Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

A pazi tko se javlja prvi,  Barcelonin trener koji sipa ljubomoru na presici hahahahahahhaahah i kaže da je manjak poštovanja dati 99 milijuna, mrš . Kako ih je Real pokarao s ovim, umislili se nakon dolaska Neymara :D.

Ako cemo realno jeste neshvatljivo uklupo dati 99 mil za jednog igraca. Odlican ja Bale, to stoji,  ali niko toliko ne vrijedi, oderao ih je Levy..Ocekivao sam prije pocetka ljeta maksimalno da ce 75 do 80 mil dobiti ito da se udaraju nogom u guzicu.

Ako cemo realno jeste neshvatljivo uklupo dati 99 mil za jednog igraca. Odlican ja Bale, to stoji,  ali niko toliko ne vrijedi, oderao ih je Levy..Ocekivao sam prije pocetka ljeta maksimalno da ce 75 do 80 mil dobiti ito da se udaraju nogom u guzicu.

MArketinški najbolji mogući potez je dovesti Balea koji je uz to bio i najbolji igrač Premiershipa. Real ovaj transfer neće ni osjetiti, prodati će još koga i zaraditi hrpu para od dresova. Levy ih je oderao i to mrcinski.

Ali oni su odradili odličan prijelazni rok, možda će biti problem uigrati ovu ekipu, ali stvarno kapa im dolje.

Po meni Bale i nije baš neki igrač koji prodaje dresove...Al hajd vidjet ćemo.

A što se tiče ovih 99 milja, realno ne vrijedi ni upola toliko.

Sa armijom navijaca koju Real ima, ako odigra i upola dobru sezonu kao proslu, napravice marketinksko cudo od njega.

Zanima me kako će sad to sve iskombinirati King Carlo.

Prema naprijed imaju nenormalnu silu, al zato pozadi promaja. Ubleha Ramos im i dalje glavni čovjek u odbrani, mali Varane ga izvlači kad igra ali i on je još nezreo. Obojica lijevih bekova Marcelo/Coentrao prema naprijed jaki, u defanzivi tambure. Također, nemaju nijednog razbijača u ekipi. Xabi ima tu ulogu, međutim pitanje je kako će on to izgurati zbog godina. 

Mislim da mogu dobiti bilo koju ekipu u Primeri, ako ništa onda na mišiće i majstorstvo neke od superzvijezda. Al jebeš to kad je njihova liga takva da te 2-3 kiksa pokopaju. El Clasico će biti bombastičan. Obje odbrane tanke, a napadi premoćni.

Vec idu price da je Ozil nezadovoljan zbog svog statusa dolaskom Isca i Balea. Cak su ga povezivali sa Unitedom. Ne vjerujem da ce Real uzeti titulu jer je Barcelona mnogo veci kolektiv i Tata je osvjezenje koje im je trebalo. Prijekopotrebna energija sa klupe nakon svega ovoga sa Titom.

Za mene je ipak Real favorit zbog Ancelottia kojega izuzetno cijenim. Vidjecemo kako ce on to sve uklopiti, jedno je sigurno a to je da mu nece biti lako. Prvo kolo nije mjerilo, uostalom i kod nas je poceo pobjedom nakon preokreta a nastavilo se sjajno.

Farsa nije dovela stopera sto im moze biti problem ali ni stoperski par Reala nije idealan. Obje ekipe su jace nego prosle godine dok je Atletiko slabiji a ono sto ce meni biti posebno interesantno vidjeti je hoce li Carlo biti u stanju stvoriti kolektiv, s obzirom na dogadjanja iz prosle godine cini se da mu nece biti lako iako,  Carlov prijateljski odnos sa igracima bi mogao biti uspjesan.

Real će uzet titulu sigurno. Ništa se neće prepustit slučaju. Carlo je loše startao, ali Real nema težak raspored. Je da je Realova obrana propusna i klimava, ali to će se poboljšati. Ovog jazavca na Farsinoj klupi ne treba ni spominjati, sve će se vidit kad dođu velike utakmice. Onaj jad i bijeda od obrane kontra Atletica i postavljanje tako da ih mogu ubijati na širokom prostoru protivnički napadači je suicide čisti. Isti šarlatan ko Guardiola i Vilanova.

612e5861-889f-475a-bdb6-4a9119e1f7de.jpg
A number of Premier League clubs have been alerted to the possibility of signingParis Saint Germain defender Mamadou Sakho. Liverpool have been strongly linked in recent weeks, but it is understood Arsenal, Tottenham and Manchester City are also keen. European heavyweights Barcelona and AC Milan are also believed to be amongst the clubs keeping tabs on Sakho, who has 12 months left on his contract and could be sold for £8million.

Ovo bi bio posao godine, ko god da ga realizuje.

Bale ce imati platu od 310 k funti. #FFP

[spoiler]michel_platini.jpg[/spoiler]

chibabachi, on 25 Aug 2013 - 12:42, said:

bitno da su oni dobri za benfiku a da nisu dobri za Srbiju

zemljo otvori i progutaj nas

numeju da pevaju, shvati to
612e5861-889f-475a-bdb6-4a9119e1f7de.jpg
According to a report in Marca, Real Madrid would be willing to hold talks with Arsenalover a deal to sell Angel Di Maria for a fee of at least €30million (£25.8m). However, the report claims Di Maria needs to be convinced about the merits of leaving Real, even though his place will be under threat by the anticipated signing of Gareth Bale.

790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
Breaking news: Sky Sources understands Tottenham are considering offers forGareth Bale from more than one club and insist they have yet to agree a deal withReal Madrid.

DA nije i ovo Chelsea :P

790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
Breaking news: Sky Sources understands Tottenham are considering offers forGareth Bale from more than one club and insist they have yet to agree a deal withReal Madrid.

DA nije i ovo Chelsea :P

Levy opet diže cijenu i jebe u zdrav mozak :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.