Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Još mu samo fali koji kg mozga...  ;)

hahahaha. Ne treba, onda bi počeo razmišljat a sada je lucidan i to mu i valja 

Haha. Sad još samo uključite Džeku i Pjanića u raspravu da dobijemo paradu trolova ko na Indexu.

Šta će mi Pjanić???

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Još mu samo fali koji kg mozga...  ;)

Na zadnje 2 stranice samo baljezgaš gluposti,,, ako ti se ne sviđa sto je hrvat, jednostavno to reci, nemoj okolišat . 

Sangbo je prešao u Hal,al' ja čisto sumnjam da će to nešto uticati da ih napunimo u prvom meču.

Graham iz Sunderlanda je takodjer otisao na posudbu u Hull.

Na zadnje 2 stranice samo baljezgaš gluposti,,, ako ti se ne sviđa sto je hrvat, jednostavno to reci, nemoj okolišat . 

Dobro je, smiri živce, da ne bi radile bananko banane. Gandalf je, koliko ja znam, isto Hrvat.

Nebi reko .. a brate miran sam ali omalovažava odličnog napadača .. naravno potpuno razlicit tip napadaca od Cavanija, Ibre i ostalih, ali svojom trkom, borbom nadoknađuje dosta stvari. A ono sam napisao radi njegovog zadnjeg komentara gdje je rekao da mu fali koji kg mozga .. obrazloži molim te !

Nebi reko .. a brate miran sam ali omalovažava odličnog napadača .. naravno potpuno razlicit tip napadaca od Cavanija, Ibre i ostalih, ali svojom trkom, borbom nadoknađuje dosta stvari. A ono sam napisao radi njegovog zadnjeg komentara gdje je rekao da mu fali koji kg mozga .. obrazloži molim te !

Chesta kralju Gandi je Hrvat. Uživa moje veliko poštovanje.

Wisey zašto bi radile bananko banane???? Šta je krivo rečeno???

Chesta kralju Gandi je Hrvat. Uživa moje veliko poštovanje.

Wisey zašto bi radile bananko banane???? Šta je krivo rečeno???

Pa posto sam spomenuo za mandzu hrvat i to .. a sad mi jos vise nije jasno zasto ga toliko vrijeđa :P 

Gandalf, ako sam te nekako uvrijedio, izvinjavam se, znam da si stari dosta od ostalih na forumu .. 

ako nastavite sa tolkim uvlačenjem u bulju gandalfu trebaće vam cevčica da možete da dišete

Ja se ne uvlacim nikom, samo se izvinjavam ako sam ga uvrijedio posto znam da je stari od nas , a sa druge strane da nebi ban fasovo haha :P

ako nastavite sa tolkim uvlačenjem u bulju gandalfu trebaće vam cevčica da možete da dišete

Ko se uvlači i citiraj uvlačenje a ne laprdaj. 

Chesta nemaš za šta ban dobiti. 

Trči on dje ne treba. Uzme loptu i on ubaciva u 16-erac. KOME???? Tj pokušava ubaciti. Ma neću da ga se ni sjećam, izbrisao sam ga iz sjećanja.
Još reci da Mandža nije golgeter. U 16-ercu može svakoga nadskočiti, ima brzinu, požrtvovnost, trku, srce za ekipu. To nama treba u napadu. Ne bandere neke i manekeni. Uzdam se u Lukakua ove sezone.

to sto ti pricas je pozicioniranje. Kad kazes trci misli se na vrsenje presinga, vracanje nazad itd. Nekome je golgeter ,nekome nije ,nisam nista za to rekao nego da nam ne treba ptica trkacica.. i nez sto neko dzeku mijesa ovdje kakve jebene veze sad on ima.

Sent from my HTC One V using Tapatalk 4 Beta

Ovdje svak svoje kuje u zvijezde, pa kad izneseš činjenice onda te optuži da ga vrijeđaš na nacionalnoj osnovi. Jebte, još malo pa će se na forumu pokretati pitanje vitalnog nacionalnog interesa. Nemojte biti šupci.
Ni ja lično ne bih Mandžu iz prostog razloga: Štrkljav je, a ja volim niže napadače. I ne znam ko pokrenu priču o njemu, kad je ni jebeni caughtoffside nije objavio.. A da ne govorim o Negrosportu.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2

čekam samo da zenit uleti sa nekom bombom,prošle godine vicel i hulk,neće valjda sa da nas iznevere,plus zenit nije ni nešto dobro krenuo,tri utakmice 4 boda 

anži je tek tuga,samo 2 boda :D jes početak prvnestva al neznam kako ih ne zapali onaj njihov vlasnik do sad sa sve sa vilijanom,sećate se njega,blistao je protiv nas,još igra lasana diara za njih,yeah,novi makelele

čekam samo da zenit uleti sa nekom bombom,prošle godine vicel i hulk,neće valjda sa da nas iznevere,plus zenit nije ni nešto dobro krenuo,tri utakmice 4 boda 

Navodno su ponudili 70 milki za Subotića i Levandovskog. Ja bih na mestu ovih iz Borusije prodao samo Levu (nezadovoljan, ne želi da produži ugovor) u inat Bajernu. :P

Mi smo za sedam dana uspjeli da složimo ekipu za trofeje (ustvari,malo nas je Runi zeznuo,al' i njega ćemo upecati).Uradili smo veeeliki posao,da se vidjeti i ne znam za vas,ali ja jedva čekam početak sezone.Nisam nešto pretjerano pratila medije što se tiče ostalih premijerligaša,al' ono što sam vidjela i nije nešto.Eto,Bafetimbi Gomis ide iz Liona,Njukasl ga hoće al' je njemu 10 miliona malo.A s druge strane tu je i Totenhem,ako im propadne prelazak Soldada.Vest Hem namamio Kalua nazad u Englesku,ali ih je stari dobri plavac odbio ('atta boy)! Stoka nije uspjela da dovede Olivijerija i žao mi ih je...malo.Sangbo je prešao u Hal,al' ja čisto sumnjam da će to nešto uticati da ih napunimo u prvom meču.Koliko sam pročitala u Everton će doći Matri (logično,šta će bzv u Juventusu).Parker se vraća u Vest Hem i Osvaldo ide u Fulam.Od svih transfera dakako je najzanimljiviji prelazak Ronalda u Junajted za 80 miliona (the Metro) hahahah.I naravno,Fabregas. 
Ja mislim da smo mi uradili dobar posao,ali da imamo jedno prazno mjesto - u napadu.To kažem i zbog Sitija,jer su se i oni pojačali,a bio bi red da im ove sezone vratimo ono 'gaženje Luiza' i 'skidanje Toresa'...al' u golovima naravno. :smile:

I da ne kažete da mi cure ne pratimo fudbal. Ja ponekad,onako,iz dosade,bacim pogled. :smile:  

001_wub.gif

Pa posto sam spomenuo za mandzu hrvat i to .. a sad mi jos vise nije jasno zasto ga toliko vrijeđa :P

Gandalf, ako sam te nekako uvrijedio, izvinjavam se, znam da si stari dosta od ostalih na forumu .. 

Stariji sam vjerovatno od 99 % vas na Forumu, ali nisam baš ni za groblje još.  :D

Ne vrijeđam se ja tako lako, ne brini. Malo si planuo, ali OK. Inače, dečki su u pravu - Hrvat sam (Slavonac), tako da si krivo protumačio moje neodobravanje dovođenja Manđe.

Nemam apsolutno ni miligram nacionalističkih ili rasnih stajališta i za mene je u prvom redu čovjek - čovjek. Tako da ni činjenica da recimo Đokovića očima ne mogu vidjeti, nema apsolutno nikakve veze s nacionalnošću. Dapače, od malih nogu sam bio simpatizer Partizana i dan danas imam brdo prijatelja s one strane granice, a i šire...

Što se Manđe tiče, pratim ga malo duže i daleko prije nego se afirmirao u Dinamu i vjeruj mi nije Ćiro Blažević za njega džaba rekao da je "đilkoš".

Nenadmašni Ćiro Blažević prozvao ga je đilkoš kad ga je vodio u Zagrebu. Izuzmemo li definiciju te riječi iz mađarskog jezika u kojem znači ubojica, ali meka srca, pa i onu iz nekih krajeva u kojima je to bio čovjek zadužen za pridržavanje reproduktivnog organa bika tijekom oplodnje, dolazimo do definicije mangup, neodgojeni dripac...

Manđo je sasvim solidan igrač, ali solidnih već imamo i previše u napadu. Trebamo jednog vrhunskog, a ne nekog da još malo popunjuje brojno stanje u zapisniku utakmice.

Sve u svemu, NHF i svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Ne mozes ti biti Šofro nikako, on mrzi sve Engleske klubove.

A daa,on je bolesni navijač Milana,mrzi Inter,cijelu Englesku i diže u nebesa reprezentativce Crne Gore. Pa dobro,mrzimo zajedno Inter i to je nešto. :smile: 
Ok,I'm not Šofro... :(

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.