Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Godišnje forumske nagrade

Istaknuti odgovori

• Odgovori 382
  • Pregledi 15,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• NE MOŽE SE ZAUSTAVITI GLAS NARODA, KAKVA GOD IMAGINARNA PRAVILA DA POSTAVLJATE. NAROD JE PREPOZNAO KVALITET I DA SAM JA FORUMAŠ GODINE. NAROD ZNA.

• najveći branilac Pochettina - cobinho (više hejter Boehlya, ali dobro) najveći hater Pochettina - Zemo (kad uđe na forum pravo na njegovu temu) najveći provokator - spaha (to mu je smisao postojan

• Jedni glasaju za moderatore, drugi dodaju svoje kategorije, Wisey glasa po nekom svom principu sa 3 mjesta, ostali lajkuju postove i komentarišu, a nisu ni glasali, ne zna se ko pije, a ko plaća.

Objavljene slike

• 1 mjesec kasnije...

Hajmo i ove godine, ali sad bi bilo dobro da glasamo svi po istom šablonu, bitno je samo da se za svaku kategoriju da jedan konačan izbor da bi se moglo sabirati kasnije, a ako imate želju dodajte i šta mislite ko bi to još mogao biti, čisto onako da obrazložite.

Može se glasati za moderatore u svakoj kategoriji. Neka glasanje bude npr. 2 sedmice (do 17.2), da ne bude u nedogled kao prošle godine. Kategoriju rookie sam promijenio jer nema toliko mnogo novih članova.

Najveći branilac Pochettina - @cobinho (sorry @Whisper)

Najveći hater Pochettina - @hamco (@Wisey bi bio očigledan odgovor, ali dopada mi se kako je hamco dijametralno promijenio kurs)

Najveći provokator - @reLo (pogotovo zbog stranice, @Spaha bi bio da je samo forum u pitanju)

Najviše psuje - @Kun Aguer0

Najduhovitiji forumaš - @soxx

Najveći pesimista (najkontroverzniji) - @Wisey (ovo je bila jako teška kategorija i ove godine)

Najveće fudbalsko znanje - @Adi

Rookie/povratnik godine - @EdvinTB

Forumaš godine - @diablo_bih

Gledao sam da što više ljudi obuhvatim, možda nisam najbolje rasporedio, na dosta ovih kategorija padne mi na pamet 2, 3 pa onda ispadne da nekog zaboravim. Sve u svemu, drago mi je da forum i dalje živi, meni lično je svakodnevnica i svi ljudi ovdje su mi dragi pa ne bih da nabrajam ponaosob.

Ja cu kasnije glasati ali moram samo da kazem da niko nije veci hater Pochetina od Wiseya. Na sve to, on ga je prvi procito, ja sam samo naivno slijep pa zelim da vjerujem da moze preokrenuti ovo na bolje, ali svaki poraz me toliko razocara da 5 Wiseya ne bude ravno mojoj nervozi :D

• Autor
On 2/3/2024 at 12:27 PM, hamco said:

Ja cu kasnije glasati ali moram samo da kazem da niko nije veci hater Pochetina od Wiseya. Na sve to, on ga je prvi procito, ja sam samo naivno slijep pa zelim da vjerujem da moze preokrenuti ovo na bolje, ali svaki poraz me toliko razocara da 5 Wiseya ne bude ravno mojoj nervozi :D

Drug moj, ja dam svakom treneru sansu bar 10-15ak utakmica prije nego sto bilo kakvu ocjenu dam. Za Pocchetina sam rekao ako bude forsirao ono sto je radio u Southamptonu i Tottenhamu, dakle fudbal visokog intenziteta, tempa i cvrstog presinga, mozemo se nadati dobrim stvarima. Nazalost niceg od toga nema. Dovoljno sam se utakmica u zivotu nagledao da mogu vidjeti kad neko jednostavno nesto ne zna. Tako da dzaba se nadate, ne moze on ovdje nista preokrenuti.

Za dobro kluba koji volim, preporucujem da se svakog trenera smjenjuje cim pocne taktizirati i glumatati, dok god ne dodjemo do nekog koji ce imati hrabrosti i znanja da pocne igrati pravi fudbal. Ovdje se ne radi uopste o rezultatima vec o tome kako ekipa igra na terenu.

• Autor

Kad 1-2 igraca pojedinacno ganjaju protivnika, to se ne moze se u ozbiljnom nogometu nazivati presingom. 

Da se vratim na temu:

@EdvinTBza mene forumas godine zbog povratka i osvjezenja foruma svojim upisima.

Hvala Amare, al ne prihvatam nominaciju, ima vas puno kvalitetniji i aktivniji forumaša nego ja koji sam se vratio u decembru i napiso par postova do sad✌️

Najveći branilac Pochettina -  @Whisper

Najveći hater Pochettina - @Wisey 

Najveći provokator - @Spaha 

Najviše psuje - @drogba 11

Najduhovitiji forumaš - @soxx

Najveći pesimista (najkontroverzniji) - @Wisey 

Najveće fudbalsko znanje - @Wisey

Rookie/povratnik godine - @EdvinTB

Forumaš godine - @ker

Forumas godine - ker. (Ponajvise jer sam shvatio da je realan kada je prizno da je Kepa los :D)

Najvece fudbalako znanje - Adi

Najveci branilac Pochetina - cobinho

Najveci pesimista - cobinho

Najveci hater Pochetina - Wisey

Povratnik - Edwin

Najduhovitiji - diablo 

3 minutes ago, soxx said:

Po meni je optimista cobinho. On najvise vjeruje da ce uspjet poch nekim nacinom :D

Forumas godine @ker

Najduhovitiji @Igi

Pa nije covjek ni sekunde optimista, on podrzava Pochetina ali je toliko ubjedjen da ni sa jednim trenerom necemo moci nista napraviti dok se ne rjesimo kaubojaca kako ih on naziva. On to konstantno ponavlja sto znaci da je pesimista. Istina brani Pochetina, ali je ubjedjen da ne moze bolje ni sa jednim trenerom.

Najveći branilac Pochettina -  @cobinho cojk je ostao dosljedan od samog pochovog dolaska.

Najveći hater Pochettina - @Zemo (malo ko zna da ga covjek hejta jos od vremena dok je bio u PSG.u. I prvi je bio protiv njegovog dolaska u Chelsea.

Najveći provokator - @soxx

Najviše psuje - @Kun Aguer0 ❤️

Najduhovitiji forumaš - @soxx

Najveći najkontroverzniji - @hamco ili te voli ili te ne voli. ima period kad hamco brani nekoga svom snagom, a ima i kad okrene na drugu stranu pa te pocne mrziti, e onda je gotovo.

Najveće fudbalsko znanje - @Adi

Rookie/povratnik godine - @EdvinTB

Forumaš godine - @diablo_bih

Najvece fudbalako znanje - valjda adi (ne pratim al gdje svi tu i mali masko)

Najveci branilac Pochetina - niko normalan

Najveći provokator - spahonije bosanski

Najveci pesimista - svako racionalan

Najveci hater Pochetina - svi

Povratnik - kalouda (sanjo sam ga)

Najduhovitiji - niko baš

Najveći jebač - kličko

Forumaš godine - ker (njega sam jedino upozao)

• Popularna objava

najveći branilac Pochettina - cobinho (više hejter Boehlya, ali dobro)
najveći hater Pochettina - Zemo (kad uđe na forum pravo na njegovu temu)
najveći provokator - spaha (to mu je smisao postojanja)
najviše psuje - kun aguero (smanjio je otkako je relo redovan)
najduhovitiji forumaš - igi (prvi vjesnik smjene trenera)
najveći pesimista - wisey (čim dođe trener odmah kaže da ne valja da poslije može reći prvi sam govorio)
najveće fudbalsko znanje - wisey (moram mu dati šansu da me stigne)
rookie/povratnik - EdvinTB (još je donirao najviše za hosting)
forumaš godine - soxx

Teško se bilo odlučiti kome ide najprestižnija nagrada. Bilo je puno kandidata, pogledao sam listu najuticajnijih u prethodnoj godini i izabrao četvrtoplasiranog soxxa, koji ranije nije dobio, a nisam nikad glasao za njega.
U nekim kategorijama sam se odlučio sa korisnike koji rjeđe pišu. Nadam se da će ih to motivisati da više ulaze.
Sad kad pogledam listu i vidim da fali jako puno hall-of-fame forumaša to pokazuje neku širinu. Ima nas.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.