18. juli18. jul comment_373336 15 hours ago, Kun Aguer0 said: Tarik Muharemović novi član Leedsa, cijena 40M, šta mislite o tome ? Ima igračkih kvaliteta da bude solidan stoper, miran je na lopti i solidan sa loptom u nogama i dobar u skoku, ono što mi se ne sviđa kod njega je kad god ga čujem da priča podsjeća me na nekog šanera, samo mu nargila u ruci fali. Nadam se da ga ritam PLa neće pregaziti pogotovo u ekipi kao što je Leeds koja lako može da završi u Championshipu opet. Prijavi
22. juli22. jul comment_373467 Poslije Silve jos jedan top top stoper dolazi u mid table tim premiershipa ali su se zato nasi uhvatili Lacroixa kao da je Terry iz najboljih dana. Prijavi
22. juli22. jul comment_373470 1 hour ago, Bari said: Poslije Silve jos jedan top top stoper dolazi u mid table tim premiershipa ali su se zato nasi uhvatili Lacroixa kao da je Terry iz najboljih dana. Jedna od čudnijih stvari na Svjetskom je da za O. Slonovače su startni stoperi bili Agbadou i Kossonou dok su Diamonde i Ndicka bili klupirani. Poslati im istu ponudu ko Forrest, 40 miliona je razumna cijena. Prijavi
22. juli22. jul comment_373497 6 hours ago, Kun Aguer0 said: Jedna od čudnijih stvari na Svjetskom je da za O. Slonovače su startni stoperi bili Agbadou i Kossonou dok su Diamonde i Ndicka bili klupirani. Poslati im istu ponudu ko Forrest, 40 miliona je razumna cijena. Prvu čak ni Kossounou nije igrao. Slično je bilo i u Hrvatskoj gdje su Gvariol i Vušković sjedili na klupi Šutalu i Pongračiću. Gvardiol se vraćao iz ozljede i stvarno nije bio na svom nivou. A zašto Vušković nije igrao stvarno ne razumijem, očito neki vanjski uticaji. Prijavi
22. juli22. jul comment_373499 2 hours ago, Adi said: Prvu čak ni Kossounou nije igrao. Slično je bilo i u Hrvatskoj gdje su Gvariol i Vušković sjedili na klupi Šutalu i Pongračiću. Gvardiol se vraćao iz ozljede i stvarno nije bio na svom nivou. A zašto Vušković nije igrao stvarno ne razumijem, očito neki vanjski uticaji. Joško nije bio spreman, to se vidjelo u prvoj utakmici a za Luku niko ne zna što ga je Dalić izbacio iz postave nakon poraza od Engleske. Iskreno, Josko mi je najgori bio. Šutalo i Pongračić su i koštali Hrvatsku protiv Portugala. Prijavi
25. juli25. jul comment_373607 Baš se trude da se svima ogade. Opširnije ako se transfer desi. Prijavi
25. juli25. jul comment_373610 Bilo bi odlično da im dođe Vini, taman da puknu more para na njega a već vidim da bi bio toksičan za svlačionicu i ne vjerujem da bi uradio mnogo u engleskoj. Prijavi
25. juli25. jul comment_373611 Navodno je Rodri obavijestio City da želi u Real. E to je transfer. Prijavi
25. juli25. jul comment_373622 Rodri je nacet povredama, u Engleskoj ce ga gaziti tempo i fizikalije protivnickih veznih igraca. Kad dodas tome sudije koje nekad ni ocigledne faule ne sude, jasno je zasto zeli pobjeci u Spaniju. Prijavi
25. juli25. jul comment_373625 Pametan trasnfer i za Rodrija i za Real, mislim da će i on propustiti početak sezone zbog neke povrede/operacije. Ne bi me iznenadilo ni da prodaju Vinija, Mourinho sprema iskusniju ekipu i svlačionicu koja neće biti toliko toksična i razmažena. Pametno Prijavi
25. juli25. jul comment_373653 Rodri kad je zdrav je tip igrača koji trenutno treba svakoj ekipi na planeti. Prijavi
26. juli26. jul comment_373687 Navodno Arsenal nudi Viniju 400k funti sedmično. Nije to ni malo pametno. Prijavi
26. juli26. jul comment_373694 Diomande u Realu. Koji kurac danas svaka susa vredi 100 miliona Prijavi
26. juli26. jul comment_373697 36 minutes ago, Whisper said: Diomande u Realu. Koji kurac danas svaka susa vredi 100 miliona 100 miliona za njega je malo, samo ne znam koliko će lopti dobiti u Realu da pokaže šta zna Prijavi
27. juli27. jul comment_373704 17 hours ago, chiba said: Vlahovic bi bio solidna opcija kada bi pristao na normalne pare i da se bori sa Joao Pedrom za mjesto u ekipi, pri cemu bi i Jackson i Delap letili ali od toga nema nista, Goretzka za rotacije mozda i nije losa opcija da ga odradi na Ballacka P.S Dovesti Salaha da mu opet ugasimo karijeru ali ovoga puta da ga u penziju otjeramo Prijavi
27. juli27. jul comment_373709 8 hours ago, Adi said: 100 miliona za njega je malo, samo ne znam koliko će lopti dobiti u Realu da pokaže šta zna Diomande pre Diomandea bio je Yoan Bakayoko. Iste fore isti driblinzi, ama copy paste. Cak i za isti klub igra sad. Imao jednu breakthrough sezonu, "odvodili" ga svi veliki klubovi i na kraju nista. Daleko je ovaj klinac od 100+ miliona. No dobro, vreme ce pokazati. Prijavi
31. juli31. jul comment_373842 Dva puta jeftiniji od Lacroixa, vrijeme ce pokazati ko je bolje prosao. Prijavi
31. juli31. jul comment_373843 @Bari Da smo doveli Diomandea poredjenje bi imalo osnova. Ovako i ne bas. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.