Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

35 minutes ago, chiba said:

neka se neko izjasni kakvu je sezonu imao u Lilu...

znam samo da su ga uzdigli posle dve utakmice na SP

a da ironija bude jos veca, mislim da je komentator reko da su mu to zapravo bile medju prvih 10 takmicarskih utakmica za Maroko, jel je valjda pre toga sve igra za Francusku

Pa tek mu je 18 godina i u prvim utakmicama na odgovornoj poziciji je tako zrelo odigrao, zato ga plaćaju toliko. Imao je dvije utakmice za reprezentaciju prije Svjetskog, tamo odigrao 6 i dobro se prodao.

Ma momak je odigrao dobru prvu utakmicu i ostale utakmice je bio regularan, neke nije ni startao neke je napustao nakon 60 minuta. Iskreno nije mi se ni najvise istakao na prvenstvu od mladih igraca, istaknutiji su mi bili Mora iz Meksika i Alajbegovic.

Ovog malca je najvise nagurala ona 433 stranica jer mislim da su admini Marokanci pa su gurali svoje, logicno

9 hours ago, Kun Aguer0 said:

Kad je jedan Romero nebitno koliko je lud 40 miliona onda sta da se prica za cijene koje pojedini klubovi nabijaju za igrace koji nisu ni blizu kvalitetom. I ja mislim da je totac ispusio na oba transfera nekih 10ak miliona 

Romero je samo 40 milliona jer je lud. 

21 minutes ago, Adi said:

Milan doveo Diega Moreiru iz Strasbourga za 50 miliona eura. Toliko smo vjerovali u njega da mu nikad temu nismo otvorili, svojevremeno 6. desno krilo. Milan nam nastavlja indirektno puniti kasu, očekujem do kraja ljeta dvije "prodaje" u Strasbourg.

Prodali su jos nekog za 20ak miliona u Ipswich ja mislim. 

2 hours ago, reLo said:

Nije mi jasno zašto je Ćelavac prodao i Marmousha? Koliko sam pratio City, bio im je jedan od boljih igrača. 

Ocigledno nisi pratio. 
Bio je dobar prva dva mjeseca nakon dolaska jz Bundeslige.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.