Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Milan zainteresovan i za Hondu , bio je i prije ali sada jos i vise nakon odlaska Boatenga . 

Ne znam koji ce im kurac Matri , nit' je nesto dobar , nit je jeftin , a nit' im treba , napad im je najbolji dio momcadi . 

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

A presao je u Atletico iz Malage na pocetku transfer roka. Po meni smesno pravilo, al ajd sad.

Kao po obicaju, manji klubovi najvise rade u smiraj prelaznog roka. 

7ff9e7b7-d854-4a13-8c1b-fca855ff8fbd.jpg
The Sunday People says that West Brom will throw Jermain Defoe a lifeline if he is jettisoned by Tottenham on deadline day, while Steve Clarke also hopes to a do a deal with Paolo Di Canio to sign Stephane Sessegnon from Sunderland.

Ako WBA ostvari oba transfera, bice to jako dobar posao za njih.

7ff9e7b7-d854-4a13-8c1b-fca855ff8fbd.jpg
The Sunday Mirror writes that Everton are preparing for life without Marouane Fellainiand Leighton Baines and have lined up moves for Wigan midfielder James McCarthy, defender Bruno Martins Indi of Feyenoord and Chelsea left-back Ryan Bertrand.

Steta sto nemamo back-up za Colea. Inace bi mogli pozajmiti Ryana Evertonu. 

Unitedu fali vrhunski kreator igre, a Ozil to jeste. Ali da bi dostigao pun kvalitet igre, morace da igra 10ku, sto Shreka ili seli na krilo, ili udaljava iz tima...

Jos malo o Unitedu

c532fc68-39c5-4749-834e-008fcc07e738.jpg
Manchester United target Ander Herrera was left out the Athletic Bilbao side that lost 3-1 at Real Madrid in today's early La Liga kick-off. Athletic coach Ernesto Valverde claims the 24-year-old was omitted for tactical reasons, not because of United's interest. As for what happens next, Valverde says:

I do not know what will happen. I want Ander to stay with us, and that is what I expect will happen.

c532fc68-39c5-4749-834e-008fcc07e738.jpg
Palermo's Italy international goalkeeper Emiliano Viviano is expected to fly into London later today in advance of a medical at Arsenal tomorrow. 

1174919_642834192403079_1918262103_n.jpg

LEGENDA SE VRATILA KUCI 

iskreno

od svih klubova na svetu,najviše bih voleo da junajted propadne i da se sjebe u ovom prelaznom roku

da ne slušam više te priče kako su prošle godine bili predominantni i osvojili ligu sa tolikom bodovnom razlikom

kakav sam komentar čitao na blicu,navijača junajteda al jebote hosting nisam mogo da ga iskopiram

znači nešto kao u fazonu da se(taj lik koji je pisao) ne brine i ako junajted nikog ne dovede,njima je fergi usadio pobednički mentalitet i to ne može tek tako da se izgubi

bas mi je drago sto se Kaka vratio u Milan,jedan kvalitetan fudbaler koji se nije snasao u Real Madridu,a njegov kvalitet je neosporan i krasilo ga je to sto nije bio prgav igrac.

bas mi je drago sto se Kaka vratio u Milan,jedan kvalitetan fudbaler koji se nije snasao u Real Madridu,a njegov kvalitet je neosporan i krasilo ga je to sto nije bio prgav igrac.

Kako sam procitao, u pitanju je free transfer, a Kaka ce zaradjivati 5mil godisnje. 

Pa samo zamislite da Arsenal,al' iskreno,nije prodao sta je prodao,i da je vodio normalniju transfer politiku plus sa ovim sadasnjim sastavom kako se cupaju,pa bili bi u rangu sa Cityem,MU i nama sigurno.

Kako sam procitao, u pitanju je free transfer, a Kaka ce zaradjivati 5mil godisnje. 

kako sam ja citao kazu da jos nije poznata cijena dogovora izmedju klubova.

• Autor

Eto danas (tj. jučer) je obavljen najveći transfer u povijesti nogometa. Gareth Bale u Real Madridu za 100 milijuna eura.

Kaka se vratio u Milan.

E i sutra očekujem lud dan, pogotovo što se tiče Arsenala, mislim da bi mogli nekoga dovesti. Mooooožda :)

Cae nije ostvaren najveći transfer, nije Bale 100 miliona nego 85, napiso ti je Elao gore..

Ozil u Arsenalu, sjajan transfer, sjajan igrač ali njima treba i napadač i štoper (bar 1).

Dakle, da pocnemo(volim da pratim ove transfere pa to ti je) :D

1b84e294-9e8f-4247-a92e-2536a6d047a1.jpg
Wigan Athletic chairman Dave Whelan will demand at least £14m for James McCarthy, and says Everton are £2m short of that valuation at present.
You've got to be talking £14m or more. Are they a long way off? Probably £2m, but we're sticking because we've got to replace him.

Spremaju se za odlazak Fellainija izgleda.

Clarke i WBA se ne zaustavljaju :D

502abdcb-0f3f-4f9c-b789-7df26a336dd5.jpg

Not even 8AM and already the second Premier League deal of the day is complete asWest Bromwich Albion have captured Marseille midfielder Morgan Amalfitano.
by GRAEME BAILEY 8:58 AM

Loncari iz Stoke-a doveli jednog "naseg"

502abdcb-0f3f-4f9c-b789-7df26a336dd5.jpg
First deal of the day has seen Stoke City complete the signing of forward Marko Arnautovic from Werder Bremen.

Cae nije ostvaren najveći transfer, nije Bale 100 miliona nego 85, napiso ti je Elao gore..

Ozil u Arsenalu, sjajan transfer, sjajan igrač ali njima treba i napadač i štoper (bar 1).

Zavrsen i transfer Balea zvanicno, 85,3 mil funti, sutra predstavljanje pred 80 000 navijaca.

85,3 miliona funti= 100 miliona €

evo i u slikama nekih od najvećih transfera u istoriji fudbala

http://www1.skysports.com/football/gallery/12739/8848418/world-transfer-records

World transfer records

----

inače mislim da bi najbolji scenario bi sad kad bi se i junajted umešao u trku za ozila i kad bi na kraju ispušili zajedno

Mislim da ce bomba ovog prelaznog roka biti prelazak Scepovica u Olimpijakos za 3 miliona :) Jos nije sto posto sigurno ali ako daju tri miliona za drvo nek se roknu :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.