7. august7. aug comment_374044 neka se neko izjasni kakvu je sezonu imao u Lilu... znam samo da su ga uzdigli posle dve utakmice na SP a da ironija bude jos veca, mislim da je komentator reko da su mu to zapravo bile medju prvih 10 takmicarskih utakmica za Maroko, jel je valjda pre toga sve igra za Francusku Prijavi
7. august7. aug comment_374045 35 minutes ago, chiba said: neka se neko izjasni kakvu je sezonu imao u Lilu... znam samo da su ga uzdigli posle dve utakmice na SP a da ironija bude jos veca, mislim da je komentator reko da su mu to zapravo bile medju prvih 10 takmicarskih utakmica za Maroko, jel je valjda pre toga sve igra za Francusku Pa tek mu je 18 godina i u prvim utakmicama na odgovornoj poziciji je tako zrelo odigrao, zato ga plaćaju toliko. Imao je dvije utakmice za reprezentaciju prije Svjetskog, tamo odigrao 6 i dobro se prodao. Prijavi
8. august8. aug comment_374051 Ma momak je odigrao dobru prvu utakmicu i ostale utakmice je bio regularan, neke nije ni startao neke je napustao nakon 60 minuta. Iskreno nije mi se ni najvise istakao na prvenstvu od mladih igraca, istaknutiji su mi bili Mora iz Meksika i Alajbegovic. Ovog malca je najvise nagurala ona 433 stranica jer mislim da su admini Marokanci pa su gurali svoje, logicno Prijavi
8. august8. aug comment_374084 Diomande 40 miliona u Nottingham, Silva za 25 u Bournemouth. Kad ih saberes nisu placeni ko Fofana. Da ih vidimo bas u najjacoj ligi na svijetu. Prijavi
12. august12. aug comment_374168 Tottenham će uzeti 40 miliona za Romera i 30 za Spencea. Mogli su dosta više za njih uzeti. Prijavi
13. august13. aug comment_374173 Kad je jedan Romero nebitno koliko je lud 40 miliona onda sta da se prica za cijene koje pojedini klubovi nabijaju za igrace koji nisu ni blizu kvalitetom. I ja mislim da je totac ispusio na oba transfera nekih 10ak miliona Prijavi
13. august13. aug comment_374187 9 hours ago, Kun Aguer0 said: Kad je jedan Romero nebitno koliko je lud 40 miliona onda sta da se prica za cijene koje pojedini klubovi nabijaju za igrace koji nisu ni blizu kvalitetom. I ja mislim da je totac ispusio na oba transfera nekih 10ak miliona Romero je samo 40 milliona jer je lud. Prijavi
17. august17. aug comment_374244 Milan doveo Diega Moreiru iz Strasbourga za 50 miliona eura. Toliko smo vjerovali u njega da mu nikad temu nismo otvorili, svojevremeno 6. desno krilo. Milan nam nastavlja indirektno puniti kasu, očekujem do kraja ljeta dvije "prodaje" u Strasbourg. Prijavi
17. august17. aug comment_374245 21 minutes ago, Adi said: Milan doveo Diega Moreiru iz Strasbourga za 50 miliona eura. Toliko smo vjerovali u njega da mu nikad temu nismo otvorili, svojevremeno 6. desno krilo. Milan nam nastavlja indirektno puniti kasu, očekujem do kraja ljeta dvije "prodaje" u Strasbourg. Prodali su jos nekog za 20ak miliona u Ipswich ja mislim. Prijavi
17. august17. aug comment_374246 34 minutes ago, Whisper said: Prodali su jos nekog za 20ak miliona u Ipswich ja mislim. Julio Enciso, bio u Brightonu, nelos igrac. Prijavi
17. august17. aug comment_374247 27 minutes ago, Bari said: Julio Enciso, bio u Brightonu, nelos igrac. Ma jos nekoga, sad cu da vidim Abdoul Ouattara neki, pojma nemam ko je lik. Prijavi
17. august17. aug comment_374248 1 hour ago, Bari said: Julio Enciso, bio u Brightonu, nelos igrac. Bio je i u Ipswichu prošli put kad su igrali Premier Ligu. Bila je neka varijanta da bi kod nas mogao da završi. Uglavnom, zaradiše ljudi 100 miliona danas. Prijavi
20. august20. aug comment_374271 Taj Dijego Moreira je ladno sin od Moreire sto je igrao u Partizanu🤣 Prijavi
20. august20. aug comment_374288 9 hours ago, chiba said: Taj Dijego Moreira je ladno sin od Moreire sto je igrao u Partizanu🤣 I ja sam se iznenadio kad sam to vidio, na kraju mi izasla i slika kako ga stari drzi u narucju pred navijacima Partizana, klinjo ladno odrastao kod nas Prijavi
20. august20. aug comment_374290 dobro, nije on bio neka mega zvezda ali svakako jeste jedan onih koji su bar neki trag ostavili doduse cini mi se da je Zvezda u poslednje vreme bas povecala transfere stranaca Prijavi
23. august23. aug comment_374318 Ne vrijedi ni 30. Watkins zavrsava transfer u Arabiju, nadam se da krecu po Jacksona. Prijavi
24. august24. aug comment_374326 Nije mi jasno zašto je Ćelavac prodao i Marmousha? Koliko sam pratio City, bio im je jedan od boljih igrača. Prijavi
24. august24. aug comment_374327 2 hours ago, reLo said: Nije mi jasno zašto je Ćelavac prodao i Marmousha? Koliko sam pratio City, bio im je jedan od boljih igrača. Ocigledno nisi pratio. Bio je dobar prva dva mjeseca nakon dolaska jz Bundeslige. Prijavi
24. august24. aug comment_374328 A nakon toga je mogao zabiti samo Newcastleu. Svakako nema mjesta u Maresca-ballu, a treba nekako finansirati 3 veznjaka od 120 miliona što žele da dovedu. Prijavi
24. august24. aug comment_374329 Relo video onaj jedan gol Marmuša na yotubu i sad priča kako ga je pratio Prijavi
25. august25. aug comment_374403 3 hours ago, chiba said: Navodno Vila hoce da kupi Leaoa To je loše po nas, igra na Govnachovoj poziciji. Prijavi
26. august26. aug comment_374462 onaj turcin iz Reala je meni dobar igrac dobar skauting, za male pare su ga kupili Prijavi
27. august27. aug comment_374482 Ovo što radi Atletico s Alvarezom treba da bude modus operandi za sve klubove. Mala jajara je htio po svaku cijenu u Barcelonu. E hoćeš kurac moj. Marš sad u Arsenal. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.