Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Jos jedan trac - United ce poslati ponudu od oko €30m za Kroosa u narednim danima. (Bild)

Jos jedan trac - United ce poslati ponudu od oko €30m za Kroosa u narednim danima. (Bild)

Možda hoće onaj idiot da svoga igrača Alcantaru tu ugura da nebi mali stagnirao ili propao pa da mu se ne smiju. Ali mislim da će to njihova uprava spriječiti, ako bude trebalo. 

Naravno da ce Alcantara prije Kroosa. Pa nije ga Pep doveo da bude na klupi a ovaj se pritom zalio na malu minutazi u Barceloni.

Spominje se Cabaye kao novi igrac Manchester Utd,ako se ovaj transfer ostvari bio bi vrhunsko pojacanje za klub.

Spominje se Cabaye kao novi igrac Manchester Utd,ako se ovaj transfer ostvari bio bi vrhunsko pojacanje za klub.

Ja čitao maloprije da je na korak od PSG-a :O

Paris St Germain have agreed a deal in principle with Newcastle for Yohan Cabaye (Sky)

Definitivno. Spominje se cena iznad 14 miliona funti.

Liverpul zainteresovan za Tomasa Incea, igrača Blekpula.

Venger skoro sigurno produžuje ugovor sa Arsenalom.

Ince je kvalitetan igrac cudno da ga dosad niko nije kupio.
Coentrao na ljeto potpisuje za Milan.

A kao mi bili zagrizli za njega.Sreca pa nije dosao u Chelsea,prevara od igraca,nesto kao Bosingwa s tim da je ovaj u prvoj sezoni bio i dobar.
Sasvim nelogican potez s konja na magarca.Shvatio bi da je u poznim igrackim godinama pa da ide ali ovako o.O.Bolje bi mu bilo da ostane da se bori za prvih 11 kod Carla.
Blues_95
Liverpol se spominjao da ce ga kupiti,nemozes ga usporedjivati s Bosingwom jer neigraju na istim pozicijama,pratio sam ga u mladoj reprezentaciji i bio je medju najboljim igracima.

Blues_95
Liverpol se spominjao da ce ga kupiti,nemozes ga usporedjivati s Bosingwom jer neigraju na istim pozicijama,pratio sam ga u mladoj reprezentaciji i bio je medju najboljim igracima.

Kako ne o.O?
Bek i jedan i drugi.Opet kazem prevara od igraca,naprijed inenako moze proci ali nazad skripi na sve strane.Moje licno misljenje.

Kako ne o.O?
Bek i jedan i drugi.Opet kazem prevara od igraca,naprijed inenako moze proci ali nazad skripi na sve strane.Moje licno misljenje.

pricam o Inceu a ne o Coentraou,nismo se sporazumili.

ahahahhaahha zemo i bari kraljevi

inače,nisu mi jasni ovi iz Liverpula i Arsenala,ima još mnogo da se igra do kraja prvenstva,daleko od toga da im je igrački kadar savršen a oni sede skrštenih ruku

čitam juče,žali se agent Salaha kako je Liverpul odužio,2 meseca prate igrača ništa konkretno nisu napravili

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.