Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Ako se ne varam Adebayor je vec jednom bio u Realu..

Jeste,na pozajmici iz Mančestera.Totenhem je htio da ga da Realu zajedno sa Bejlom,a oni njima 130 miliona + Morata ili Jese.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
Big-spending Monaco reportedly made an approach for Tottenham goalkeeper Hugo Lloris this summer only for the France international to reject their overtures, according to L'Equipe.

• 790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
    Manchester United boss David Moyes is considering a move for Luka Modric after his pursuit of Barcelona's Cesc Fabregas ended, according to the Daily Mail.
    by skysportspeteo 10:14 AM
  • 790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
    The Daily Mirror claims Spurs have made an approach to Roma for £15-million-rated midfielder Miralem Pjanic.

1b84e294-9e8f-4247-a92e-2536a6d047a1.jpg
Napoli midfielder Marek Hamsik has committed his future to the club until 2018, president Aurelio De Laurentiis has confirmed.

Za promenu

Borussia Dortmund forward Marco Reus has been linked with a summer move away from the 2013 UEFA Champions League finalists - with Manchester City among those said to be keen - but the Germany international says he is going nowhere.
BVB have absolutely no reason to worry about me leaving the club. I am feeling very well at Dortmund.

inače

Edison Kavani posle odlaska iz Napolija, poslao je Korieri Delo Sport ovu dirljivu sliku.

Na njoj piše : â€œHvala svim pristalicama Azura (plavih) za 1000 nezaboravnih dana, 104 posebna trenutka sam doživeo sa vama i plava boja je uvek u mome srcu. Hvala vam što ste puni ljubavi, Gracijas Napulj.”

kavani.jpg

izvor: svemir

Costa ne ide u LFC, produzio ugovor.

A Rodgers demantovao bilo kakve spekulacije oko potpisa Cissokha.

Serie A heavyweights Inter Milan have completed the signing of Rolando from Portoon a season-long loan deal. The Portugal international has passed a medical in Italy, allowing him to finalise a switch.

Wenger nastavlja po svom :D

The agent of Swedish starlet Dusan Jajic, Per Jonsson, has told Fotbolldirekt.se that the 15-year-old, who is currently on the books of IFK Haninge has been handed a week-long trial by Arsenal.
They like him and want to have a close look at him in their environment. They regard him as an exciting talent who can play in both midfield and attack.
790a6ec4-e909-40b3-beb3-5cf24388f489.jpg
Breaking News: Sky Sources understand Liverpool winger Stewart Downing is to have a medical at West Ham today after they agreed a fee for his services.

Cijena bi trebala biti oko 5-6 miliona.

RVP on Rooney : "He should be loyal & stay at Manchester since its them that made him who he is today"

Govori mali djecak u njemu.

Cijena bi trebala biti oko 5-6 miliona.

RVP on Rooney : "He should be loyal & stay at Manchester since its them that made him who he is today"

Govori mali djecak u njemu.

Tko o cemu kurva o postenju. Van Pussy nasa nesto srat o lojalnosti. Puu!

Liverpool bi mogao progledati malo sad, jedva se Rodgers riješio ovog Dalglishevog otpada, trebalo je vremena za to.

Jest vala i treba mu aplaudirati zbog toga. Nije bilo lako otarasiti se svakakvog skarta koje je dovodio King Kenny. Ali problem je da u Liverpool nece nijedan iole klasan igrac kojeg Brendan zeli. Logicno da nece. Jos im se sad stvorila ova situacija sa Suarezom u kojoj on urinira po klubu 24 sata 7 dana u nedelji. To moze uticati na atmosferu u klubu. Vidjecemo jos dok se zavrsi prelazni rok, a nisu jednom zasrali sezonu vec u prvih 5 kola. Prosle sezone je najavljivano da je to "njihova sezona" pa im je WBA razbio picku sa rutinskih 3:0. Ja predvidjam da ce opet biti gdje su i sada tj. da nece vidjeti Ligu Sampiona. Opet.

Alves na radaru PSG-a. Moguć transfer, Cigo je već rekao kako bi volio tamo, a zna se i zašto, pohlepa za parama i momci iz repke.

Po meni, najbolja (best buy) 4 transfera ovog prijelaznog roka (zasad) su redom:

1. Villa u AM, prodali Falcaa za 60 milijuna i doveli malo slabijeg igrača za 5. Vrhunski posao. Samo se nadam da u ovako malu cijenu nije uključeno skidanje gaća Barceloni u obje utakmice s Farselonom.

2.Tevez u Juventus, za cca 10 milijuna uspjeli su dovesti klasu u napad, apsolutno sam siguran da će derat guzove u Serie A, argentinci se lako privikavaju na Italiju.

3. Aubameyang u Dortmund, čini mi se da je ovo baš odlična kupovina, odmah se uklopio u sustav igre dortmunda, ulta brz, okomit i zahvalan igrač. Vidit ćemo još koliko je Mkhitaryan dobar kad se oporavi od ozljede, ali Aubameyang je ubio stvarno.

4. Isco u Real Madrid. Fantastična kupnja. Allrounder samo takav, fini tehničar. Ne volim inače španjolce, ali on je stvarno talent i pol. Za cca 25 milijuna su dobili igrača za sljedećih 5-6 sezona i samo je pitanje vremena kad će postat jedan od najbojih na svijetu. Real će biti jako gadan ove sezone za sve.

SV Werder Bremen have signed Argentinian international Franco Di Santo on a free transfer from English club Wigan Athletic

disantoblitzdonner630neu.jpg

http://www.werder.de/en/aktuell/news/45932.php

zvanično,verder ga "prisvojio" za dz 

jedan od mojih omiljenih igrača,verujem da ima da rastura po nemačkoj

Tottenham/Roma meeting is about Pjanic, Lamela and Osvaldo 

Uff da dovedu Pjankea i Lamelu oni su na konju,naravno nakon sto prodaju Balu 

Bale ce ostati kako stvari stoje

negdje sam procitao da je Bale rekao igracima u reprezentaciji da nece vise nositi dres Totenhama.

Rui Costa s predstavnicima Benfice doputovao u Rim radi pregovora s Romom oko kupovine Osvalda.

Wilian bi im bio pravo pojacanje jer se radi o zaista talentovanom igracu,to je pokazao i u evropi i u dvomecu s nama,jedino Totenham mora popraviti odbranu pogotovo poziciju liveg beka,na njoj imaju Asou Ekota i Newtona i bas se nemogu pohvaliti da su kvalitet,vratio im se s posudbe Rose i on je u opticaju,napravio je Totenham veliku gresku kad im je nudjen Coentrao, Dimaria i novac za Balea,time bi pokrili dvije pozicije sa sasvim solidnim igracima,a Dimaria bi bio bar pristojna zamjena za Balea,da sam na mjestuTotenhama nebih uopste odugovlacio oko ovog transfera jer Bale nece nikada ponoviti ni priblizno dobru sezonu kao proslu,ova sezona ce biti jedna od najtezih za sve klubove.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.