Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CHELSEA BiH (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 483
  • Pregledi 22,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Imal odgovora iz Londona, jel stiglo tamo? Neke novosti u vezi ovoga? :D
  • 2 sedmice kasnije...
Pa jel se vise osnovalo to udruzenje navijaca Chelsea bosna i hercegovina , ako jest ,, kako mogu biti siguran, dali su mi novac otisli u tu svrhu, da mogu vjerovati, i kad bih mogao dobiti tu karticu i za koje vrijeme sto kazete da mi bude dokaz da sam clan udruzenja ???
  • Autor
[quote name='Mujo' timestamp='1351981599' post='86912']
Pa jel se vise osnovalo to udruzenje navijaca Chelsea bosna i hercegovina , ako jest ,, kako mogu biti siguran, dali su mi novac otisli u tu svrhu, da mogu vjerovati, i kad bih mogao dobiti tu karticu i za koje vrijeme sto kazete da mi bude dokaz da sam clan udruzenja ???
[/quote]

Naravno da se osnovalo i naravno da ćeš dobiti karticu. Problem je što nismo još završili jednu stvar a to je otvaranje računa u banci. Procedura je komplikovana tako da to još traje. Kad se osnuje svako ko je uplatio će morati poštom poslati jedan ispunjen obrazac o učlanjenju (to će ukupno koštati 10 feninga koverta + 50 feninga poštanska markica), nakon čega ćemo mi na adresu poslati člansku iskaznicu.

Ne sekiraj se ništa. Dokaze da su tvoji novci otišli gdje treba imaš raštrkane po cijeloj ovoj temi, samo malo razgledaj. Svaka uplata je opravdana uplatnicom i to je ovdje okačeno.
aha, :DD

racunajte da je placeno sljedece cedmine, a kako cu vam poslati slika kao dokaza da sam uplatio clanarino ???
  • Autor
[quote name='Mujo' timestamp='1352034653' post='86985']
aha, :DD

racunajte da je placeno sljedece cedmine, a kako cu vam poslati slika kao dokaza da sam uplatio clanarino ???
[/quote]

A šta ti hoćeš kralju? Prvo govoriš da si uplatio, a sad da računamo da će biti uplaćeno?
  • 3 sedmice kasnije...
  • Autor
[b] VAŽNA INFORMACIJA!
Svi koji su poslali svoje podatke za učešće u postajanju Chelsea Bosna i Hercegovina službenim navijačkim klubom neka provjere e-mail koji su naveli u prijavi! E-mail pročitajte pažljivo i uradite pažljivo ono što se od vas traži. Od toga nam zavisi uspjeh ovog projekta. Hvala!
P.S. Aldin Pepić i Josip Marijanović neka u inbox ove stranice pošalju zamjenske e-mail adrese pošto im na one koje su naveli u prijavi ne mogu poslati email![/b]
  • Autor
Da vas obavjestim o trenutnom stanju sa Udruženjem.

Naime, odlučili smo da račun u banci nećemo otvarati do nove godine jer bi u tom slučaju morali platiti 80 KM na teret poreza, koji se svodi na kraju svake kalendarske godine. Zbog toga ćemo nove članove primati tek iza nove godine.

Nedavno je stiglo obavjest da moramo uplatiti 80 KM na ime objave rješenja o Registraciji Udruženja u službenim novinama BiH, te ćemo to riješiti sa posljednjih 80 KM koliko mi je ostalo od članarina koje su uplaćene.
  • 2 sedmice kasnije...
  • Autor
Ako ima neko iz BiH ko nije poslao svoje podatke za postajanje službenim navijačkim klubom, a ima 16 godina i želi da bude upisan kao službeni član Udruženja, neka mi privatnom porukom pošalje slijedeće podatke:

Ime i prezime:
Adresa i grad:
Datum rođenja:
Broj telefona:
E-mail adresa:

Nakon toga ću vam na naznačeni email poslati aplikaciju koju trebate ispuniti i to je to.
Imal odgovora iz Londona, jel stiglo tamo? Neke novosti u vezi ovoga?
[quote name='reLo' timestamp='1355007174' post='93814']
Jesi ispunio email? Tj. jesi se uopšte prijavio?
[/quote]

Ne znam na koji sam se prijavio :-/ :-/
[quote name='diablo_bih' timestamp='1355008519' post='93817']
Ma relo spammer, pa dolazi mu mail u spam sekciju ;) Tamo pogledaj mail Semire ;)
[/quote]

Ama pregledo sam sve mailove, i sve te rubrike i nemam mi poruke..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.