Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

City being City 

Sledeci je Cambiaso, levi bek Juventusa za koga su spremni da plate 60+ miliona.

I onda ce Veiga odjednom pristati da igra levog beka, pa ce nam ovi na leto nuditi 15 miliona u 66 rata za njega.

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 mjeseca kasnije...
3 hours ago, King Chelsea said:

Liverpool vec zavrsava Frimponga iz Leverkusena, dobar igrac bar meni, pogotovo prema napred.

Adama Traore al na bekovskoj poziciji. Izuzetne fizicke predispozicije, brz, agilan ali u mozgu je lajsna. Nece oni moci tek tako nadoknaditi Trenta. Bradley je po meni bolji igrac od Frimponga.

Ocekivano ce Liverpool uzeti Frimponga.

Drugaciji tip igraca od Trenta potpuno, prekucao je Bundes, videcemo kakonce se snaci u PL.

Pored Frimponga Ornstein spominje i interesovanje za Nkunkua, Wirtza, Whartona, Joao Pedra i Kerkeza.

Ostaju im Salah i VVD, ako pokupe i polovinu ovih igraca bice jako kompaktni i verujem prvi favoriti za titulu naredne sezone.

United dogovorio licne uslove sa Cunhom, sledi aktiviranje klauzule(£62.5m).

Vode razgovore i sa Delapom, kome obecavaju significant minutes ako potpise. 

Liverpool takodje dogovorio sve sa Kerkezom, pregovori oko cene u toku, bice i to gotov transfer ubrzo, posle Frimponga.

Barcelona odustala od Nica Williamsa, mozda bi Chelsea trebao da se ukljuci u pricu opet.

8 hours ago, Whisper said:

United dogovorio licne uslove sa Cunhom, sledi aktiviranje klauzule(£62.5m).

Vode razgovore i sa Delapom, kome obecavaju significant minutes ako potpise. 

Liverpool takodje dogovorio sve sa Kerkezom, pregovori oko cene u toku, bice i to gotov transfer ubrzo, posle Frimponga.

Barcelona odustala od Nica Williamsa, mozda bi Chelsea trebao da se ukljuci u pricu opet.

To sve klubovi koji ne idu na Svjetsko klupsko prvenstvo. Elita će tek poslije da kupuje :D 

• 3 sedmice kasnije...

Slobodno mozemo reci da United postaje Al Manchester. 

Cunhi su dali 200k£, Mbuemo trazi i dobice 250k£, pise se i da su Gyokeresa nagovorili, to ce biti bar 300k£, upisace se tu i razni bonusi naravno. A onaj pajac Radcliffe izjavio da su u novembru valjda bili pred bankrotom.  

kakve se cifre razbacuju, Azar ispada kao kradja u odnosu na to...čak i Kosta iako je igrao kratko kod nas...

od tih većih transfera u poslednje vreme, jedino je Haland imao veći impakt na celokupnu igru i uticao na osvajanje titule, ostalo samo su ovi iz PL prosipali pare do iznemoglosti

čitam sad da će Napoli izgleda izvući dosta novca za Osimena iako je u poslednjoj godini ugovora, svaka čast tim arapima kad su spremi da preplate kolko god da neko traži, na drugu stranu, mogu da potpišem da tog momenta kad ode tamo, da više ni minut neću gledati tog igrača a i ne vidim stvarno za koga oni uopšte dovode tolko igrače...?

sećam se da je jedno vreme bila kao neka cirkuzanija, da se prenose utakmice kineske lige, ako nije bio čak i redovan pregled iste, i evo gde se to završilo, trajalo 5 sezona i onda su ih srozali i pokažnjavali

mislim da je pre svega problem u promašajima sa trenerima, mnogo su pukli Junajted, mi, Arsenal ništa nije osvojio, Totenhem da nije uzeo LE i oni bi se srozali

ispada sad da su bolje prošli Njukaksl, Vila, Bornmut, Brentford, Forest nego ovih što su 20 godina bili u vrhu

• 2 sedmice kasnije...

Tottenham potpisao Tela za ukupno 45 milijuna (35 transfer + 10 posudba)

Moje mišljenje da on nije bolji igrač od ovih šta igraju po našim livadskim ligama i da ne vrijedi više od 5 milijuna eura.

Liverpool prodao onog Quansaha za 35 miliona funti u Leverkusen, odigrao 2 i po dobre utakmice, mi svoje stopercine ne mozemo uvaljat ni za 5 miliona.

Znaci prodali Quansaha za 35 miliona i sad se dvoume između Guehia i Hata iz Ajaxa, trebali li reći da ce ekspresno zavrsiti za koga god se odluce, jbg kad te ide ide te..

Zato sto imaju normalnu upravu i jos normalnijeg trenera, kod nas Maresca nije poveo 5- 6 igraca koji se mogu fino prodati i time jasno dao do znanja da na njih ne racuna i da ce mo ih dati jeftino.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.