Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Ozil je igracina al zadnja mu sezona i nije nesto, nekako mi je veliki tragicar ovu zadnju sezonu bio. Nadam se da ce ostati tragicar i u Arsenalu.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Komentarisao sam najvece klubove u PL pre pocetka prelaznog roka, red je da to uradim opet.

Da pocnemo od najjacih:

Manchester City:

Prvi i veliki uspeh je prodaja Teveza, koji je iz Balonju bio najveci problem svlacionice. Sve igrace koje su doveli mogu opravdati potrebom. Fernandinho je potpuno rasteretio Tourea, i pojacao njihovu fizicku dominaciju na sredini terena. Jovetic moze pokrivati vise pozicija u napadu, Navas daje potrebnu sirinu, koju sa Silvom nisu imali, a cak je i Negredo solidno poceo i postigao par golova. 

Chelsea:

Da ne bi Mourinha i govora "improve the squad by work" bio bi ovo tipican prelazni rok za Plavce. Par skupih pojacanja, nagomilavanje igraca, nemogucnost prodaje Torresa... Ne znam kako i zasto je promenio misljenje, iako daleko od toga da su momci igrali lose na pripremama, ali ako novopridoslice opravdaju ocekivanja, sve kritike ce brzo utihnuti. U suprotnom ocekujem da optimizam splasne, a poverenje u Mourinha i njegov rad znatno opadne. Covek se hvalio kako je iskusniji i zreliji nego prvi put. Izvoli pa pokazi.

Manchester United:

Umalo da nasledi sudbinu Wengera i Arsenala - ostane praznih saka. To sto su ugrabili Fellainija za dlaku je samo slamka spasa koja ce se brzo pokidati ako znatno ne poprave igru. Njihov glavni oslonac ce ostati RVP, koji bez podrske pravog playmakera, kojeg nisu doveli, ce pruzati sve manje i manje u mecevima protiv jacih rivala. 

Uprskali su transfer Herere, koji je tehnicki pismeniji od svih igraca veznog reda koje imaju, i sad im ostaje da se nadaju da ce se Fellaini povampiriti i nadoknaditi sve nedostatke u igri. 

Arsenal:
U jednom potezu uradili koliko i Tottenham za ceo prelazni rok. Ozil je vrhunski play, njegovim dovodjenjem su znatno smanjili opterecenje veznog reda i dobili neophodnu slobodu u igri. Jednostavno pogledajte Chelsea i Matu, kad nista drugo nije prolazilo, Juan je resavao meceve. Ocekujem da Ozil ima isti uticaj na igru Arsenala, posebno jer je izasao iz senke Ronalda i najveca je zvezda tima.

Tottenham: 
Kao sto sam ocekivao, Baldini i AVB su pokazali da odlicno poznaju trziste. Za 20 i kusur miliona doveli su dosta dobrih igraca, medju njima i dva izuzetna talenta Eriksena i Lamelu. Paulinho im je promasaj, ali o tome drugi put. Uklapanje svih tih igraca u jednu celinu je vec druga prica. Na utakmici sa Arsenalom se primetilo da im nedostaje kohezije i uigranosti. Za to je potrebno vreme, i videcemo koliko ce se bodova prosuti u tom periodu adaptacije. AVB ima talenta, ali sad je vreme da pokaze znanje. 

Liverpool:
Njihov primarni cilj bio je ostanak Suareza. Sama cinjenica da su uspeli u tome daje im mogucnost za bolji plasman nego prosle sezone. Od igraca koji su dosli nijedno ime se ne istice, tako da ce hijerarhija ostati nepromenjena. Ako dolazak Mosesa upotrebe u pravom smislu, da premeste Coutinha na 10ku, gde mu je i mesto, imace opciju vise u napadu. 

Tottenham: 
Kao sto sam ocekivao, Baldini i AVB su pokazali da odlicno poznaju trziste. Za 20 i kusur miliona doveli su dosta dobrih igraca, medju njima i dva izuzetna talenta Eriksena i Lamelu. 

Lamela je sam kostao 30 miliona.

Nismo doveli par skupih pojacanja vec samo jedno. Par skupih pojacanja je doveo Real.

Serie A: kupovina = 360m funti, prodaja = 363m funti
Primera: kupovina = 344m funti (220m Barca+Real), prodaja = 433m funti (125m Barca+Real)
Ligue 1: kupovina = 333m funti (245m PSG+Monaco), prodaja = 200m

Kaká blows it: "It wasn't José Mourinho's fault that I left Real Madrid. It wasn't because of him – he actually made me stronger."

• 2 mjeseca kasnije...

Znaci spekulacije, transferi sto se ne ticu celzija.

Evo citam arsenal ide po napadaca na zimu. Benzema i Dzeko potencijalni kandidati. Iako mislim da ga City nece pustiti nigdje do kraja sezone.

Haman ljudi odustali od Suareza :D

• 1 mjesec kasnije...

Suarez produžio, ne ide nigde.

I bale produžio pa otišao za 6 mjeseci.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=11&dd=15&nav_id=778053

Mančester Junajted nudi Runiju puno ljubavi i tradicije da ostane u klubu.

312 k eura sedmicno, ej !

I prvi komentar dole u fazonu "Bogat klub, tako i treba da postupi kad moze". Sad nisu pare, nije placenik itd itd. Kako volim licemjerne osobe s nepuno mozga. Takve je najlakse tovariti.

Liverpul stavio klauzulu u Suarezov ugovor da ne moze da ide ispod 100 miliona,a i ne moze u neki drugi klub iz PL... tako sam nesto procitao..

u ugovoru mu stoji, ako Liverpool izbori ligu prvaka moze ici gdje hoce, ako ne ostaju u liverpoolu valjda

Najsmesnija klauzula u istorji klauzula. 

Pa koji ce igrac, tog kalibra ostati i drugu sezonu zaredom bez nastupa u LS ? 

Mislim, Lpool ce ove sezone verovatno zavrsiti u top4, al ovo je ipak glupost :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.