Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

CHELSEA BiH (generalna diskusija)

Istaknuti odgovori

• Autor

Uradit ćemo kad neko od nas ode na stadion.

I to nećemo okačiti na neku metalnu šipku, već ćemo dati Joseu da je pridrži.

• 2 mjeseca kasnije...
  • Odgovori 483
  • Pregledi 22,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

i onda me prozivaju Spaho srbine

diablo je teski rasista, al onaj hinjski zna uputiti komentar tako da niko ne primjeti rasisticko vrijedjanje

prije bih rekao tamnoputi slovenac, ovako vrijedjas mozda polovinu naroda na planeti zemlji

• 1 godina kasnije...

Chelsea Croatia dobila trajni transparent na SB-u:

http://www.chelseacroatia.com/chelsea-croatia-ima-trajan-transparent-na-tribinama-stamford-bridgea/

Svaka čast. ReLo kakve su šanse da i Chelsea BiH napravi ovakvo što?

'

E sada ne znam koliko iz CBiH treba ljudi otići na tekmu, jer teško da će i dvoje-troje. A ovih iz HR je otišlo 30ak na tekmu protiv A.Ville.

• Autor

Chelsea Croatia dobila trajni transparent na SB-u:

http://www.chelseacroatia.com/chelsea-croatia-ima-trajan-transparent-na-tribinama-stamford-bridgea/

Svaka čast. ReLo kakve su šanse da i Chelsea BiH napravi ovakvo što?

'

E sada ne znam koliko iz CBiH treba ljudi otići na tekmu, jer teško da će i dvoje-troje. A ovih iz HR je otišlo 30ak na tekmu protiv A.Ville.

Velike su šanse. Novi stadion će se zvati Chelsea BiH Arena.

Boga ti Cae popusti me gluposti. Hrvati su za nas Zapad, oni će postavit 100 banera a mi nećemo ni jedan. Zašto? Zato što nemamo para, nit ćemo ikad imati. Jer iskreno koga boli kurac za naše Udruženje, ovaj portal i forum, osim mene? Pa jebote mi ne možemo povećat hosting za 10 maraka a ti pričaš o postavljanju banera na SB-u? Ja nisam Bil Gejts, a i da jesam stavio bih svoje ime na taj baner, a ne Chelsea BiH, jer što koji kurac ja da ulažem pare u nešto od 'opšte koristi' kad svima puca kurac za to. Evo, sada ću prvi put ovo javno reći - kajem se što sam uopšte osnovao ovo Udruženje, i da ne treba 200 maraka za gašenje istog sad bih ga ugasio. Samo troškove imam, a okupljanja kad se prave dođe 5 ili 10 ljudi. Kome onda treba to Udruženje? 

Velike su šanse. Novi stadion će se zvati Chelsea BiH Arena.

Boga ti Cae popusti me gluposti. Hrvati su za nas Zapad, oni će postavit 100 banera a mi nećemo ni jedan. Zašto? Zato što nemamo para, nit ćemo ikad imati. Jer iskreno koga boli kurac za naše Udruženje, ovaj portal i forum, osim mene? Pa jebote mi ne možemo povećat hosting za 10 maraka a ti pričaš o postavljanju banera na SB-u? Ja nisam Bil Gejts, a i da jesam stavio bih svoje ime na taj baner, a ne Chelsea BiH, jer što koji kurac ja da ulažem pare u nešto od 'opšte koristi' kad svima puca kurac za to. Evo, sada ću prvi put ovo javno reći - kajem se što sam uopšte osnovao ovo Udruženje, i da ne treba 200 maraka za gašenje istog sad bih ga ugasio. Samo troškove imam, a okupljanja kad se prave dođe 5 ili 10 ljudi. Kome onda treba to Udruženje?

Pa hajmo spucati tu lovu da se ugasi onda, pa neka čeka neka bolja vremena, bolje standarde i neke bolje klince. Da bezveze nemaš trošak. Koliko Udruženje ima aktivnih članova u smislu da godišnje plaćaju članarinu?
Da forum nije u kurac otisao ovako, razmislio bih i o aktivnosti i o clanarini i o okupljanjima, al cemu. Bilo je bolje cak i kad sam se ja tek registrovao, a vjerujem mnogo bolje na pocetku. Ova klupska kriza je i forum dodatno unakazila. Pocevsi od mene, misljenja se ne postuju, fata se prva prilika da neko nekog omalovazava, odnosno pokusava da to uradi. Moze vas mnoge bolit kurac za ovim sto pisem, ali mi je totalno bezze postalo. Ima par forumasa koje ne bih zelio nikad upoznat, mozda ni oni mene, al sami su svojim karakterom to napravili. Ja bih na tvom mjestu dao zadnjih 200km da ovo ne gledam vise, pogotovo o svom trosku. Da se barem moze popravit stanje, da ovo bude normalan forum, eto vidim ko komsije sto imaju, zdravo i normalno. Ne bi bio problem ni u tih 10km ni u bilo kakvom vidu pomoci. Kakvih ovdje smaraca ima to nisu istine... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Ima par forumasa koje ne bih zelio nikad upoznat, mozda ni oni mene, al sami su svojim karakterom to napravili. 

Ma dobar sam ja ovako uživo :D To se ja kurčim na forumu jer ne mogu dobiti po pički 

Da forum nije u kurac otisao ovako, razmislio bih i o aktivnosti i o clanarini i o okupljanjima, al cemu. Bilo je bolje cak i kad sam se ja tek registrovao, a vjerujem mnogo bolje na pocetku. Ova klupska kriza je i forum dodatno unakazila. Pocevsi od mene, misljenja se ne postuju, fata se prva prilika da neko nekog omalovazava, odnosno pokusava da to uradi. Moze vas mnoge bolit kurac za ovim sto pisem, ali mi je totalno bezze postalo. Ima par forumasa koje ne bih zelio nikad upoznat, mozda ni oni mene, al sami su svojim karakterom to napravili. Ja bih na tvom mjestu dao zadnjih 200km da ovo ne gledam vise, pogotovo o svom trosku. Da se barem moze popravit stanje, da ovo bude normalan forum, eto vidim ko komsije sto imaju, zdravo i normalno. Ne bi bio problem ni u tih 10km ni u bilo kakvom vidu pomoci. Kakvih ovdje smaraca ima to nisu istine... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

potpisujem ovo. i jos par recenica dalje.

A šta si ti uradio sa mišljenjem i postom kojeg je Cae napisao u temi "Krizni period kluba"?

Ti ovdje lajkuješ post u kojem je Dzan napisao da je loša atmosfera na forumu zato što niko ne poštuje tuđe mišljenje a u drugoj temi baš omalovažavaš tuđe mišljenje i još kažeš da forum ne shvataš ozbiljno, ne shvatam to uopšte.

To što neko nekog ne bi želio upoznati je stvarno veliki problem svakog foruma. :P

A šta si ti uradio sa mišljenjem i postom kojeg je Cae napisao u temi "Krizni period kluba"?

Ti ovdje lajkuješ post u kojem je Dzan napisao da je loša atmosfera na forumu zato što niko ne poštuje tuđe mišljenje a u drugoj temi baš omalovažavaš tuđe mišljenje i još kažeš da forum ne shvataš ozbiljno, ne shvatam to uopšte.

To što neko nekog ne bi želio upoznati je stvarno veliki problem svakog foruma. :P

cae samo zna da trola. nisam siguran ni da li si ti ozbiljan sada. nema on misljenje, on dodje da te trola i da se slozi sa vecinom.

popizdeo sam i moguce je da sam i vredjao a ne samo omalovazavao. u picku materinu vise sa trolanjem...

jer mene omalovazavaju/trolaju. etiketiran sam. zato sam lajkovao. jer se slazem sa postom. a forum je na dnu, nikad nije bio ovako los. puno trolanja i neozbiljnih postova. previse. 

znaci pratite i ko sta lajkuje, zanimljivo, ja ne znam cesto ni ko je autor posta, samo odgovaram na post.

osecam da mi treba odmor od foruma.

Cae je član foruma isto kao i ti,ja, peti i deseti, to što on voli da trolla je njegova stvar, to ne znači da sve što on napiše treba da pljujemo.

Ne pratim ja ko šta lajkuje nego prosto nemam problema sa očima pa primjetim, opet pričaš o nekoj neozbiljnosti foruma i da ti to smeta a kažeš da ti ne gledaš ni ko je autor posta toliko o tome koliko ti poštuješ forum kao neko ko traži promjene.

Oni koji ne mogu da shvate sledeće stvari za njihovo dobro ne trebaju da dolaze na forum jer će se samo nervirati.

1. Ne možeš nametnuti svoje mišljenje.

2. Ne možeš ubijediti većinu pa makar bio u pravu ili ne jer će te u oba slučaja iznapušavati. 

Cae je član foruma isto kao i ti,ja, peti i deseti, to što on voli da trolla je njegova stvar, to ne znači da sve što on napiše treba da pljujemo.

Ne pratim ja ko šta lajkuje nego prosto nemam problema sa očima pa primjetim, opet pričaš o nekoj neozbiljnosti foruma i da ti to smeta a kažeš da ti ne gledaš ni ko je autor posta toliko o tome koliko ti poštuješ forum kao neko ko traži promjene.

Zasto bih lepo odgovorio na troll post? nisam nikad pljuvao caeta, postujem ga. kvalitetno trola, jedini on to radi kvalitetno na ovom forumu. jesam li sad opet uvredio nekoga?

kada sam rekao da sam bolji/lepsi od bilo koga?

ne kontam sta hoces od mene.

• 1 godina kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.