13. mart 2013.13 god. comment_111986 Jesi pakas relo :D samo preskocis nekoga kada bude dosla ta brojka :( Prijavi
14. mart 2013.13 god. comment_112008 Samo ideja, kako ti brojevi većinom predstavljaju neki redoslijed, zar ne bi bilo zanimljivije napraviti da umjesto broja bude ID iskaznice. On će se sastojati od najmanje 3 do najviše (recimo) 5 (ili pak 7) znakova, a izabrati će ga sam vlasnik iskaznice. Tako da svatko može koristiti neki svoj nick ili slično. Naravno, napraviti da se ne smiju koristiti riječi koje se smatraju uvredljive i slično, a to će odlučiti oni koji rade iskaznice, ili nekakav poll bude gdje će više osoba glasati za prihvaćanje tog ID ili ne. I dalje se iza tog ID može nalaziti (redni) broj, ali ga ne prikazivati na samoj iskaznici. Možete sada reći svi tako rade, ovo-ono, ali zar ne bi trebali biti jedinstveni na neki način. :> Edit: znakova Uređeno 14. mart 2013.13 god., autor izmjene: m4t3j Prijavi
14. mart 2013.13 god. comment_112033 Naravno. Uplatiš 640 članarina tj. 640x20 KM = 12800 KM (6400€) i damo ti taj broj. Ne isplati mu se.. Prijavi
15. mart 2013.13 god. Autor comment_112483 Eh ovako. Na online sjednici održanoj večeras odlučeno je da ipak nećemo raditi plastificirane, nego PVC članske kartice. Šta to u prevodi znači? Plastificirane kartice su jako lošeg kvaliteta a, samim tim, i dosta jeftine, dok su PVC kartice u stvari kartice koje koriste banke za izradu kreditnih/debtinih kartica, odnosno to su kartice koje služe kao lične/osobne iskaznice, vozačke iskaznice itd. Te kartice su puno moćnije i kvalitetnije, ali im je i cijena 10 puta veća nego cijena plastificiranih kartica. No, smatramo da naši članovi zaslužuju kvalitetne članske iskaznice koje će sa ponosom moći izvaditi iz novčanika i pokazati ih svojim prijateljima/poznanicima. Narednu sedmicu ćemo iskoristiti za dizajn kartica, a prvu narudžbu bi trebali poslati do petka. Pošto je rok isporuke kartica 3 dana, očekujemo da ćemo ih imati u svom posjedu za najviše 10 dana. Za to vrijeme svi članovi koji su uplatili mogu poslati svoje pristupnice na način i adresu navedenu na ovom linku: http://www.chelseabalkan.com/index.php/template/2013-02-22-20-59-03/kako-se-uclaniti.html Prijavi
15. mart 2013.13 god. comment_112485 Nemojte nazad da pise http nek pise www.chelseabalkan.com bezveze ovo http a i ruznije :) Izgled iskaznije nije los al mislim da je se mogao bolje uraditi Prijavi
15. mart 2013.13 god. Autor comment_112488 Nemojte nazad da pise http nek pise www.chelseabalkan.com bezveze ovo http a i ruznije :) Izgled iskaznije nije los al mislim da je se mogao bolje uraditi Nije to taj izgled, mi ćemo imati drugačiji dizajn. Prijavi
16. mart 2013.13 god. Autor comment_112573 Jel mi koji smo vec poslali pristupnicu moramo opet ? Nema logike da je ponovo šalješ :D Prijavi
24. mart 2013.13 god. Autor comment_113964 Članske iskaznice (sutra ili prekosutra ću otići da uradim jednu, ako bude OK odmah radimo za sve članove): Prijavi
24. mart 2013.13 god. comment_113974 Što ne bi trebalo ići "Udruženje navijača Chelseaja u Bosni i Hercegovini"? Ili da ostane Chelsea, ali onda bi trebalo "Udruženje navijača CHELSEA BOSNA I HERCEGOVINA". U principu je pitanje je li Chelsea muški ili ženski rod, ali kod nas uglavnom se misli kao muški rod, nogometni klub Chelsea, tako da je onda ovo gore gramatički ispravno... Možda bi najbolja onda bila ova druga opcija, "Udruženje navijača CHELSEA BOSNA I HERCEGOVINA", tako se eliminiraju te polemike je li muški ili ženski rod. Samo prijedlog. Prijavi
24. mart 2013.13 god. Autor comment_113978 Što ne bi trebalo ići "Udruženje navijača Chelseaja u Bosni i Hercegovini"? Ili da ostane Chelsea, ali onda bi trebalo "Udruženje navijača CHELSEA BOSNA I HERCEGOVINA". U principu je pitanje je li Chelsea muški ili ženski rod, ali kod nas uglavnom se misli kao muški rod, nogometni klub Chelsea, tako da je onda ovo gore gramatički ispravno... Možda bi najbolja onda bila ova druga opcija, "Udruženje navijača CHELSEA BOSNA I HERCEGOVINA", tako se eliminiraju te polemike je li muški ili ženski rod. Samo prijedlog. Istina je da bi trebalo ići Chelseaja, ali me nervira ovo 'ja'. Udruženje je registrovano pod ovim imenom i svaka promjena imena je 100 eura... Tako da, neće se ovo sigurno mijenjati u dogledno vrijeme, a možda i nikad. Prijavi
24. mart 2013.13 god. comment_113981 Nije konkretno moja stvar budući da ću ja pripadati u Chelsea Hrvatska, ali mislim da bi ozbiljnije izgledalo da sad, kako da je, ipak piše na iskaznicama ova druga opcija koju sam napisao. Izbjegne se taj problem deklinacije... Ili mora na iskaznici pisati isto ime pod kojim je društvo i registrirano? Prijavi
24. mart 2013.13 god. Autor comment_113982 Ne mora, ali red je da bude puno ime Udruženja da se zna... Prijavi
24. mart 2013.13 god. Autor comment_114004 Zašto slika Hazarda na članskoj ? Zato što se najbolje uklapa (pregooglao sam Lamparda, sve izvore iscrpio, ali da se uklapa nisam našao). Osim toga, Hazard je budućnost kluba, zašto ne on? Prijavi
24. mart 2013.13 god. comment_114005 Treba nešto univerzalno, nešto pravo Chelseajevski, lav, slika legendi, pičke materine, ne znam sad iz glave. Al šta će nam Hazard koji bi mogao biti budućnost, a mogao bi olepršati za godinu-dvije ? Prijavi
24. mart 2013.13 god. Autor comment_114006 Treba nešto univerzalno, nešto pravo Chelseajevski, lav, slika legendi, pičke materine, ne znam sad iz glave. Al šta će nam Hazard koji bi mogao biti budućnost, a mogao bi olepršati za godinu-dvije ? Zato što će se članska mijenjati svake godine tj. već na jesen pravimo novu za narednu sezonu. Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114340 udruzenje navijaca FC Chelsea Bosna i Hercegovina reLo banuj se joke Prijavi
27. mart 2013.13 god. Autor comment_114345 Prototip nove prednje strane (morali smo mijenjati zbog štampe). Zadnju ću sutra odraditi. Prijavi
27. mart 2013.13 god. comment_114350 Ovo je vec bolje....Terry i Lampsi na prednjoj,lijepo lijepo ! Prijavi
28. mart 2013.13 god. comment_114380 Prototip nove prednje strane (morali smo mijenjati zbog štampe). Zadnju ću sutra odraditi. znaci ipak moze doci do promjena? meni se ova ne svidja nekako mi bezveze ovi efekti sa Terryem i Lamspom da nisam zaboravio kako raditi u photoshopu, imam bas nesto dobro na umu? da li mogu nekad ovde postaviti nekad svoje radove pa reLo ako bude valjalo, da uzmes u obzir? ja bih ipak isao umjesto Terrya i Lampsa sa ovim dvojcem Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.