30. august 2013.13 god. comment_142224 Milan zainteresovan i za Hondu , bio je i prije ali sada jos i vise nakon odlaska Boatenga . Ne znam koji ce im kurac Matri , nit' je nesto dobar , nit je jeftin , a nit' im treba , napad im je najbolji dio momcadi . Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142363 demikelis iz atletika u siti za 4 miliona trebao bi da obavi medicinski pregled danas Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142388 A presao je u Atletico iz Malage na pocetku transfer roka. Po meni smesno pravilo, al ajd sad. Kao po obicaju, manji klubovi najvise rade u smiraj prelaznog roka. The Sunday People says that West Brom will throw Jermain Defoe a lifeline if he is jettisoned by Tottenham on deadline day, while Steve Clarke also hopes to a do a deal with Paolo Di Canio to sign Stephane Sessegnon from Sunderland. Ako WBA ostvari oba transfera, bice to jako dobar posao za njih. The Sunday Mirror writes that Everton are preparing for life without Marouane Fellainiand Leighton Baines and have lined up moves for Wigan midfielder James McCarthy, defender Bruno Martins Indi of Feyenoord and Chelsea left-back Ryan Bertrand. Steta sto nemamo back-up za Colea. Inace bi mogli pozajmiti Ryana Evertonu. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142462 BOOM ! Mesut Ozil will leave Real Madrid for England. He will not join PSG. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142466 Unitedu fali vrhunski kreator igre, a Ozil to jeste. Ali da bi dostigao pun kvalitet igre, morace da igra 10ku, sto Shreka ili seli na krilo, ili udaljava iz tima... Jos malo o Unitedu Manchester United target Ander Herrera was left out the Athletic Bilbao side that lost 3-1 at Real Madrid in today's early La Liga kick-off. Athletic coach Ernesto Valverde claims the 24-year-old was omitted for tactical reasons, not because of United's interest. As for what happens next, Valverde says: I do not know what will happen. I want Ander to stay with us, and that is what I expect will happen. Palermo's Italy international goalkeeper Emiliano Viviano is expected to fly into London later today in advance of a medical at Arsenal tomorrow. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142471 Zavrsen i transfer Balea zvanicno, 85,3 mil funti, sutra predstavljanje pred 80 000 navijaca. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142472 Waoooooooooooooooo Mesut Özil has chosen Arsenal over PSG. They both have made official bids for Real Madrid's player !!! Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142491 More on talk that Mesut Ozil is closing in on a move to Arsenal. Guillem Balague @GuillemBalague Cadena Ser: Madrid and Arsenal have reached a deal for Ozil, 45+5m euros pending agreement with the player who is desperate to leave 10:00 PM Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142498 iskreno od svih klubova na svetu,najviše bih voleo da junajted propadne i da se sjebe u ovom prelaznom roku da ne slušam više te priče kako su prošle godine bili predominantni i osvojili ligu sa tolikom bodovnom razlikom kakav sam komentar čitao na blicu,navijača junajteda al jebote hosting nisam mogo da ga iskopiram znači nešto kao u fazonu da se(taj lik koji je pisao) ne brine i ako junajted nikog ne dovede,njima je fergi usadio pobednički mentalitet i to ne može tek tako da se izgubi Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142500 bas mi je drago sto se Kaka vratio u Milan,jedan kvalitetan fudbaler koji se nije snasao u Real Madridu,a njegov kvalitet je neosporan i krasilo ga je to sto nije bio prgav igrac. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142502 bas mi je drago sto se Kaka vratio u Milan,jedan kvalitetan fudbaler koji se nije snasao u Real Madridu,a njegov kvalitet je neosporan i krasilo ga je to sto nije bio prgav igrac. Kako sam procitao, u pitanju je free transfer, a Kaka ce zaradjivati 5mil godisnje. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142503 Pa samo zamislite da Arsenal,al' iskreno,nije prodao sta je prodao,i da je vodio normalniju transfer politiku plus sa ovim sadasnjim sastavom kako se cupaju,pa bili bi u rangu sa Cityem,MU i nama sigurno. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142506 Kako sam procitao, u pitanju je free transfer, a Kaka ce zaradjivati 5mil godisnje. kako sam ja citao kazu da jos nije poznata cijena dogovora izmedju klubova. Prijavi
1. septembar 2013.13 god. comment_142508 kako sam ja citao kazu da jos nije poznata cijena dogovora izmedju klubova. Ma ovo je Tancredieva izjava... Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142545 kako sam ja citao kazu da jos nije poznata cijena dogovora izmedju klubova. Milan je davao 3 milijuna, Kakin agent je tražio 7, tako da je vrlo moguće da su se na 5 dogovorili. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. Autor comment_142551 Eto danas (tj. jučer) je obavljen najveći transfer u povijesti nogometa. Gareth Bale u Real Madridu za 100 milijuna eura. Kaka se vratio u Milan. E i sutra očekujem lud dan, pogotovo što se tiče Arsenala, mislim da bi mogli nekoga dovesti. Mooooožda :) Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142567 Cae nije ostvaren najveći transfer, nije Bale 100 miliona nego 85, napiso ti je Elao gore.. Ozil u Arsenalu, sjajan transfer, sjajan igrač ali njima treba i napadač i štoper (bar 1). Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142573 Dakle, da pocnemo(volim da pratim ove transfere pa to ti je) :D Wigan Athletic chairman Dave Whelan will demand at least £14m for James McCarthy, and says Everton are £2m short of that valuation at present. You've got to be talking £14m or more. Are they a long way off? Probably £2m, but we're sticking because we've got to replace him. Spremaju se za odlazak Fellainija izgleda. Clarke i WBA se ne zaustavljaju :D Not even 8AM and already the second Premier League deal of the day is complete asWest Bromwich Albion have captured Marseille midfielder Morgan Amalfitano. by GRAEME BAILEY 8:58 AM Loncari iz Stoke-a doveli jednog "naseg" First deal of the day has seen Stoke City complete the signing of forward Marko Arnautovic from Werder Bremen. Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142583 Cae nije ostvaren najveći transfer, nije Bale 100 miliona nego 85, napiso ti je Elao gore.. Ozil u Arsenalu, sjajan transfer, sjajan igrač ali njima treba i napadač i štoper (bar 1). Zavrsen i transfer Balea zvanicno, 85,3 mil funti, sutra predstavljanje pred 80 000 navijaca. 85,3 miliona funti= 100 miliona € Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142586 evo i u slikama nekih od najvećih transfera u istoriji fudbala http://www1.skysports.com/football/gallery/12739/8848418/world-transfer-records World transfer records ---- inače mislim da bi najbolji scenario bi sad kad bi se i junajted umešao u trku za ozila i kad bi na kraju ispušili zajedno Prijavi
2. septembar 2013.13 god. comment_142587 Mislim da ce bomba ovog prelaznog roka biti prelazak Scepovica u Olimpijakos za 3 miliona :) Jos nije sto posto sigurno ali ako daju tri miliona za drvo nek se roknu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.