreba objasnjavat )

Najvece generalno znanje ( Oko nogometa i zivota znaci, al uglavnom na nogomet da se odnosi)

Forumas godine ( Clan koji pridonosi forumu sa svojim postovima, generalno znaje i sve ostalo.)

Sad jos dodati 2 neke i super bi bilo :)

Ja nisam za "Najbolji novajlija". al eto :)

Treba dodati za najglupljeg forumasa godine da uzmem bar jednu nagradu -.-

Ne bi onda izbor bio fer... :D

Ja bih dodao još jednu kategoriju;

- Najbolji novajlija

Bez njega bi bas bio fer. Mnogo glasova odnosi, ne mozemo se iskazati u najboljem svetlu pored njega :D

Ne bi onda izbor bio fer... :D

Ja bih dodao još jednu kategoriju;

- Najbolji novajlija

Kako to on smekerski sredjuje glasove Lejli..  :hljeb: 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.