Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

A daa,on je bolesni navijač Milana,mrzi Inter,cijelu Englesku i diže u nebesa reprezentativce Crne Gore. Pa dobro,mrzimo zajedno Inter i to je nešto. :smile: 
Ok,I'm not Šofro... :(

Naci cemo se na pola puta. Mozes da budes Aca Informacija :D

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Skrtel bi navodno mogao za €7m u Napoli. Benitez sakuplja Liverpulov otpad. Poznat osjecaj.

monako krenuo da pazari i klince,još malo pa će nećeš mogći da kupiš igrača od 17-18 godina ispod 5 miiona

evo sad i ako real obori svetski rekord sa kupovinom bejla

pa gde je ta svetska kriza :D

samo krompir da ne poskupi,ides u kurac

I ljuta Niska kobaja ;)

Ma dzaba im Bejl,gore ce biti ako ode a hoce sigurno,kad krenu oni slagati ekipu vidjeces zla onda,bice puni ko brod.

Ali me opet i raduje to,mislim da PL nije nikad bila jaca,auuuu jos da je ostao Fergi koju sezonu bas bih volio.Bice zeznuti pravo ove sezone,4,5 ekipa

ce se boriti za titulu,jos 2,3 ekipe takodje jake ali malo ispod ovih gore,ma nema bice zanimljivo.

Gareth Bale reported for training on Wednesday morning and informed AVB he wants to leave Tottenham for Real Madrid 

(talkSPORT)

Bale je igrac Real Madrida mogu oni pricati sta hoce,Real Madrid koga zeli on ga i dobije to se vidjelo kad god su pucali na nekog igraca.

Može Real još 10 puta da obori sopstveni rekord za transfere, da potroši, 10 000 000 000 funti, opet neće osvojiti LŠ!

Večiti instant klub. :hljeb:

Soldado je preplacen, ali ko danas nije. 

Real ako se odrekne Morate, napravice gresku kao sa mnogima pre njega... 

Sad da vidimo koga ce AVB koji ima njuh za transfere, bez obzira sta Dubro mislio o tome dovesti. 

Za Soldadinja je plafon 20 milki, debeli plafon. Ali trebao im je kakav-takav spic za lijeka.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.