3. novembar 2013.12 god. comment_149783 Upravo stiglo na email za sve članove Udruženja: Znači svak će dobiti svoj primjerak? Šalji na mail sunce li ti žarenoooo :D Prijavi
3. novembar 2013.12 god. Autor comment_149784 Znači svak će dobiti svoj primjerak? Šalji na mail sunce li ti žarenoooo :D Imaš tamo na grupi udruženja :P U slučaju da želiš u ultramegagigahigh kvaliteti, onda ću ti poslati na email (samo mi ga ostavi u inbox negdje :D ) Prijavi
3. novembar 2013.12 god. comment_149787 Dusaa, stavio moj primjerak :D jeste vidjeli kako me voli terry !? Prijavi
16. mart 2014.12 god. Autor comment_167543 Od aprila pravimo nove članske kartice koje će biti moćnije i profesionalnije od trenutnih. Svi koji su se u članili u aprilu, a platili su 20 KM, dobit će ove kartice, kao i svi koji su pomogli osnivanje udruženja uplatom od 20 KM. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167590 oću i ja da se učlanim, pa da se kurčim sa članskom kartom po naselju :D Prijavi
16. mart 2014.12 god. Autor comment_167592 oću i ja da se učlanim, pa da se kurčim sa članskom kartom po naselju :D Niko ti ne brani... Osim možda zaštitar na ulazu banke koji ne dozvoljava ulaz mlađima od 15 godina. Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167593 Niko ti ne brani... Osim možda zaštitar na ulazu banke koji ne dozvoljava ulaz mlađima od 15 godina. Al na sreću ja nisam mlađi od 15 godina :D Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167635 Al na sreću ja nisam mlađi od 15 godina :D Pazi da se ne ušećeriš kada vidiš dobru radnicu u banci... Prijavi
16. mart 2014.12 god. comment_167639 Pazi da se ne ušećeriš kada vidiš dobru radnicu u banci... ne želim da mi krenu kockice šećera iz polnog organa na javnom mjestu Prijavi
19. mart 2014.12 god. comment_167981 Kako da se uclanim u ovu sektu ?I da li je to uopste moguce ucinit,mislim jestel neki zatvoren krug ljudi. Prijavi
19. mart 2014.12 god. Autor comment_167983 Kako da se uclanim u ovu sektu ?I da li je to uopste moguce ucinit,mislim jestel neki zatvoren krug ljudi. Samo uplate iz BiH primamo. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169446 Informacije o potencijalnom odlasku u Londonu Udruge Chelsea BiH. Znači sad je još teže za one koji nemaju recimo cro dokumente. Ali zadnja rečenica dosta toga otkriva. Može se pljuvati po Britancima, ali jedina odgovornost leži na BH vlastima. Novi sistem apliciranja za britansku vizu za građane BiH Vize za građane BiH nisu poskupjele, ali se promijenio sistem apliciranja za britansku vizu i to se sada naplaćuje. Ovo je odgovoreno danas Agenciji Fena iz britanske ambasade u BiH na molbu za komentar vijesti da su poskupjele britanske vize za građane BiH. Naime, Velika Britanija iako članica Evropske unije nije i članica Šengenskog ugovora pa je i nakon vizne liberalizacije ostala potreba da građani BiH moraju imati vizu za ulazak u ovu zemlju. Iz Ambasade kažu da su se do prošle sedmice aplikacije za vizu predavale u Ambasadi. Sada to radi komercijalni partner čija usluga se naplaćuje 59 britanskih funti. "Mi nemamo nikakvih informacija o poskupljenu cijene vize", kažu u Ambasadi. Navode da se vizni režim s Velikom Britanijom redovno revidira, ali da trenutno ne postoji plan da se ukinu vize za građane BiH kao ni drugih zemalja zapadnog Balkana. Također kažu da britanski i bh. zvaničnici, kao i Ministarstvo vanjskih poslova BiH, redovno razgovaraju o ovoj temi. Vijest o poskupljenju viza za Veliku Britaniju objavio je danas Namik Alimajstorović, putem BHinfodeska iz Birminghama, ustvrdivši da od 27. marta nosioci bh. pasoša koji vizu budu tražili u Sarajevu te usluge plaćaju 59 funti skuplje. Alimajstorović je, također, ustvrdio da britanska vlada nije ukinula vize za građane Bosne i Hercegovine zato što to bosanskohercegovačka vlada u zvaničnoj pismenoj proceduri od nje nije tražila. Prijavi
1. april 2014.12 god. comment_169448 Informacije o potencijalnom odlasku u Londonu Udruge Chelsea BiH. Znači sad je još teže za one koji nemaju recimo cro dokumente. Ali zadnja rečenica dosta toga otkriva. Može se pljuvati po Britancima, ali jedina odgovornost leži na BH vlastima. Novi sistem apliciranja za britansku vizu za građane BiH Vize za građane BiH nisu poskupjele, ali se promijenio sistem apliciranja za britansku vizu i to se sada naplaćuje. Ovo je odgovoreno danas Agenciji Fena iz britanske ambasade u BiH na molbu za komentar vijesti da su poskupjele britanske vize za građane BiH. Naime, Velika Britanija iako članica Evropske unije nije i članica Šengenskog ugovora pa je i nakon vizne liberalizacije ostala potreba da građani BiH moraju imati vizu za ulazak u ovu zemlju. Iz Ambasade kažu da su se do prošle sedmice aplikacije za vizu predavale u Ambasadi. Sada to radi komercijalni partner čija usluga se naplaćuje 59 britanskih funti. "Mi nemamo nikakvih informacija o poskupljenu cijene vize", kažu u Ambasadi. Navode da se vizni režim s Velikom Britanijom redovno revidira, ali da trenutno ne postoji plan da se ukinu vize za građane BiH kao ni drugih zemalja zapadnog Balkana. Također kažu da britanski i bh. zvaničnici, kao i Ministarstvo vanjskih poslova BiH, redovno razgovaraju o ovoj temi. Vijest o poskupljenju viza za Veliku Britaniju objavio je danas Namik Alimajstorović, putem BHinfodeska iz Birminghama, ustvrdivši da od 27. marta nosioci bh. pasoša koji vizu budu tražili u Sarajevu te usluge plaćaju 59 funti skuplje. Alimajstorović je, također, ustvrdio da britanska vlada nije ukinula vize za građane Bosne i Hercegovine zato što to bosanskohercegovačka vlada u zvaničnoj pismenoj proceduri od nje nije tražila. divno :( Prijavi
6. april 2014.12 god. Autor comment_170376 Biramo nove članske. Glasajte tako što ćete napisato broj koji se nalazi iznad slike. 1. 2. 3. 4. 5. A ovo će biti zadnja strana: Prijavi
6. april 2014.12 god. Autor comment_170478 Izabrali smo drugu. I redizajnirali smo zadnju stranu koja će sada izgledati ovako: Prijavi
6. april 2014.12 god. Autor comment_170482 Glasalo se na našoj grupi. Wisey, nisam vidio da si ti glasao, iako si regularan član Udruženja. Uopšteno, mal je bio odaziv članova, ali to je vaš problem, a ne moj. Glasovi su odlučili da bude br. 2. Prijavi
6. april 2014.12 god. comment_170483 Pa notam još, teška je dilema u pitanju haha Čekaj, jel tolika hića da se mora glasati u roku od nekoliko sati, pusti raju .. Meni je ova sadašnja članska ekstra, stavio bih onako neki citat obavezno, izgleda jako moćno kad god nekom pokažem. Ako hoćeš nađem ti ja neki moćan citat. Prijavi
6. april 2014.12 god. Autor comment_170486 Pa notam još, teška je dilema u pitanju haha Čekaj, jel tolika hića da se mora glasati u roku od nekoliko sati, pusti raju .. Meni je ova sadašnja članska ekstra, stavio bih onako neki citat obavezno, izgleda jako moćno kad god nekom pokažem. Ako hoćeš nađem ti ja neki moćan citat. Ajd neki moćan i kratak pa ćemo vidjeti možemo li šta iskombinovati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.