Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CHELSEA BiH (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

mene ce garant ovdje biti uskoro ... a i pokusat cu da organizujem neko prikupljanje prijatelja ..... jer ih ovdje kod mene gdje zivim, tačnije Ilidža ima nekoliko ... ali ono baš vatrenih navijača koji su već odavno i članovi grupe našeg portala na facebooku pa ću ih uputiti i da se registruju i ostavljaju svoja misljenja.

[color=#0000cd][b]KTBFFH[/b][/color]
  • 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 483
  • Pregledi 22,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

• Autor
[quote name='lamps82' timestamp='1346963748' post='77295']
Bravo Benjo!Sta nam je dalje ciniti?
[/quote]

Moram vidjeti da li trebam platiti 95 KM za objavu u službenom listu... Ako budem morao, to ću riješiti, onda još pečat 40 KM i otvaranje računa u banci (ne znam koliko košta to), i definitivno je sve gotovo.
Sada moramo naći još minimalno 10 članova da bi poslali aplikaciju za službeni navijački klub u London.
[quote name='lamps82' timestamp='1346963748' post='77295']
Bravo Benjo!Sta nam je dalje ciniti?
[/quote]
Prikupiti 30 clanova i tako ispuniti uslove za slanje potrebne dokumentacije za London!
[quote name='Blues_95' timestamp='1347558488' post='78071']
Kakav je ovo lav ?
[/quote]

Plavi :D

Odlično Relo, nadam se da ćemo vam se uskoro pridružit
[quote name='Brane' timestamp='1347560858' post='78088']
Pravi Chelseajev lav je brendiran pa je uzet ovaj koji vidite na fotki. Bravo Benjo, svaka ti čast za sve! ;)
[/quote]
Tako recite , a ne neke gluposti kao PLAV ; STAMFORD i slicno .
[quote name='Blues_95' timestamp='1347561122' post='78090']
Tako recite , a ne neke gluposti kao PLAV ; STAMFORD i slicno .
[/quote]
Mislio da se zajebavaš.
Normalno da su zaštićena prava na znak.
[quote name='reLo' timestamp='1347571872' post='78130']
Pa postali smo nataknem te :P
<3
[/quote]
to jos bolje onda stvarno svaka ti dala i nadam se da cemo i mi brzo to rjesit tako da pomalo budemo velike face :P
  • Autor
Na početku da kažem: Sve što pročitate ispod važi samo za državljane Bosne i Hercegovine!

Došlo je vrijeme da se krene i u ovaj poduhvat - slanje aplikacije u London za prijem u službene navijačke klubove.

Neki od vas su upoznati sa ovom tematikom i procedurom, a neki ne. Što se tiče službenih navijačkih klubova koje je priznao Chelsea FC lično, trenutno postoje oni u Sloveniji i Makedoniji. Dakako, došao je red i na Bosnu i Hercegovinu.

Prema pravilima navijačkih klubova, u službene navijačke klubove može biti primljen svaki onaj koji ima najmanje 30 članova tj. svaki onaj koji pošalje spisak od 30 imena. Mi, trenutno, imamo 20 članova pod okriljem Udruženja navijača Chelsea u Bosni i Hercegovini. To su članovi koji su uplatili članarine (ili pola članarine) i koji će imati sve pogodnosti koje će nuditi naše Udruženje. Da bi se osigurali, mi ćemo u London poslati najmanje 40 imena, a možda čak i 50. Dakle, potrebno nam je još 20-30 imena (navijača) koji su voljni dati svoje ime i prezime, adresu, te e-mail adresu, jer su to podaci koje moramo navesti u aplikaciji koju šaljemo u London.

Ovo su trenutni članovi Udruženja koji će ići na spisak:
Emir Osmančević
Mirza Habul
Adis Mešković
Elvedin Oručević
Mirza Čosić
Amer Baručija
Adnan Hrustić
Dino Behrem
Tomislav Prgić
Muamer Guta
Ammar Kosić
Ahmičić Emina
Alisa Muminović
Ante Majić
Branimir Ćorluka
Vice Majić
Rijad Abaza
Benjamin Hrustić
Zlatan Čakal

Svaki od ovih članova (osim osnivača Udruženja, a oni znaju ko su) meni će privatnom porukom ovdje na forumu, ili emailom na email reloaded@chelseabalkan.com , poslati slijedeće podatke:

[b]Puno ime i prezime:
Adresa:
E-mail adresa koju koristite [/b](ovo je veoma bitno, morate navesti tačnu email adresu jer će vam na nju stići potvrda od kluba)[b]:[/b]
[b]Tačan datum rođenja:[/b]

To je što se tiče članova Udruženja navijača Chelsea u Bosni i Hercegovini.

Što se tiče ostalih koji nisu članovi, a koji žele da učestvuju u ovome, bitna je jedna stvar, a to je da su punoljetni! Dakle, samo punoljetne osobe koje navijaju za Chelsea neka se javljaju. Ko ispunjava ove uslove, isto preko privatne poruke ili e-maila reloaded@chelseabalkan.com neka pošalje slijedeće podatke.

[b]Puno ime i prezime:
Adresa:
E-mail adresa koju koristite [/b](ovo je veoma bitno, morate navesti tačnu email adresu jer će vam na nju stići potvrda od kluba)[b]:[/b]
[b]Tačan datum rođenja:
Slika vaše lične karte [/b](prednja strana, kako bi se uvjerili da ste punoljetni)[b]:[/b]

Svi koji pošalju podatke a u to ne uključe sliku lične karte NEĆE biti uzeti u razmatranje tj. džaba su slali privatnu poruku/email.

Zapamtite, ovo radimo zbog Chelseaja i bitno je samo malo vaše dobre volje. Što više ljudi skupimo - to bolje!

NAPOMENA: To što pošaljete svoje podatke i sliku lične ne znači da ste automatski učlanjeni u naše službeno Udruženje navijača Chelsea u Bosni i Hercegovini. Svako ko se bude želio učlaniti moći će to uraditi naknadno.

Vaš Chelsea BiH & Chelsea Balkan team!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.