Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CHELSEA BiH (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

prijatelj koji vodi vrlo dobru str. [url="http://reprezentacija.ba/"]http://reprezentacija.ba/[/url] podržao nas je u našem radu [url="http://www.facebook.com/bihreprezentacija.officialpage"]http://www.facebook.com/bihreprezentacija.officialpage[/url] !
  • Odgovori 483
  • Pregledi 22,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

I da kažem da mi je na račun leglo još 45 KM tj. vjerovatno 20 od Wiseya i 25 od Ercova. Hvala vam.

Nema na cemu.Ovo je sjajan projekat i vi(organizatori udruzenja i ovog foruma) ste sjajni mladi momci i cast mi je sto delim vreme sa vama.Objedinili ste ljude raznih godista,uverenja,karaktera,iz razlicitih drzava na ovom forumu,sto je za svaku pohvalu.
Posebno mi je drago,sto smo se svi okupili zbog ljubavi prema Chelsea-ju,jer za mene Chelsea je veliki deo mog zivota.
Ja nisam iz BiH,i samim tim ne mogu da budem clan udruzenja(mozda pocasni),ali sam vam pomogao i pomoci cu jos(otkinucemo malo od plate i narednog meseca).
Samo da se obratim uz jedan prijedlog...

Nakon sto bude osnovana udruga i rijesena apsolutna sva dokumentacija u vezi nje i kad budete poceli primat ljude u svoje udruzenje bilo bi jako dobro ako imate ikakve veze s vasim novinama u BiH da se pokusate nekako propagirat i poslat poruku da je udruga osnovana i da se clanovi primaju... znaci od novina, facebooka, raznih portala itd. da cim vise ljudi vidi za ovaj projekat i da ih se cim vise uclani... ;)
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1340181100' post='60023']
Samo da se obratim uz jedan prijedlog...

Nakon sto bude osnovana udruga i rijesena apsolutna sva dokumentacija u vezi nje i kad budete poceli primat ljude u svoje udruzenje bilo bi jako dobro ako imate ikakve veze s vasim novinama u BiH da se pokusate nekako propagirat i poslat poruku da je udruga osnovana i da se clanovi primaju... znaci od novina, facebooka, raznih portala itd. da cim vise ljudi vidi za ovaj projekat i da ih se cim vise uclani... ;)
[/quote]
http://www.dnevniavaz.ba/sport/fudbal/101117-u-sarajevu-osnovana-skupstina-udruzenja-navijaca-chelsea-bih.html
Polako,sve u svoje vrijeme. I takve stvari kao i mnoge druge su planirane al' prioritet je pravna legalizacija i naravno slanje dokumentacije u London :)
  • Autor
[quote name='Alisa11' timestamp='1340189975' post='60053']
Ja sam dns uplatila 10KM :)
[/quote]

Hvala, samo mi pošalji sliku uplatnice privatnom porukom da te pribilježim.

[quote name='EminaCFC' timestamp='1340201510' post='60111']
I ja sam danas uplatila. :)
[/quote]

Hvala, pribilježena si :)
[quote name='reLo' timestamp='1340220664' post='60193']
Mogu.
[/quote]
Samo kasnije kada će se ispunjavat pristupnica trebat će pristanak roditelja/staratelja?
  • Autor
[quote name='stifmeister' timestamp='1340220866' post='60194']
Samo kasnije kada će se ispunjavat pristupnica trebat će pristanak roditelja/staratelja?
[/quote]

Bolan stif vodimo udruženje građana a ne kompaniju sa multimilionerskim kapitalom :D
Gledam sam baš kod Bayern BiH, mogu maloljetni i nikakva suglasnost roditelja se ne trazi. Trebat ce samo licna karta al u BiH se lična obično vadi sa 16 godina tj. svi je izvade tada.
[quote name='reLo' timestamp='1340222017' post='60198']
Bolan stif vodimo udruženje građana a ne kompaniju sa multimilionerskim kapitalom :D
[/quote]
A jbg, pitam
Jer ovdje u jednoj udruzi gdje sam član treba pristanak roditelja pa sam zato priupitao
:D
[quote name='reLo' timestamp='1340222017' post='60198']
Gledam sam baš kod Bayern BiH, mogu maloljetni i nikakva suglasnost roditelja se ne trazi. Trebat ce samo licna karta al u BiH se lična obično vadi sa 16 godina tj. [b]svi je izvade tada.[/b]
[/quote]
17 godina , nemam licnu . BITCH PLEASE . :D =))
[quote name='reLo' timestamp='1340376749' post='60538']
Budući pečat (danas sam ga iskopirao u obliku samoljepljivih naljepnica - ovo je na svesku zaljepljeno).
[/quote]

Hahaha gledam koji k. ovo voće ima radit s Chelseajem :D
Nice!
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1340382405' post='60546']
Zašto samo Sarajevo ?
Ne sviđa mi se to jedino. Treba pisati BiH.
[/quote]

Bolan na pečatu Udruženja mora pisati sjedište Udruženja... Nisam ja to izmislio... I ovo je pečat koji će se koristiti za ovjeru članskih, a grb je nešto sasvim drugo...
  • Autor
[quote name='Wisey' timestamp='1340382866' post='60551']
Udruženje navijača ok, Sarajevo ok, ali dole bi moglo pisati Chelsea BiH.
[/quote]

Ne može. U nazivu se ne smije koristiti ime države (to smo već raspravljali na grupi). Tek nakon godinu dana postojanja može se podnijeti zahtjev za korištenje imena države, al to košta 200 KM.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.