Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

ne staj mi na muku,nikad neću da prežalim njegov transfer u siti :(

Uz kusur(Savica) kostao 20ak miliona, a bio u uzoj konkurenciji za YPOTY.... 
Sramota sta su nasi propustili. 

14135_512536265496749_1103498789_n.jpg

Samba pocetko 2012. dosao u Anzhi, u januaru 2013. presao u QPR da bi se 2. jula vratio u Anzhi a da bi sada nakon nepuna 2 mjeseca presao u Dinamo M. i to sve su bili transferi haha NEVJEROVATNO

c532fc68-39c5-4749-834e-008fcc07e738.jpg
Ajax's Belgium defender Toby Alderweireld is expected to undergo a medical atAtletico Madrid today. Liverpool reportedly came in with a late £4.7m bid, but by that stage it was too late. The 24-year-old centre-back / right-back will pen a four-year deal at Atleti.

Dobar je to posao, odlican igrac za jako male pare.

papertalk-logos-thetimes.gif
  • Everton have rejected a £36million offer from Manchester United for Leighton Baines and Marouane Fellaini.

Mislim da ce 40mil da zavrsi posao ovde.

Wenger: "I am confident [of bringing players in]. We will not panic buy, that is for sure"

imam par drugara koji navijaju za Arsenal,nikad veće ogočenje nisam video,il to il su totalno postali nezainteresovani,mogu da zamislim tek kako je navijačima u Lonodnu

da mi je neko reko pre deset godina da će vengera da pljuju i kude na svakom koraku nikad mu ne bi verovao

Wenger: "I am confident [of bringing players in]. We will not panic buy, that is for sure"

imam par drugara koji navijaju za Arsenal,nikad veće ogočenje nisam video,il to il su totalno postali nezainteresovani,mogu da zamislim tek kako je navijačima u Lonodnu

da mi je neko reko pre deset godina da će vengera da pljuju i kude na svakom koraku nikad mu ne bi verovao

Izgorio fraer totalno. Pola igrača koje on traži uopće ne žele u Arsenal, Tott poželjni klub od njih.

Poslano sa mog LT26i koristeći Tapatalk 4

A glavno da mi plačemo što dovodimo pojačanja...

"Mou je prekršio obećanje, rekao je da neće kupovati, mi smo umjetan klub, nemamo povijest, ne smijemo s parama stvarati povijest, ovo, ono..."

"Nije bitno samo potrositi pare vec je vazno da se pare potrose na pravog igraca. Tako mi radimo." Arsene Wenger.

flamini_280x390_573291a.jpg

Koliko je to dosadan i nemocan klub.

A nista bolji nije ni mrtvi Milan koji je doveo kladivo u vidu Matrija za 12 jebenih miliona a pustice Boatenga u Schalke. I kako da im ne pozelis da se ugase?

"Nije bitno samo potrositi pare vec je vazno da se pare potrose na pravog igraca. Tako mi radimo." Arsene Wenger.

flamini_280x390_573291a.jpg

Koliko je to dosadan i nemocan klub.

A nista bolji nije ni mrtvi Milan koji je doveo kladivo u vidu Matrija za 12 jebenih miliona a pustice Boatenga u Schalke. I kako da im ne pozelis da se ugase?

Pogresno shvatanje imas, sto se tice Arsenala. 

Nemocni su oni koji nemaju odakle. Da je bilo koji drugi trener na njihovoj klupi imali bi znatno jaci tim. 

Pogledaj samo kakav je tim napravio AVB, a Arsenal je poslednjih godina zaradio mnogo vise nego Kokoske na Bale-u.

Problem je jedino u coveku koji ih vodi. Wenger je taj koji je nemocan, jer je zarobljen u nekom svom svetu. I drago mi je da je tako. Konkurenicja u PL je ionako prevelika, bez i da se on razbacuje parama.

Nista ja pogresno ne shvatam u vezi s Arsenalom. Klub nije samo trener i igraci, vec svi ljudi u njemu. I naravno da su nemocni ali ne iskljucivo zbog Wengera vec zbog proklete uprave kojoj Arsenal sluzi kao firma i nista vise. Nemocni su jer ne znaju. Wolfsburg im skida igraca. Svi su oni u apatiji.

trošio je venger pare al sve na "pogrešne igrače",jedino što je ubo je onaj hrčak kazorla

sad garantujem da ima strah da ponovo pljune pare na nekog igrača

ima on neku psihičku blokadu

.....

Michel Platini believes changes need to be made to the transfer process

"I agree it is too long but the whole world is involved and don't play at the same time as we do. The clubs also want to have transfers finished before the start of their competition.

"The strategic committee includes the clubs and leagues and we will ask FIFA to have a look into what we propose and for all European leagues to start at the same time.

"I agree this window is too long and will have to shorten it."

Pa ovaj Milan je stvarno cirkus od kluba. Pa ja ne znam jesu li ljudi koji vode ovaj klub ikada gledali nogomet, a ne daj Bože igrali. Prodali najvažnijeg igrača za 12 mil. Pa Mamić proda svoga prosječnoga za toliko. Jadni navijači.

Neka Kaku onda vrate i neka igra do penzije, ali prave. Neznam sa koliko se ide u Italiji. Tako to oni rade. Čim igrač završi karijeru zrel je za staračkoga doma. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.