7. decembar 2023.2 god. comment_350386 I dodati zlatnu plaketu forumašu koji je donirao najviše za hosting. Prijavi
8. decembar 2023.2 god. comment_350419 20 hours ago, ker said: Ova kategorija sa psovanjem služi da Kun dobije nagradu, a sad kako nema drogbe više nema smisla ni da je uvodimo. ŠTA BOLAN NEMA SMISLA, NE UZIMAJTE MI TITULE Prijavi
3. februar 2024.2 god. comment_352339 Hajmo i ove godine, ali sad bi bilo dobro da glasamo svi po istom šablonu, bitno je samo da se za svaku kategoriju da jedan konačan izbor da bi se moglo sabirati kasnije, a ako imate želju dodajte i šta mislite ko bi to još mogao biti, čisto onako da obrazložite. Može se glasati za moderatore u svakoj kategoriji. Neka glasanje bude npr. 2 sedmice (do 17.2), da ne bude u nedogled kao prošle godine. Kategoriju rookie sam promijenio jer nema toliko mnogo novih članova. Najveći branilac Pochettina - @cobinho (sorry @Whisper) Najveći hater Pochettina - @hamco (@Wisey bi bio očigledan odgovor, ali dopada mi se kako je hamco dijametralno promijenio kurs) Najveći provokator - @reLo (pogotovo zbog stranice, @Spaha bi bio da je samo forum u pitanju) Najviše psuje - @Kun Aguer0 Najduhovitiji forumaš - @soxx Najveći pesimista (najkontroverzniji) - @Wisey (ovo je bila jako teška kategorija i ove godine) Najveće fudbalsko znanje - @Adi Rookie/povratnik godine - @EdvinTB Forumaš godine - @diablo_bih Gledao sam da što više ljudi obuhvatim, možda nisam najbolje rasporedio, na dosta ovih kategorija padne mi na pamet 2, 3 pa onda ispadne da nekog zaboravim. Sve u svemu, drago mi je da forum i dalje živi, meni lično je svakodnevnica i svi ljudi ovdje su mi dragi pa ne bih da nabrajam ponaosob. Prijavi
3. februar 2024.2 god. comment_352342 Ja cu kasnije glasati ali moram samo da kazem da niko nije veci hater Pochetina od Wiseya. Na sve to, on ga je prvi procito, ja sam samo naivno slijep pa zelim da vjerujem da moze preokrenuti ovo na bolje, ali svaki poraz me toliko razocara da 5 Wiseya ne bude ravno mojoj nervozi Prijavi
4. februar 2024.2 god. Autor comment_352362 On 2/3/2024 at 12:27 PM, hamco said: Ja cu kasnije glasati ali moram samo da kazem da niko nije veci hater Pochetina od Wiseya. Na sve to, on ga je prvi procito, ja sam samo naivno slijep pa zelim da vjerujem da moze preokrenuti ovo na bolje, ali svaki poraz me toliko razocara da 5 Wiseya ne bude ravno mojoj nervozi Drug moj, ja dam svakom treneru sansu bar 10-15ak utakmica prije nego sto bilo kakvu ocjenu dam. Za Pocchetina sam rekao ako bude forsirao ono sto je radio u Southamptonu i Tottenhamu, dakle fudbal visokog intenziteta, tempa i cvrstog presinga, mozemo se nadati dobrim stvarima. Nazalost niceg od toga nema. Dovoljno sam se utakmica u zivotu nagledao da mogu vidjeti kad neko jednostavno nesto ne zna. Tako da dzaba se nadate, ne moze on ovdje nista preokrenuti. Za dobro kluba koji volim, preporucujem da se svakog trenera smjenjuje cim pocne taktizirati i glumatati, dok god ne dodjemo do nekog koji ce imati hrabrosti i znanja da pocne igrati pravi fudbal. Ovdje se ne radi uopste o rezultatima vec o tome kako ekipa igra na terenu. Prijavi
4. februar 2024.2 god. comment_352364 Apsolutno se slazem, za razliku od tebe ja se duze potajno nadam da ce biti bolje iako i mene rijetko kad prvi dojam zajebe. Prijavi
4. februar 2024.2 god. Autor comment_352397 Kad 1-2 igraca pojedinacno ganjaju protivnika, to se ne moze se u ozbiljnom nogometu nazivati presingom. Da se vratim na temu: @EdvinTBza mene forumas godine zbog povratka i osvjezenja foruma svojim upisima. Prijavi
4. februar 2024.2 god. comment_352400 Hvala Amare, al ne prihvatam nominaciju, ima vas puno kvalitetniji i aktivniji forumaša nego ja koji sam se vratio u decembru i napiso par postova do sad✌️ Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352428 Najveći branilac Pochettina - @Whisper Najveći hater Pochettina - @Wisey Najveći provokator - @Spaha Najviše psuje - @drogba 11 Najduhovitiji forumaš - @soxx Najveći pesimista (najkontroverzniji) - @Wisey Najveće fudbalsko znanje - @Wisey Rookie/povratnik godine - @EdvinTB Forumaš godine - @ker Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352432 Ovo je nešto na nacionalnoj osnovi, da Adi ne dobije ni jedan glas. Prijavi
5. februar 2024.2 god. comment_352436 Svakako svi znamo adija i adijeve kvalitete, treba dati i drugima glasove da ih se malo podstakne Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352592 De glasajte. Ako ništa bar ovu glavnu kategoriju, svake godine nam ovo propadne hahah Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352594 Ker napisao kilometarski post, sve objasnio, šta kako i zašto tako, svi iskulirali Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352596 Forumas godine - ker. (Ponajvise jer sam shvatio da je realan kada je prizno da je Kepa los :D) Najvece fudbalako znanje - Adi Najveci branilac Pochetina - cobinho Najveci pesimista - cobinho Najveci hater Pochetina - Wisey Povratnik - Edwin Najduhovitiji - diablo Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352598 Po meni je optimista cobinho. On najvise vjeruje da ce uspjet poch nekim nacinom Forumas godine @ker Najduhovitiji @Igi Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352600 3 minutes ago, soxx said: Po meni je optimista cobinho. On najvise vjeruje da ce uspjet poch nekim nacinom Forumas godine @ker Najduhovitiji @Igi Pa nije covjek ni sekunde optimista, on podrzava Pochetina ali je toliko ubjedjen da ni sa jednim trenerom necemo moci nista napraviti dok se ne rjesimo kaubojaca kako ih on naziva. On to konstantno ponavlja sto znaci da je pesimista. Istina brani Pochetina, ali je ubjedjen da ne moze bolje ni sa jednim trenerom. Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352601 Moguce, ne citam sve, upratio sam uglavnom da brani pocha hehe Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352603 Najveći branilac Pochettina - @cobinho cojk je ostao dosljedan od samog pochovog dolaska. Najveći hater Pochettina - @Zemo (malo ko zna da ga covjek hejta jos od vremena dok je bio u PSG.u. I prvi je bio protiv njegovog dolaska u Chelsea. Najveći provokator - @soxx Najviše psuje - @Kun Aguer0 ❤️ Najduhovitiji forumaš - @soxx Najveći najkontroverzniji - @hamco ili te voli ili te ne voli. ima period kad hamco brani nekoga svom snagom, a ima i kad okrene na drugu stranu pa te pocne mrziti, e onda je gotovo. Najveće fudbalsko znanje - @Adi Rookie/povratnik godine - @EdvinTB Forumaš godine - @diablo_bih Prijavi
9. februar 2024.2 god. comment_352611 Najvece fudbalako znanje - Adi Najveci branilac Pochetina - cobinho Najveci pesimista - citav forum Najveci hater Pochetina - Zemo Povratnik - Edwin Najduhovitiji - Igi Forumaš godine - Hamco Prijavi
10. februar 2024.2 god. comment_352634 Najvece fudbalako znanje - valjda adi (ne pratim al gdje svi tu i mali masko) Najveci branilac Pochetina - niko normalan Najveći provokator - spahonije bosanski Najveci pesimista - svako racionalan Najveci hater Pochetina - svi Povratnik - kalouda (sanjo sam ga) Najduhovitiji - niko baš Najveći jebač - kličko Forumaš godine - ker (njega sam jedino upozao) Prijavi
10. februar 2024.2 god. comment_352635 Najvece fudbalako znanje - Adi Najveci branilac Pochetina - cobinho Najveći provokator - Igi Najveci pesimista - Wisey Najveci hater Pochetina - Wisey Povratnik - Edvin Najduhovitiji - soxx Forumaš godine - Adi Prijavi
13. februar 2024.2 god. Popularna objava comment_352735 najveći branilac Pochettina - cobinho (više hejter Boehlya, ali dobro) najveći hater Pochettina - Zemo (kad uđe na forum pravo na njegovu temu) najveći provokator - spaha (to mu je smisao postojanja) najviše psuje - kun aguero (smanjio je otkako je relo redovan) najduhovitiji forumaš - igi (prvi vjesnik smjene trenera) najveći pesimista - wisey (čim dođe trener odmah kaže da ne valja da poslije može reći prvi sam govorio) najveće fudbalsko znanje - wisey (moram mu dati šansu da me stigne) rookie/povratnik - EdvinTB (još je donirao najviše za hosting) forumaš godine - soxx Teško se bilo odlučiti kome ide najprestižnija nagrada. Bilo je puno kandidata, pogledao sam listu najuticajnijih u prethodnoj godini i izabrao četvrtoplasiranog soxxa, koji ranije nije dobio, a nisam nikad glasao za njega. U nekim kategorijama sam se odlučio sa korisnike koji rjeđe pišu. Nadam se da će ih to motivisati da više ulaze. Sad kad pogledam listu i vidim da fali jako puno hall-of-fame forumaša to pokazuje neku širinu. Ima nas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.