24. august 2017.9 god. comment_274328 Kakva sramota i pišanje po forumašima. Sva ona lažna obećanja su sad isplivala na površinu i tek se sad vidi koja je prevara reLo. u početku je izmuzao toliko novca od forumaša, i sad šuti. nema druge nego se učlaniti u Chelsea Croatia Prijavi
24. august 2017.9 god. Autor comment_274342 Sad listam emailove i vidim da su me 20 decembra obavijestili da nas isključuju ako odmah ne obnovimo :D Al poslao sam im sad email da obnovimo za sljedeću sezonu, Chelsea BiH do groba :D Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274352 Veoma neprofesionalno od tebe. Ja sam ti davno rekao. Ne mozes sve sam. Trebas ubaciti mladje krvi. Neka se malo zabave.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
24. august 2017.9 god. comment_274356 Sad listam emailove i vidim da su me 20 decembra obavijestili da nas isključuju ako odmah ne obnovimo :D Al poslao sam im sad email da obnovimo za sljedeću sezonu, Chelsea BiH do groba :D kako Chelsea BIH, zar nije Balkan Prijavi
15. septembar 2017.9 god. comment_275001 Kako postati clan ? Navijac sam Chelsea Iz Zenice sam Nisam dolazio na okupljanja. Prijavi
15. septembar 2017.9 god. comment_275002 Nekad su se kupovali proteini reLi i tako se postaojao clan, sad nema toga, covjek promjenio vjeru i sad dere samo čvarke. Prijavi
6. novembar 2017.8 god. comment_276275 reLo gdje je slavni pečat i šta najčešće štembiljaš njime? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.