Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

15 hours ago, Kun Aguer0 said:

Tarik Muharemović novi član Leedsa, cijena 40M, šta mislite o tome ?

Ima igračkih kvaliteta da bude solidan stoper, miran je na lopti i solidan sa loptom u nogama i dobar u skoku, ono što mi se ne sviđa kod njega je kad god ga čujem da priča podsjeća me na nekog šanera, samo mu nargila u ruci fali.  Nadam se da ga ritam PLa neće pregaziti pogotovo u ekipi kao što je Leeds koja lako može da završi u Championshipu opet. 

M8Zaq8A.png

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

1 hour ago, Bari said:

Poslije Silve jos jedan top top stoper dolazi u mid table tim premiershipa ali su se zato nasi uhvatili Lacroixa kao da je Terry iz najboljih dana.

Jedna od čudnijih stvari na Svjetskom je da za O. Slonovače su startni stoperi bili Agbadou i Kossonou dok su Diamonde i  Ndicka bili klupirani.  Poslati im istu ponudu ko Forrest, 40 miliona je razumna cijena.

6 hours ago, Kun Aguer0 said:

Jedna od čudnijih stvari na Svjetskom je da za O. Slonovače su startni stoperi bili Agbadou i Kossonou dok su Diamonde i  Ndicka bili klupirani.  Poslati im istu ponudu ko Forrest, 40 miliona je razumna cijena.

Prvu čak ni Kossounou nije igrao. Slično je bilo i u Hrvatskoj gdje su Gvariol i Vušković sjedili na klupi Šutalu i Pongračiću. Gvardiol se vraćao iz ozljede i stvarno nije bio na svom nivou. A zašto Vušković nije igrao stvarno ne razumijem, očito neki vanjski uticaji.

2 hours ago, Adi said:

Prvu čak ni Kossounou nije igrao. Slično je bilo i u Hrvatskoj gdje su Gvariol i Vušković sjedili na klupi Šutalu i Pongračiću. Gvardiol se vraćao iz ozljede i stvarno nije bio na svom nivou. A zašto Vušković nije igrao stvarno ne razumijem, očito neki vanjski uticaji.

Joško nije bio spreman, to se vidjelo u prvoj utakmici a za Luku niko ne zna što ga je Dalić izbacio iz postave nakon poraza od Engleske. Iskreno, Josko mi je najgori bio.

Šutalo i Pongračić su i koštali Hrvatsku protiv Portugala.

Rodri je nacet povredama, u Engleskoj ce ga gaziti tempo i fizikalije protivnickih veznih igraca. Kad dodas tome sudije koje nekad ni ocigledne faule ne sude, jasno je zasto zeli pobjeci u Spaniju. 

17 hours ago, chiba said:

free-agents-available-right-now-v0-bemm2

Vlahovic bi bio solidna opcija kada bi pristao na normalne pare i da se bori sa Joao Pedrom za mjesto u ekipi, pri cemu bi i Jackson i Delap letili ali od toga nema nista, Goretzka za rotacije mozda i nije losa opcija da ga odradi na Ballacka

P.S

Dovesti Salaha da mu opet ugasimo karijeru ali ovoga puta da ga u penziju otjeramo

8 hours ago, Adi said:

100 miliona za njega je malo, samo ne znam koliko će lopti dobiti u Realu da pokaže šta zna

Diomande pre Diomandea bio je Yoan Bakayoko. Iste fore isti driblinzi, ama copy paste. Cak i za isti klub igra sad. 

Imao jednu breakthrough sezonu, "odvodili" ga svi veliki klubovi i na kraju nista. 

Daleko je ovaj klinac od 100+ miliona. No dobro, vreme ce pokazati.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.