29. maj29. maj comment_372796 1 hour ago, Bari said: Dobar transfer za Spurse, jako dobar Senesi sa iskustvom u Premiershipu, jedan od lidera u svlacionici… super potez. Nadam se da ce nasi krenuti po Mickya ili mozda po Romera. Ovaj drugi je top stoper ali je lik neandertalac, cesto ima glupe ispade zbog kojih popije crveni karton. Ja ga zbog toga ne bih zelio vidjeti u Chelseau. Barcelona dovela Gordona za 80 miliona, i uveliko se prica o ponudi za Juliana Alvareza od 100+ miliona. Stvarno ne znam odakle im pare i kako je moguce da su u tolikoj finansijskoj krizi a na dva igraca potrose blizu 200miliona, hoce li UEFA, Spanski FA(ili kako se vec zove) ista to istraziti? Romero je za sve nase stopere Maldini. Daj mi jednog ovakog, dosta vise sminkercica, curica kojima je sve svejedno i koji nakon primljenog gola ili greske ili crvenog ceska se po glavi i smije se pri izlasku sa terena. Romero ima sve, do igre nogom, pozrtvovanosti, prgavosti, borbe, svega. Samo treba kanalisati njegov temperament, inace sve drugo ima. Prijavi
29. maj29. maj comment_372797 12 minutes ago, hamco said: Romero je za sve nase stopere Maldini. Daj mi jednog ovakog, dosta vise sminkercica, curica kojima je sve svejedno i koji nakon primljenog gola ili greske ili crvenog ceska se po glavi i smije se pri izlasku sa terena. Romero ima sve, do igre nogom, pozrtvovanosti, prgavosti, borbe, svega. Samo treba kanalisati njegov temperament, inace sve drugo ima. Ja bi Romera uzeo pre Van De Vena. Nego nesto se i on ustalio sa povredama... Prijavi
29. maj29. maj comment_372798 pa kad smo igrali sa 4 pozadi imali smo Terija pre svega kao lidera, mada je i ovako tada u svakoj liniji bio neko sa karakterom posle Silva....mada i tada je bilo igraca tipa azpilkueta, bane, kol, ceh... da me ne shvatite pogresno ali samo je Konte uspeo da od "govana" napravi pitu, ono kad je Luiza stavio da igra u sredinu i da "komanduje" otuda, lik je od kiksera ispao kao WC stoper te godine Prijavi
29. maj29. maj comment_372800 Romero ne samo da je neandertalac nego je i neprofesionalac. Dok se klub čiji je kapiten bori za opstanak drugu sezonu zaredom, što se ne smije dešavati, on landara po Argentini i nije uz ekipu. To je karakter koji ne želim nikad da vidim u klubu. A kako ovi naši procjenjuju karakter igrača, ne bi me iznenadilo da procijene da on nije problematičan. Radije bih gledao Chalobu još 5 godina u dresu Chelseaja, nego njega 5 minuta. Imaju dvije bolje opcije u Tottenhamu za dovesti na štopera. Što se Konatea tiče, iza njega užasna sezona. Sjetite se samo koliko mu se puta Cucurella ubacio iza leđa kad smo igrali protiv njih. Šta bi mu tek uradio neki ozbiljniji napadački igrač? Ako je to bmk mode, još gore. Ni to ne želim u klubu. Prijavi
29. maj29. maj comment_372801 18 minutes ago, Adi said: Romero ne samo da je neandertalac nego je i neprofesionalac. Dok se klub čiji je kapiten bori za opstanak drugu sezonu zaredom, što se ne smije dešavati, on landara po Argentini i nije uz ekipu. To je karakter koji ne želim nikad da vidim u klubu. A kako ovi naši procjenjuju karakter igrača, ne bi me iznenadilo da procijene da on nije problematičan. Radije bih gledao Chalobu još 5 godina u dresu Chelseaja, nego njega 5 minuta. Imaju dvije bolje opcije u Tottenhamu za dovesti na štopera. Što se Konatea tiče, iza njega užasna sezona. Sjetite se samo koliko mu se puta Cucurella ubacio iza leđa kad smo igrali protiv njih. Šta bi mu tek uradio neki ozbiljniji napadački igrač? Ako je to bmk mode, još gore. Ni to ne želim u klubu. Upravo sam krenuo to napisati za Romera, na stranu njegove igracke kvalitete, momak je ljaga od covjeka i to mu se vidi na njusci. Mislim da ima boljih dostupnih opcija na trzistu od njega. Prijavi
31. maj31. maj comment_372824 Romero je covjek realan i pored kvazi ljigastog ponasanja je igracina, lider, agresivan, zna sa loptom, bas igracina. Jednostavno mu ne odgovara ekipa Tottenhama, jer mu ne mogu nikako zadovoljiti apetite koje ima. Prijavi
31. maj31. maj comment_372825 On 5/29/2026 at 2:23 PM, Adi said: Romero ne samo da je neandertalac nego je i neprofesionalac. Dok se klub čiji je kapiten bori za opstanak drugu sezonu zaredom, što se ne smije dešavati, on landara po Argentini i nije uz ekipu. To je karakter koji ne želim nikad da vidim u klubu. A kako ovi naši procjenjuju karakter igrača, ne bi me iznenadilo da procijene da on nije problematičan. Radije bih gledao Chalobu još 5 godina u dresu Chelseaja, nego njega 5 minuta. Imaju dvije bolje opcije u Tottenhamu za dovesti na štopera. Što se Konatea tiče, iza njega užasna sezona. Sjetite se samo koliko mu se puta Cucurella ubacio iza leđa kad smo igrali protiv njih. Šta bi mu tek uradio neki ozbiljniji napadački igrač? Ako je to bmk mode, još gore. Ni to ne želim u klubu. Ma bio je on i professionalan i najbolji stoper ekipe pa cak i lige u nekom momentu. Mozda ceni sebe vise od konstantne borbe za opstanak. Jeste i ljogav i prgav i bezobrazan, ali to zna da pokrene ekipu nekad. Kako je Murinjo jednom rekao "stop being nice guys, you need to be a cunt sometimes" Prijavi
31. maj31. maj comment_372827 Ma ja, kad su igrači drugih ekipa u pitanju onda je to ponašanje realno, cijeni sebe više, klub ne može zadovoljiti njegove apetite. Kad naš igrač kaže da je Madrid lijep grad onda je to nepoštovanje i tjeranje iz kluba govnjivom motikom. Kad su igrači drugih ekipa u pitanju, onda su crveni kartoni agresivnost, liderstvo, pozitivni bezobrazluk, a kad naši dobiju crveni karton onda je to maloumnost i tjeranje iz kluba govnjivom motikom. Prijavi
9. juni9. jun comment_372879 Real Madrid zvanično objavio da su ponudili 150 miliona za Alvareza. Ovo je reakcija Atletica: Prijavi
30. juni30. jun comment_373099 Matheus Fernandes uz West Hama prelazi u Tottenham za 85 miliona funti. Ne znam šta je luđe u svemu ovome. Zašto bi neko platio toliko para za igrača klubu koji je ispao iz lige? Zašto bi igrač od 85 miliona prešao u klub koji je dvije sezone zaredom 17. na tabeli? Kako je West Ham kao solidan klub uspio ispasti iz lige sa igračem od 85 miliona? Prijavi
1. juli1. jul comment_373107 Nerealno je kako je WHU uspio ispasti sa takvim igračima. Ovaj Fernandes je stvarno pokazao kvalitet i kod njih i prije toga u Sotonu, uvijek je bio u tim ekipama koje su ispadale ali opet kvalitet se vidio. Naravno da ga maloumni Martinez nije pozvao za repku. Tottenham sjajan posao uradio, Senesi, Van Hecke provjereni igraci, obojica ulaze u svoj igracki vrhunac a koštali su ih 60 miliona. Također odjednom se piše da se interesuju i za Tonalia, samo ne znam odakle im pare. Nerealno je da je City platio 130 miliona Andersona koji je bukvalno prodat iz Njuke prije godinu dana i da su svi u Njuki bili sretni jer su uspjeli da ga uvale Forrestu i vidi sad ovo... Ali opet dosta bolji posao je odradio Tottenham za sličnu sumu su doveli 3 igrača, doduše nije prvi put da Tottenham radi dobar posao ali da nemaju rezultata na kraju Prijavi
2. juli2. jul comment_373114 2 hours ago, Whisper said: S konja na magarca jebiga... Pa sjebo se, cekao Milan a na kraju ljudi uzeli Amorima. Mislio je da ce imati vise opcija kada je jos u januaru najavio odlazak, ali Chelsea uzeo Alonsa, Liverpuk Iraolu, Totr uzeo De Zerbija, City Marescu, fakat nije imao gdje, eventualno Leverkuzen jos ali i oni ga nisu htjeli. Prijavi
2. juli2. jul comment_373117 Kratka ce to bajka biti, i Glasner i ona budala Marinakis su preke naravi. @hamco Milan je potpuno pao pod sapu Jorgea Mendesa. Svaki klub u koji je taj pustio pipke je unazadio. Videcemo da li ce to opet biti slucaj. Prijavi
2. juli2. jul comment_373118 Glasner je sam sebe precijenio, visoko misljenje o sebi ima. Vidjelo se to po izjavama dok je u Palaceu bio. Znao sam odmah da ga nece niko od jacih uzeti, jer igra fudbal koji moze proci samo kod "slabijih" ekipa sa manjim ocekivanjima. Mada mislim da je bolji trener od recimo Carricka. Prijavi
2. juli2. jul comment_373119 On 6/26/2026 at 12:49 AM, Whisper said: Ovo vise nema smisla. naravno da nema smisla ali ja i dalje tvrdim da kolko god mi Siti bio antipatičan, znači nije da ih mrzim kao neke druge rivale, ali ja kolko vidim oni ljudi, ja ne znam ko to radi kod njih, ali oni tačno pazare igrače po prioritetima,ajde napisaću napamet zadnjih 10 godina svaki njihov transfer koji se sećam je bio kao pikado u centar... na toj i toj poziciji su slabi, tu prvo popunjavju, čak i pojačavaju, ne kažem da su sve pogodili, daleko od toga, niti tvrdim su im svi igrači bili prekopotrebni, ali ovako kad vidim, to je sigurno ekipa sa najviše kvaliteta sve skupa gledano, prvi tim plus širi sastav na osnovu napred navedenog mislim i da nije slučajno što su naravno pored Pepa toliko godina imali malo oscilacija i da bude još veća ironija, uveren sam da sad staviš na papir potrošene pare od Juanjteda i Čelzija, da mi ništa ne zaostajemo za njima Prijavi
2. juli2. jul comment_373120 Pa klubovi sa manje problema i sa sigurnijom situacijom po pitanju odlazaka (možemo slobodno reći i najbolji klubovi svijeta) imaju manju potrebu za kupovinom igrača te se mogu skoncentrisati na kupovinu manjeg broja igrača i usmjeriti pare u 1-2 pozicije na kojim će se dovesti provjereniji igrač. Sjetimo se nas nakon osvajanja Lige Prvaka 2021. godine. Izgledalo je kao da imamo sve, samo još napadač nedostaje. I kupili smo, zaista, u tom trenutku, činilo se, top 5 napadača za rekordnu sumu novca. Osim njega nismo doveli više nikoga. Real bi u najboljim godinama tačno znao šta mu nedostaje, i čekali bi ako treba i godinu dana duže, samo da dovedu onog koga žele. Situacija u Španiji i svijetu bi im omogućila da mogu to mirno da rade, jer kakvi god bili idu u četvrtfinale Lige Prvaka i drugi su na tabeli. Mi koji godinama krpimo neke rupe na terenu, probleme ne rješavamo po prioritetu nego kako nam šta naleti i to sa manje pouzdanim rješenjima. Mi smo 5 mjeseci prije nego što se Kvaratskhelija ponudio kao "slobodan igrač za transfer" platili 50-60 miliona za Pedra Neta, a 5 mjeseci poslije toliko i za Bynoe-Gittensa. Prijavi
16. juli16. jul comment_373303 Potajno sam se nadao da cemo mi ovoga zaganjati kao backup opciju. Prijavi
18. juli18. jul comment_373327 Tarik Muharemović novi član Leedsa, cijena 40M, šta mislite o tome ? Ima igračkih kvaliteta da bude solidan stoper, miran je na lopti i solidan sa loptom u nogama i dobar u skoku, ono što mi se ne sviđa kod njega je kad god ga čujem da priča podsjeća me na nekog šanera, samo mu nargila u ruci fali. Nadam se da ga ritam PLa neće pregaziti pogotovo u ekipi kao što je Leeds koja lako može da završi u Championshipu opet. Prijavi
18. juli18. jul comment_373333 Nije los igrac, solidan ali nikako za premiershipa, Leeds pogotovo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.