Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CHELSEA BiH (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 483
  • Pregledi 22,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Sa svojim postom vrijeđaš pojedine članove foruma i budućeg udruženja ! iznosi ovdje lične stavove što se tiče Chelsea i svega čemu je OVO(čitaj CHELSEA) namjenjeno,za ostala tvoja mišljenja ovdje nema mjesta !
[quote name='Capofamiglia' timestamp='1340410780' post='60631']
Sa svojim postom vrijeđaš pojedine članove foruma i budućeg udruženja ! iznosi ovdje lične stavove što se tiče Chelsea i svega čemu je OVO(čitaj CHELSEA) namjenjeno,za ostala tvoja mišljenja ovdje nema mjesta !
[/quote]
Ja se izvinjajem ako sam nekoga uvrijedio , to mi zaista nije bila namjera .
Ja sam iznijeo svoje licno misljenje sto se tice Pecata Udruzenja a to ima veze sa OVIM (citaj Chelsea) . . .
I naravno da se to ne svidja vecini forumasa , ali ako tako mora biti onda nema veze .
[quote name='Blues_95' timestamp='1340389895' post='60568']
Iako mora pisati Sarajevo meni se to nikako nesvidja (iz licnih razloga) , FUJ Sarajevo FUJ !
[/quote]
Moram ti reć da si me sad razočarao u potpunosti! X(
Ovim kao da si mi šamar opalio.
Sarajevo je glavni grad naše lijepe države i naravno da treba da piše Sarajevo!
[quote name='diablo_bih' timestamp='1340412457' post='60634']
Znaci da je iz zenice, jedino oni toliko mrze sarajevo :D Ne zamjerite :D
[/quote]
Za Bozije cudo iz Zenice sam . :) HAHAHAH.
Ma šta će pisat na pečatu to mi i nije važno, kao što reLo reče pečat samo služi za ovjeru članskih iskaznica i slične stvari, a grb udruženja će biti onakakav kakav smo se dogovorili.
Ljudi daj mi recite je li se plaća ikakva naknada ako uplatim u banci to? Planiram u ponedjeljak otić u banku ako bude radila jer ću bit tu u Grudama na predavanju za vozački pa ću to uplatit. I znači na uplatnicu napisat identično sve kao na onoj predloženoj (osim imena, prezimena i drugih osobnih podataka naravno?)
[quote name='CFC1905' timestamp='1340441769' post='60656']
Ljudi daj mi recite je li se plaća ikakva naknada ako uplatim u banci to? Planiram u ponedjeljak otić u banku ako bude radila jer ću bit tu u Grudama na predavanju za vozački pa ću to uplatit. I znači na uplatnicu napisat identično sve kao na onoj predloženoj (osim imena, prezimena i drugih osobnih podataka naravno?)
[/quote]
Placa se 1-1.5 KM
  • Autor
[quote name='CFC1905' timestamp='1340441769' post='60656']
[/quote]

Ako imaš u blizini Raiffaisen banku, samo im daš moje ime i prezime i ovaj broj što sam napisao kraj njega na uplatnici i mislim da nećeš platiti nikakvu naknadu.
Ovom prilikom bi samo cestitao na osnivanju fan kluba i pozelio osnivacima i clanovima puno uspjeha i kvalitetnih druzenja.
Sutra stizem u BIH, pa cu u ponedjeljak da uplatim 50 KM (ako ih ne popijem za vikend ;) ) zadnjih 1-2 sedmice sam zbog nekih obaveza samo par puta kratko ulazio na forum tako da nisam bas u toku . koliko clanova je dosad uplatilo? jesmo li blizu tih 30 koliko nam treba ?
  • Autor
[quote name='EdvinTB' timestamp='1340991641' post='62005']
Sutra stizem u BIH, pa cu u ponedjeljak da uplatim 50 KM (ako ih ne popijem za vikend ;) ) zadnjih 1-2 sedmice sam zbog nekih obaveza samo par puta kratko ulazio na forum tako da nisam bas u toku . koliko clanova je dosad uplatilo? jesmo li blizu tih 30 koliko nam treba ?
[/quote]

18 trenutno mislim... Trebace nam jos al nadam se da cemo do 1. augusta to skupiti.
  • 4 sedmice kasnije...
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/304639_343130375771586_244722440_n.jpg[/img]
Kada cemo mi dobiti ovo ?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.