2. septembar 2013.13 god. comment_142739 Plasil iz Bordauxa na posudbu u Cataniu. Arsenal ce pokusati kupiti Pastorea. Razak iz Manchester Citya na posudbi u Anzhiu. Real Madrid ce pokusati dovesti Suareza. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142740 Evo malo fresh news : Real Madrid fans are chanting "Don't sell Ozi!l" at Bale's presentation. Palermo' keeper Emiliano Viviano will sign a deal with Arsenal. A loan with option to buy for €6m. (Sky Italia) Man United have agreed to pay Ander Herrera's €36m buy-out clause. (ESPN) Herrera will sign 5-year deal worth around £64,000 a week with Manchester United. (Daily Mail) Tottenham reached an agreement with QPR to loan Assou-Ekotto and Carroll. (Sky Italy) Tottenham have been linked with Hulk, Zenit have quoted £10million for the season to take him on loan. (Sky Sports) Tottenham have been quoted £10m to take Hulk on a season long loan deal. (SkySports) Waoo,stvarno se zakuvava jos ovih preostalih nekoliko sati,bice zanimljivo sve ispratiti !!! Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142743 DONE DEALVilla have completed the signing of striker Libor Kozak from@officialsslazio .Aston Villa FCvia twitter on Sep 2, 2013 at 6:13 PM: Aston Villa bolster their attacking options Stoke City FC @stokecity Stephen Ireland has joined the Potters on a season-long loan from Aston Villa t.co#scfc pic.twitter.com/ilxLTuXaFL 5:51 PM DONE DEAL: Forgotten man Stephen Ireland links up with Stoke City Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142745 Yilmaz iz Galatasaraya presao u Lazio. Barneta presao u Frankfurt. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142759 Monaco 166.200.000 € Real Madrid 163.500.000 € Tottenham 121.875.000 € Man City 116.000.000 € Paris 110.900.000 € SSC Neapel 85.450.000 € Chelsea 77.850.000 € FC Barcelona 70.000.000 € Dinamo Moskau 67.900.000 € Shakhtar D. 67.000.000 € Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142763 Premier League spending so far = £527,410,000 Masala,prevaljen rekord iz 2008 od oko £500 k ! Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142769 Ideš u pogrešan klub, ali hvala ti za sve i sretno u nastavku karijere. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142773 izgleda legenda fudbala asue asue koto prelazi u qpr :D Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142787 Ideš u pogrešan klub, ali hvala ti za sve i sretno u nastavku karijere. Ništa od tog, propalo, birokracija Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142809 A nevjerovatni Di Canio doveo Dossenu i uz Borinija produzio koloniju Italijana u klubu.. Gotov transfer OZILA u Arsenal, ne mogu da vjerujem da su ga doveli... Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142827 Evo malo sunca i za mančine navijače, potpisao Fellaini ! Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142831 Anichebe potpisao za WBA Coentrao na posudbi u Unitedu Fellaini 27.5mil funti kostao Ovo je i zvanicno NAJLUDJI transfer rok koji sam pratio! Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142874 Od ovih 100 miliona iz momenta da se izdvoji polovina i uplati Majkonu i ujka Hariju. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142910 Ne mogu da vjerujem da je Real prodao Ozila!!! Zašto, ako si gledao koju utakmicu, vidio bi da za njega nema mjesta u Ancelottijevoj viziji. Isco i Modrić su puno bolji od njega, bez obzira na njegove asistencije i sve, tehnički je limitiran igrač, loš šuter, nema hrabrosti potegnut, vodit ekipu. Odličan posao Reala. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142935 1. Iznimno mi je drago zbog Kranjčara, po treći put pod trenerskom palicom Redknappa s kojim je prvo uveo Tottenham u LP, a onda u Pompeyu igrao najbolji nogomet karijere. Samo da se fizički spremi, treba Hrvatskoj. 2. Isco je igračina i jedan od najboljih transfera ovo ljeto. Šteta što Chelsea nije bidao za njega. Iako ne znam gdje bih igrao, umjesto koga haha. 3. Ne znam kako netko pored živog Kake može Torresa zvati najvećim promašajem ikad. KAKA, 63 milijuna eura plaćen, za što?! Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142937 Zašto, ako si gledao koju utakmicu, vidio bi da za njega nema mjesta u Ancelottijevoj viziji. Isco i Modrić su puno bolji od njega, bez obzira na njegove asistencije i sve, tehnički je limitiran igrač, loš šuter, nema hrabrosti potegnut, vodit ekipu. Odličan posao Reala. Ozil najaca 10 na svijetu, najvise asistencija od svih igraca u ligama 5 od kako je u Realu (znaci 3 godine konstantno) i ti stavljas Isca i Modrica u istu recenicu sa njim Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142940 Ozil najaca 10 na svijetu Tvoje mišljenje. Usporedbe s Modrićem nemaju smisla jer oni uopće.ne igraju istu poziciju, a Isca bih uvijek stavio u ekipu prije Ozila. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142941 Previse je Ozil podcjenjen . Svaka cast Iscu ali treba on jos pure jesti da moze u istu recenicu sa Ozilom . Big Carlo ga nije imao u planovima , Wenger iskoristio priliku i sva prica zavrsava . Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142945 Real je lud klub al ajd, meni je drago što ću ovakvu IGRAČINU svaki vikend gledati u Premier Ligi :) Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142957 Lično ne gotivim previše Ozila, niti sam ga ikad smatrao nekim igračem koji je, kako Englezi kažu, world beater. Ima on talenta, zna igrati lopte, ali nema u njemu pobjedničkog mentaliteta, žara, nema liderske sposobnosti. Nije ovo bazirano na tome što je prešao u Arsenal, mada će se u ovom posljednjem dijelu vrlo lako uklopiti u okolinu. :D Jose je od njega napravio igračinu. Da sam ja Özil bio bih mu zahvalan do groba. Jose je od njega napravio igrača kojeg možete prodati za 50 miliona. Kupljen je za 15-ak. Nikad ne bih dao ni Matu, Oscara ili Hazarda za njega. Al eto ajde, drago mi je da je Wenger istresao koju kintu za nekog igrača. Morao je i on, previše su ga stisli navijači. Ovo je njihovo pojačanje ustvari. :D Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142967 evo nekolko rijeci za zavrseni prelazni rok po meni Real Madrid je uradio fin posaso konacno su se rijesili nekih igraca koji im nisu ni bili potrebni,za visoku cijenu su prodali Higuainia,zatim su prodali Albiola,Calejona,Kaku,a slag na to je Ozil i kad se sve sabere nisu puno u minusu na kupovinu Carvajala,Ilarmendia,Balea,mada se moze reci da su Ilharmendia i previse platili ne vrijedi on toliko.Znamo da Anceloti ne voli puno trositi i kod nas nije puno trosio ali i prije njegovog dolaska Bale je bio prva meta. nakon Real Madrida fin posao je uradio i Monaco,oni novca za pojacanja imaju i to im se odmah isplatilo s obzirom da evo odlicno im ide u ligi. Manchester City je kao i svake godine kupio dobre igrace osim sto su neke previse preplatili poput Negreda,neznam koliko je pametnio bilo i kupiti Demichelisa jer imaju vec Kompanya,Lescota,Nastasica a i jedno vrijeme je Javi Garcia upadao i krpio poziciju stopera,potpuno nepotrebno je bilo novi stoper mogla se dati prilika nekom mladjem igracu. Napoli je takodjer bio zapazen,odlicno su startovali u ligi prodali su Cavania a doveli Higuaina,Mertensa,Albiola,Calejona,Reinu. Juventus je po meni uradio najbolji posao ovaj prijelazni rok,potrosili su samo 10 miliona a doveli dva vrsna napdaca Teveza i Lorentea,tacno su znali sta im treba i sta im je bio problem prosle sezone,oni sigurno imaju najbolju ekipu u Seri A i jedino im Napoli ce biti konkurent za titulu,dosta ekipa je dobro startovalo ali u medjusobnim okrsajima Juventus ce napraviti tu razliku. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.