Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Cijena oko €17m. Svakako su sada jos jaca ekipa.

Ozbiljniji od Arsenala na transfer polju.

255dae7d-3bb5-4aa7-915d-2a95d36461aa.jpg
BREAKING NEWS: Everton have rejected a £28million joint bid from Manchester United for Marouane Fellaini and Leighton Baines. Stay with us for more on this story....

255dae7d-3bb5-4aa7-915d-2a95d36461aa.jpg
The Times are reporting that Norwich have made an approach for Brescia strikerAndrea Caracciolo, 31, who scored 16 league goals in Serie B last season.

Hahahhaha ne kažu bezveze da su škoti najveće škrtočine na svijetu :D. Ovu dvojicu neće dobit ispod 45 milijuna eura, garantiram. Čak je i to malo. BAines sam minimalno 20-25, Fellaini oko 30-35

David Moyes i Arsene Wenger ubjedljivo najvise smorili ovog prelaznog roka. Ne znaju ljudi jednostavno.

Wenger poslao 10 m funti za Cabayea. Ponuda odbijena prije nego sto je procitana. Kakav je to as prekaljeni Arsene Wenger. Dabogda ti zivio i radio na Emiratesu jos 15 godina. Mwa.

LFC i Spursi polozili iste pare za Williana s tim sto je LFC pored €30m kesa stavio i mogucnost da Anzhi uzme 50% od narednog transfera Williana ukoliko taj transfer bude iznosio 30 ili vise miliona. Do sutra bi se trebala znati njegova odluka.

Seems that the new and last bid from Real Madrid for Gareth Bale will be 70m € + Coentrao.

West Ham have reached an agreement on personal terms with Quagliarella. Now it's up to find a deal with Juventus.

Each of Chelsea, Manchester United and Tottenham will meet tomorrow in London Eto'o agent, according to Sky Italy.

Arsenal, Crystal Palace, Charlton, Brentford, Leyton Orient, Wimbledon, Dag&Red...?

nisam mislio na sve klubove,znam da ima skoro 15 klubova iz Londona.Fulham se sjajno pojacao nekoliko solidni igraca poput Tarabta na posudbi,Stelkenburga,Benta,Parkera,uvijek su bili stabilan klub u premiershipu.

Willian vrlo blizu Tottenhamu za 30 miliona funti.

Ovi po Twitteru pisu da je pola-pola situacija. Kladionice na strani perutnine a ovi na strani LFC-a. Ali posto pisu da ce Real sutra poslati 80m funti + Coentrao za Balea ali da se danas Lamelin agent sastaje sa celnicima Spudsa, nista nije sigurno. Ako propadne to s Lamelom onda mi naginje nekako da ce Brazilac zaobici Anfield. Mada, lud je Willian. Kako je samo istrolovao javnost kad je otisao u Anzhi tako da niko ne moze garantovati gdje ce.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.