26. august 2013.13 god. comment_141208 Ja citam da se Bale vratio u London i sutra na treningu tottenhama ce biti. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141471 martinez potvrdio da nije bilo novih ponuda junajteda za beinsa i feleinija bejl nezadovoljan,ne trenira danas sa totenhemom Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141476 Radio Marca: Paris Saint Germain have offered €40million (£34m) for Barcelona's Pedro. @-) Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141480 Ante Rebić otišao u Firenzu na liječničke pregleda sa Fiorentinom. Svaka čast mali, samo se probijaj. U srednjoj je bio toliki "klipan" da sam mislio da ništa od njega. Uvik je bio dobar igrač ali u glavi je bio ajmo reć lud. I eto uozbiljio se i ode nam Učkeša u Fiorentinu. :D Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141487 Ante Rebić otišao u Firenzu na liječničke pregleda sa Fiorentinom. Svaka čast mali, samo se probijaj. U srednjoj je bio toliki "klipan" da sam mislio da ništa od njega. Uvik je bio dobar igrač ali u glavi je bio ajmo reć lud. I eto uozbiljio se i ode nam Učkeša u Fiorentinu. :D Stvarno je veliki potencijal dečko. Kad vidim samo kako su od Kalinića, Čopa, Rukavine i tko zna kakvih Hajdukovih poluigrača radili zvijerke, dođe mi da se valjam od smijeha. Žao mi je jedino da Split sada nema boljeg trenera jer imaju odličan roster. Nadam se da će potpisati za Viole i prije svega da će igrati. Jbno se borit sa Gomezom i Rossijem za poziciju. Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141506 http://www.standard.co.uk/sport/football/lamela-jets-in-to-sign-for-spurs-as-gareth-bale-snubs-training-8785849.html Erik Lamela stigao u London kao bi kompletirao transfer u Tottenham.. Romane reaguj :D Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141613 Sevilla have confirmed that Geoffrey Kondogbia is to buy-out the remainder of his four-year contract, which has a €20million (£17.2m) release clause. The midfielder is now widely expected to join Monaco. A Sevilla statement read: Geoffrey Kondogbia is already history at Sevilla FC. The French international has officially informed the club that he will unilaterally rescind his contract Monaco skockao vezni red za respect. Samo im bolji golman fali da zaokruze prelazni rok. Fiorentina forward Adem Ljajic met club officials to discuss his future this afternoon and reports in Italy claim he has rejected a new contract. The Italian media now say that Ljajic will join Roma on a five-year contract and he will travel to the capital to undergo a medical on Wednesday. A Ljajic ce ispasti budala veka. Roma se raspada po savovima.... Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141618 Kupili su već golmana Romera, odličan je, ali trenutno Subašić nije zaslužio da ga se skine s gola jer ja branio odlično, a za golove nije on kriv Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141620 Kupili su već golmana Romera, odličan je, ali trenutno Subašić nije zaslužio da ga se skine s gola jer ja branio odlično, a za golove nije on kriv Nisam znao za ROmera. Dobar golman. Doneo mi LS na FM12 :D Prijavi
27. august 2013.13 god. comment_141630 prelazak Ljaljica u Romu znaci odlazak Lamele u Totenham a Balea u Real Madrid. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141714 Zašto Arsenal nikog ne dovodi? Šta čekaju više, hljeb ih jebo? Spominje se Cabaye, ali Pardew traži dosta para. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141718 Zašto Arsenal nikog ne dovodi? Šta čekaju više, hljeb ih jebo? Spominje se Cabaye, ali Pardew traži dosta para. Sam si sebi odgovorio na pitanje. :D Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141726 Pazite komentar Platinija na Baleov transfer "Bale? Neću praviti probleme ako klub koji ga kupuje ima dovoljno sredstava za to. Pravo je pitanje, vrijedi li on 100 milijuna eura?" Koja ljiga, umjesto da trlja u nos sa svojim FFP-om, ponaša se kao da se to njega ne tiče. Mislim, u redu ako Real može pokriti ovaj transfer prodajom igrača i nemam ništa protiv njihove kupovine. Ozil se izjašnjava u 13.30 o svojoj budućnosti u Realu na press konferenciji. Kondogbia u Monacu. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141734 Nije bitno da li Real moze to pokriti ili ne, ovaj transfer utice na inflaciju trzista. Ali Platimi je ljiga sam po sebi. Fekalija od covjeka. Ruke mu se osusile. Mrs! In other news... AS pise da ce United poslati 43 miliona funti za Ozila i nude mu platu od 200k funti nedeljno. To bi bio treci igrac sa platom od 200 k ili vise. Malo sam zbunjen. Ocekivao sam da ce se odreci pola plate u Realu jer ipak dolazi u United, u to sjeme ljudske nevinosti i djevicanske cistote. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141744 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HQk6DjWlFFg Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141745 doslo takvo vrijeme da ni prosjecnog igraca ne mozes dovesti ispod 30mil i taj Real je sranje, dovode Balea samo da uzvrate Barci za dovodjenje Neymarasugav klub postaoSent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141747 doslo takvo vrijeme da ni prosjecnog igraca ne mozes dovesti ispod 30mil i taj Real je sranje, dovode Balea samo da uzvrate Barci za dovodjenje Neymara sugav klub postao Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 4 Na kojeg prosjecnog igraca mislis? Nije Real sugav postao, Real je takav decenijama. Kao i Barcelona. Najvece politicke partije na svijetu. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141765 ostaje ozil u realu izduvaće ga junajted i arsenal Real Madrid playmaker Mesut Ozil has confirmed he will be staying at the club after being linked with moves to Arsenal and Manchester United. Ozil has been signing shirts at the club shop at the Santiago Bernabeu when he was asked about his future. Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141836 ljajić izgleda u romu na kraju ona lama iz rome u totenhem za 30 miliona plus dodaci ,ostaje pregled da uradi(tu je naša šansa) Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141880 Ajaks dao dozvolu Totenhemu da priča sa Ekriksenom!!! reko mi diablo na shoutboxu Prijavi
28. august 2013.13 god. comment_141887 kad citan ove transfere po igraca za koje nisan cua idu za 10 mil prije si moga pelea,ppuskasa,eusebia,di stefana moga dovest za 10 mil i jos bi ti ostalo za kurve(vjerujte one su uvjek skupe) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.