22. august 2013.13 god. comment_140077 Kokoske ce platiti €30m kesa Romi + bonusi. Lamela ce imati 2.4 miliona platu. Sada se vode pregovori sa agentom oko njihovih isplata i ostalih sitnih detalja. Gianluca Di Marzio Prvi je izvalio transfer Balea u Real i Williana u Spudse. Da vidimo da li ce biti 3/3. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140084 Silva produžio ugovor sa PSG .zvanično Sinkler bi trebalo u sledećih 24 h da ima pregled u WBA Venger pušta priču da Arsenal kreće sa kupovinom igrača nakon pobede protiv Fenera Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140085 Sad će Arsenal početi trošiti, na skysports piše da se povezuje sa Benzemom Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140101 Sad će Arsenal početi trošiti, na skysports piše da se povezuje sa Benzemom Mislim da SkySports piše gluposti. Real nema teorije da proda svoj 1. izbor na poziciji centarfora, bez adekvatne zamjene. Tko će igrati 9-ku? Casillas?? Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140104 Willian koji ce vjerovatno pojacat Tottenham očigledno vise voli plavu boju.. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140105 Mislim da SkySports piše gluposti. Real nema teorije da proda svoj 1. izbor na poziciji centarfora, bez adekvatne zamjene. Tko će igrati 9-ku? Casillas?? Real radi čistku. Ozil je na transfer listi, Fabio ide. Ne bi me ni ovo čudilo. Mogu svu trojicu utopit za masne pare. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140110 Real radi čistku. Ozil je na transfer listi, Fabio ide. Ne bi me ni ovo čudilo. Mogu svu trojicu utopit za masne pare. Ne vjerujem to za Ozila. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140141 Jos jedno dobro pojacanje za WBA. WBAFCofficial @WBAFCofficial Albion boost their attacking options by signing Man City winger@scotty_sinclair on a season-long loan with a view to a permanent deal.#wba Sunderland AFC @SAFCofficial Sunderland have completed the signing of Greek winger Charias Mavrias from Panathinaikos on a three-year deal. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140156 Real radi čistku. ne kontam kakva sad čistka 10 dana pred kraj prelaznog roka,to još da prodaju najbolje igrače.Aj taj Koentrao pa i da razumem,al Ozil im je jedan od najboljih,ako nekog treba da očiste to je Kaka priznajem da nisam upućen u situaciju oko Reala,al eto,nema mi tu neke logike inače,drago mi za Sinklera što je prešo u WBA,i dan danas mi nije jasno šta li ga je Siti kupovao Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140180 Kaka je najveći flop transfer u historiji nogometa. Nikad mi neće biti jasno zašto svi mediji razapinju Torresa, a Kaku ne. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140193 Kaka je najveći flop transfer u historiji nogometa. Nikad mi neće biti jasno zašto svi mediji razapinju Torresa, a Kaku ne. Zato sto Real planski radi i trosi, postuje osnovne principe i nacela Uefe. Not. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140211 sad čitam da je iz sitija u barselonu preso Denis Suarez http://www1.skysports.com/football/news/11679/8883581/transfer-news-manchester-city-youngster-denis-suarez-joins-barcelona to je dakle zvanično gledao sam momka kad je mladi tim sitija igrao protiv našeg mladog tima,bio je njihov najbolji igrač na toj utakmici i pošteno nas je namučio eto za njega nema budućnosti u sitiju ali izgleda da barseona ima neke planove za njega iako nisam toliko upućen u mlade igrače sitija,ipak me čudi ova odluka Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140215 Kaka je najveći flop transfer u historiji nogometa. Nikad mi neće biti jasno zašto svi mediji razapinju Torresa, a Kaku ne. Zato što momak visi na klupi i ponekad uleti. Ovo naše drvo pustilo korijenje na terenu, jbga. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140231 Clanak iz vidite koje godine kada je Milan bio zainteresovan za Balea. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140261 kako sam i rekao za Sinclaira da je bio pametan nije trebao ni napustati Swanseu,jedno od onih pojacanja Manchester Citya je bilo kao hajd nek se dovede bilo ko,sasvim solidndno pojacanje za WBA,a vjerujem da ce i Rodwel napustiti Manchester City do kraja prelaznog roka,i na njegovoj poziciji su pretrpani.Nebi me iznenadilo da se vrati u Everton pogotovo ako prodaju Felainia u neki klub. Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140275 Nijednom talentu nije pametno otici u City, to je jasno. Bas me iznenadio njegov transfer iz Swenesa u City proslog ljeta, nisam mislio da je tako necu reci neinteligentan nego nepromisljen, jos su tu bili Dzeko, Aguero, Ballotteli i Tevez i stvarno ne znam kako je mislio da ce igrati. Dobar ce biti za WBA sigurno, i on i Rodewel su si sami krivi sto su izgubili godinu dana fudbala s tim sto je Mancini dijelom kriv za mladoga Engleza. Mislim da mu nije dao pravu sansu a tek sada ga nece biti pored sjajnoga Fernandinha, Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140287 http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFZZEAluAymyoWypeM&tmpl=coranto_eng_news Neznam jeli ovo za humora :D Prijavi
22. august 2013.13 god. comment_140291 Zato što momak visi na klupi i ponekad uleti. Ovo naše drvo pustilo korijenje na terenu, jbga. E pa baš zato je i veća flopčina. Torres makar igra i napravio je NEKE pozitivne stvari na terenu, Kaka nije skoro nikakve. Da ne spominjem da je više plaćen nego Torres. Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140363 Verovatno Anceloti veruje u Kaku i zato nije na prodaju. Vec su saradjivali i radili cudesne stvari zajedno (ali opet to je kao Benitez i Torres,navodno ce ga Ancelloti preporoditi,ali cisto sumnjam u to). Strasno sam gotivio Kaku dok je bio u Milanu,tada se vodila polemika oko Kake i Messija ko je bolji,tada jos Ronaldo nije bio aktuelan...i onda je Milan odlucio da ga proda zbog dugovanja i krece sunovrat Kake nazalost. Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140442 Istina je to sto kazes ali treba smomenuti da je Kaka vec bio malo pao prije tog velikog transfera u Real. Bio je medju najboljima ali nije vise bio najbolji. Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140489 Prema španskim medijima na Bernabeu se postavlja pozornica za docek Balea.. Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140521 Istina je to sto kazes ali treba smomenuti da je Kaka vec bio malo pao prije tog velikog transfera u Real. Bio je medju najboljima ali nije vise bio najbolji. Pa i Torres je prije dolaska u Chelsea pao u formi , jedino je nama uvalio 2 komada i Roman ga doveo . ;) Prijavi
23. august 2013.13 god. comment_140526 Pa i Torres je prije dolaska u Chelsea pao u formi , jedino je nama uvalio 2 komada i Roman ga doveo . ;) Umjesto da imamo sjajnog napadaca za 4, 5 sezona imamo kantu koja nam je korisna isto kao sto su naocale korisne covjeku sa jednim uhom. Prijavi
24. august 2013.13 god. comment_140579 Totenhem povezuju sa onim rumunom iz Steaue - Vlad Chiriches http://www1.skysports.com/football/news/11675/8885581/transfer-news-spurs-linked-again-with-romania-star-vlad-chiriches i mi smo bili jedno vreme povezivani sa njim Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.