Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

fd8e32bc-4091-40ea-8713-ceddfc4dd880_500

ManU i Arsenal u borbi za Ozila danas, Arsenalu se daje prednost, ne mogu da vjerujem da ce Real pustiti ovakvu igracinu a pogotovo necu moci vjerovati ako potpise za Arsenal, to ce b iti transfer za 10.

Everton dovodi Barrya iz Citya na posudbu.

Sluzbeno je, Demichelis je presao iz Atletika u City nakon samo 2 mjeseca provedena u klubu iz Madrida.

1170760_514211295329246_310767503_n.jpg

Ja ovome momku ne bi dao da kravu  cuva a ne sesnaesterac.

- Denis Cheryshev dolazi iz Real Madrida na posudbu u Sevillu.

- Wenger je doveo golmana, Viviano dolazi na posudbu iz Palerma. 

- Kaka će u Milanu nositi svoj stari broj, 22. 

- Marko Arnautović iz Werdera u Stoke City za dva miliona eura. 

- Galatasaray je objavio da je u pregovorima sa Sportingovim wonderkidom Brumom. 

- Engleski Liverpool je u svoje redove doveo dvojicu mladih defanzivaca. Na Anfield su stigli Tiago Ilori i Mamadou Sakho.

illori_velika.jpg

Fabio Borini na posudbi u Sunderlandu, joj Di Canio okupi polovne italijane...

Hasebe iz Wolfsburga u Nurnberg

Serdar Tasci iz Sttutgarta u Spartac Moscow

128297ed-2aeb-45ed-bf8a-ce4cbe464402_500

Ovo s Ozilom je gotovo, cifra od €50m i on je na medicalu trenutno. Plata bi trebala biti preko 150k.

Provlaci se da ce Wenger krenuti i po napadaca i Di Mariju.

evo podatak,ozil je skupio 47 asistencija od kad je stigo u Real

prosto mi je neverovatno da se takav igrač prodaje

Jest, ali po meni u prvom timu za njega nema mjesta.

Ronaldo ------ Isco----- Bale

E sad, ako je voljan sjediti na klupi i čekati šansu...

Ja bih baš volio da dođe u Arsenal.

mojes izgleda baš azgrizo na feleinija (izvor BBC)

Jest, ali po meni u prvom timu za njega nema mjesta.

ne dovodim ja to uopšte u pitanje ;)

jednostavno mi je neverovatno da takav igrač može da bude nepoželjan i da za njega nema mesta u timu,plus Anćeloti nije neki balavac,osim ako ga neko nije puko preko noći sa mokrom čarapom

Aidan Magee at Tottenham's training ground for Sky Sports News and having fun with reported interest in Zenit St Petersburg's Brazilian striker Hulk.

Tottenham have been linked with Hulk, Zenit have quoted £10million for the season to take him on loan. £10million for the season, I would say that is incredible

ahahahahahahhahahahah

• Autor
100 mil eura za Baleta Kalouda. To je 85 mil funti. To je to. Najskuplji transfer ikad definitivno.
Oezil u Arsenalu. Mata u Chelseaju. Bit ce to nadmetanje dva najbolja europska asistenta u gradskom derbiju.

1b84e294-9e8f-4247-a92e-2536a6d047a1.jpg
Sky sources now of the understanding that Peter Odemwingie is undergoing a medical at Cardiff. We brought you the news earlier that the striker had been given permission by West Brom to discuss a deal with the Bluebirds.

United have offered 36 for Herrera
Herrera will have to pass medical and United pay it all in cash but deal practically done

Sky sources understand that Everton have attended a work permit hearing in London in an attempt to conclude a deal for Porto midfielder Fernando.

Bale ce imati platu od 360 k eura sedmicno. Samo Messi ima vecu.

Imam osjecaj da ce se veceras desiti mnogo toga neocekivanog u korist nasih rivala.

Gdje si nasao da ce imati toliku platu ?? Ja sam citao da ce imati bas neku obicnu platu oko 7 mil

Ma sta je njemu 150k. Bilo na vijestima sada.

Tolika mu klauzula i naravn da ne vrijedi toliko, ni u ludilu. Pominje se plata od 64 k. Meni to lici na panic buy by David Moyes.

Rooney plays for Moyes, Flamini is at Arsenal, Mourinho at Chelsea, Kaka at Milan & Liverpool at the top of the table

The time machine worked. 

pa kad ga kupuju u zadnjem minutu,nemaju vremena za pregovore pa su bili prinudjeni da aktiviraju klauzulu

totalno neplanski i neprofesionalno za jedan klub kao što je junajted

I da su došli prvi dan prijelaznog roka bilo bi im isto

Bilbau ne trebaju novci, nego igrači. Ako žele otići netko mora platiti klauzulu

Po meni Real je najbolji potez ovo leto napravio sa Iskom,lik igra brutalno tamo,mozda cak i uspe da baci senku na Ronalda za godinu,dve. Bas mi je drago sto se Kaka vratio u Milan,strasno sam ga gotivio dok je bio tamo. Arsenal postaje jaci sa Ozilom sigurno. A sto se tice povratka Flaminija -Arsen je izjavio da je prezadovoljan njegovom igrom i da mu je zao sto ga nije platio 25 miliona jer bi onda zacepio usta kriticarima :D Muka sa Bale-om je konacno gotova,muka mi je bilo od njihovih prenemaganja,ali planski je potpisao poslednji dan ovog prelaznog roka to i ptice na grani. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.