Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CHELSEA BiH (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

da sam bar blizi Sarajevu, Wisey ides li ti ?

Trebao bih, burazeru. Ovo se ne propušta. :D Moram još famEliju obavijestiti, pa da idem dogovarati to. Ako sve bude u dure, sjedam na bus u četvrtak/petak, biću tamo preko vikenda i u nedjelju zurück. ;)

• Odgovori 483
  • Pregledi 22,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

prije 2 godine kad sam bio u sarajevu, bio neka 2 mjeseca, stavio da zivim u Sarajevu, i otad nisam nista mjenjao

ja sam u Bosanskom Petrovcu kod Bišća :/

ako bude kakvo okupljanje za vrijeme raspusta, onda cu 99% i ja doci, jer tad budem u Sarajevu

• Autor

prije 2 godine kad sam bio u sarajevu, bio neka 2 mjeseca, stavio da zivim u Sarajevu, i otad nisam nista mjenjao

ja sam u Bosanskom Petrovcu kod Bišća :/

ako bude kakvo okupljanje za vrijeme raspusta, onda cu 99% i ja doci, jer tad budem u Sarajevu

Ovo prvo je u Sarajevu, drugo će biti početkom nove sezone pa ćemo ga staviti tamo bliže vama...

• 2 sedmice kasnije...

Zdravo momci!

Da se predstavim. Moje ime je Matjaž i sam jedan od vodlinih članova uslužnostnog navijaškog kluba Chelsea Slovenija. Mi sada postojimo več 3 godine, i da vam kažem, imamo se odlično!!

Jako mi je drago, što ste uspjeli i sada imate "official supporters club". Pratim sve vaše postove na FB i stvarno imate najboljo stranico za sve informacije o Chelseaju.

Ja se nadam, da se čemo upoznati u bodučnosti! imam kontakte sa vašim predsjednikom Benjaminom. Ako trebate nešto, zovite me na FB: Matjaž Hackett ili na Twitter: gospod_profesor

Pozz iz Slovenije

(Bolje pričam srbo-hrvatski nego pišem:)

• Autor

Zdravo momci!

Da se predstavim. Moje ime je Matjaž i sam jedan od vodlinih članova uslužnostnog navijaškog kluba Chelsea Slovenija. Mi sada postojimo več 3 godine, i da vam kažem, imamo se odlično!!

Jako mi je drago, što ste uspjeli i sada imate "official supporters club". Pratim sve vaše postove na FB i stvarno imate najboljo stranico za sve informacije o Chelseaju.

Ja se nadam, da se čemo upoznati u bodučnosti! imam kontakte sa vašim predsjednikom Benjaminom. Ako trebate nešto, zovite me na FB: Matjaž Hackett ili na Twitter: gospod_profesor

Pozz iz Slovenije

(Bolje pričam srbo-hrvatski nego pišem:)

Kao što sam ti već obećao, doći ćemo vam u posjetu da zajedno organizujemo neko gledanje tekme, i to vjerovatno već na jesen. Nakon toga ste vi dužni da nam uzvratite posjetu tj. da malo svratite do Sarajeva :D

Živ ti nama bio Matjaže, mnogo si mi pomogao kad sam ispunjavao aplikaciju za postajanje službenim navijačkim klubom.

Pozdrav od Benjamina

Pa nema na čemu Benjamin:) vsi smo plava braća. Bio sam več 3 puta u Sarajevu nakon 10 godina nazad. Odličan grad! I onda sam bio u Mostaru i Neumu.

U nedeljo imamo piknik sa služnebim navijaškim klubom Manchester Uniteda Slovenije:) I onda zajedno gledamo utakmicu. Biče vrlo zanimljivo:)

• 2 sedmice kasnije...

ej ljudi u zadnje vrijeme sam zbog obaveza rijetko bio na forumu pa nisam upucen u trenutno stanje oko nacina uclanivanja i dali trenutno primate nove clanove u Chelsea BIH???

• 1 mjesec kasnije...

Ja sam danas uplatio clanarinu i sve uradio kako treba :) "Administatore" kada cete mi poslati clansku kartu 

• 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.