2. septembar 2013.13 god. comment_142588 evo podatak,ozil je skupio 47 asistencija od kad je stigo u Real prosto mi je neverovatno da se takav igrač prodaje Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142594 ManU i Arsenal u borbi za Ozila danas, Arsenalu se daje prednost, ne mogu da vjerujem da ce Real pustiti ovakvu igracinu a pogotovo necu moci vjerovati ako potpise za Arsenal, to ce b iti transfer za 10. Everton dovodi Barrya iz Citya na posudbu. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142608 85,3 miliona funti= 100 miliona € Aaah dobro onda, moja greška, ja skonto 85 miliona EURA :) Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142609 Ako Wenger izvisi i za Ozila kao za Matu, obesice se :D Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142611 Sluzbeno je, Demichelis je presao iz Atletika u City nakon samo 2 mjeseca provedena u klubu iz Madrida. Ja ovome momku ne bi dao da kravu cuva a ne sesnaesterac. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142614 - Denis Cheryshev dolazi iz Real Madrida na posudbu u Sevillu. - Wenger je doveo golmana, Viviano dolazi na posudbu iz Palerma. - Kaka će u Milanu nositi svoj stari broj, 22. - Marko Arnautović iz Werdera u Stoke City za dva miliona eura. - Galatasaray je objavio da je u pregovorima sa Sportingovim wonderkidom Brumom. - Engleski Liverpool je u svoje redove doveo dvojicu mladih defanzivaca. Na Anfield su stigli Tiago Ilori i Mamadou Sakho. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142615 Fabio Borini na posudbi u Sunderlandu, joj Di Canio okupi polovne italijane... Hasebe iz Wolfsburga u Nurnberg Serdar Tasci iz Sttutgarta u Spartac Moscow Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142621 Ovo s Ozilom je gotovo, cifra od €50m i on je na medicalu trenutno. Plata bi trebala biti preko 150k. Provlaci se da ce Wenger krenuti i po napadaca i Di Mariju. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142634 evo podatak,ozil je skupio 47 asistencija od kad je stigo u Real prosto mi je neverovatno da se takav igrač prodaje Jest, ali po meni u prvom timu za njega nema mjesta. Ronaldo ------ Isco----- Bale E sad, ako je voljan sjediti na klupi i čekati šansu... Ja bih baš volio da dođe u Arsenal. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142635 mojes izgleda baš azgrizo na feleinija (izvor BBC) Jest, ali po meni u prvom timu za njega nema mjesta. ne dovodim ja to uopšte u pitanje ;) jednostavno mi je neverovatno da takav igrač može da bude nepoželjan i da za njega nema mesta u timu,plus Anćeloti nije neki balavac,osim ako ga neko nije puko preko noći sa mokrom čarapom Aidan Magee at Tottenham's training ground for Sky Sports News and having fun with reported interest in Zenit St Petersburg's Brazilian striker Hulk. Tottenham have been linked with Hulk, Zenit have quoted £10million for the season to take him on loan. £10million for the season, I would say that is incredible ahahahahahahhahahahah Prijavi
2. septembar 2013.13 god. Autor comment_142638 100 mil eura za Baleta Kalouda. To je 85 mil funti. To je to. Najskuplji transfer ikad definitivno.Oezil u Arsenalu. Mata u Chelseaju. Bit ce to nadmetanje dva najbolja europska asistenta u gradskom derbiju. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142651 Sky sources now of the understanding that Peter Odemwingie is undergoing a medical at Cardiff. We brought you the news earlier that the striker had been given permission by West Brom to discuss a deal with the Bluebirds. Guillem Balague @GuillemBalague United have offered 36 for Herrera Sep. 2, 2013 Guillem Balague @GuillemBalague Herrera will have to pass medical and United pay it all in cash but deal practically done Sky sources understand that Everton have attended a work permit hearing in London in an attempt to conclude a deal for Porto midfielder Fernando. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142675 Bale ce imati platu od 360 k eura sedmicno. Samo Messi ima vecu. Imam osjecaj da ce se veceras desiti mnogo toga neocekivanog u korist nasih rivala. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142676 Bale ce imati platu od 360 k eura sedmicno. Samo Messi ima vecu. Znaci nije ih samo Levy odrao :D Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142677 Gdje si nasao da ce imati toliku platu ?? Ja sam citao da ce imati bas neku obicnu platu oko 7 mil Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142679 Gdje si nasao da ce imati toliku platu ?? Ja sam citao da ce imati bas neku obicnu platu oko 7 mil Ma sta je njemu 150k. Bilo na vijestima sada. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142680 Gdje si nasao da ce imati toliku platu ?? Ja sam citao da ce imati bas neku obicnu platu oko 7 mil ma ti istripovao nešto,to Eto treba da ima tolku platu :D Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142681 Ovo je bolest, čuj 36 milijuna za Herreru, dobar je igrač, ali nema teorije da vrijedi i centa preko 15, Bilbao lijepo odrado Uniteda. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142682 pa kad ga kupuju u zadnjem minutu,nemaju vremena za pregovore pa su bili prinudjeni da aktiviraju klauzulu totalno neplanski i neprofesionalno za jedan klub kao što je junajted Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142683 Tolika mu klauzula i naravn da ne vrijedi toliko, ni u ludilu. Pominje se plata od 64 k. Meni to lici na panic buy by David Moyes. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142687 Rooney plays for Moyes, Flamini is at Arsenal, Mourinho at Chelsea, Kaka at Milan & Liverpool at the top of the tableThe time machine worked. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142688 pa kad ga kupuju u zadnjem minutu,nemaju vremena za pregovore pa su bili prinudjeni da aktiviraju klauzulu totalno neplanski i neprofesionalno za jedan klub kao što je junajted I da su došli prvi dan prijelaznog roka bilo bi im isto Bilbau ne trebaju novci, nego igrači. Ako žele otići netko mora platiti klauzulu Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142700 Po meni Real je najbolji potez ovo leto napravio sa Iskom,lik igra brutalno tamo,mozda cak i uspe da baci senku na Ronalda za godinu,dve. Bas mi je drago sto se Kaka vratio u Milan,strasno sam ga gotivio dok je bio tamo. Arsenal postaje jaci sa Ozilom sigurno. A sto se tice povratka Flaminija -Arsen je izjavio da je prezadovoljan njegovom igrom i da mu je zao sto ga nije platio 25 miliona jer bi onda zacepio usta kriticarima :D Muka sa Bale-om je konacno gotova,muka mi je bilo od njihovih prenemaganja,ali planski je potpisao poslednji dan ovog prelaznog roka to i ptice na grani. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142705 Meni se drugar koji navija za Arsenal već hvali kako su doveli Dembinja :D kabaje ostaje u njukaslu Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.