6. januar 2024.2 god. comment_351398 Timo Timo, đe će ti duša Timo, kud Totenham šugavi. Baš sam iznenađen, mislio sam da on nakon nas i bijega nazad u Lajpcig, više neće nikud iz Dojčelanda Prijavi
6. januar 2024.2 god. comment_351403 8 minutes ago, hamco said: Valentin Barco ipak u Brighton. Sad smo još sigurniji da će završiti kod nas nekada. 8 minutes ago, EdvinTB said: Baš sam iznenađen, mislio sam da on nakon nas i bijega nazad u Lajpcig, više neće nikud iz Dojčelanda Ja sam mislio da više niko iz Engleske neće ni pomisliti da ga uzme. Prijavi
6. januar 2024.2 god. comment_351413 3 hours ago, EdvinTB said: Timo Timo, đe će ti duša Timo, kud Totenham šugavi. Baš sam iznenađen, mislio sam da on nakon nas i bijega nazad u Lajpcig, više neće nikud iz Dojčelanda Vise nije bio dobar ni u Njemackoj, tako da pokusava izvuci sto vise para. Kurac od igraca, nimalo mi ne smeta. Prijavi
6. januar 2024.2 god. comment_351414 18 minutes ago, diablo_bih said: Vise nije bio dobar ni u Njemackoj, tako da pokusava izvuci sto vise para. Kurac od igraca, nimalo mi ne smeta. Bas tako, totalno nebitan igrac. Prijavi
9. januar 2024.2 god. comment_351520 Ipak se je onda malo nasmijao sam sebi, kad je skonto šta je reko. Prijavi
11. januar 2024.2 god. comment_351601 Dogurao je dotle da će biti backup u Tottenhamu, e moj Timo biće još bolje ako sad ne bude u prvih 11 iako je Son odsutan... Prijavi
21. juli 2024.2 god. comment_356840 Diaby iz Ville prelazi u Al Itihad za 60 miliona eura. Igrač koji bi i nama valjao, možda bi igrao i u prvih 11 po trenutnom. Prijavi
22. juli 2024.2 god. comment_356843 Najveće iznenađenje prelaznog roka zasad, jedino još veće bi moglo biti ako Ederson ode tamo. Arapi izgleda ne planiraju stati sa ulaganjima, opet treba ispratiti malo Diabya mozda mu dokurči pustinja nakon godinu dana a uzeće dovoljno para, pa bi ga mogli ganjati na ljeto sa popustom Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357909 Ne znam da li je istina da Bili Gilmor iz Brajtona prelazi kod Kontea? to bi tek bio egzotika transfer Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357910 4 minutes ago, chiba said: Ne znam da li je istina da Bili Gilmor iz Brajtona prelazi kod Kontea? to bi tek bio egzotika transfer Tako bi trebalo, trebao je preci prosle sedmice vec, nego valjda dok obave ove sad transfere oko Lukakua, Neresa i to. Prijavi
28. august 2024.2 god. comment_357930 5 hours ago, reLo said: Ma uvalit će Sterlinga arapima, siguran sam. I ja mislim, vec zadnje 2 godine ga hoce. Prijavi
10. januar 2025.1 god. comment_361574 Krece City u novi spending spree, otici ce preko 130 milliona na Marmousha i Kushanova. Bice i 200 najverovatnije ako rese da kupe i zamenu za Rodrija. Prijavi
10. januar 2025.1 god. comment_361576 Pa jbg, nisu odavno trošili stotine miliona, a krajnje je vrijeme i da se sezona izvuče. Mada, za ovu dvojicu ne vidim da su to igrači koji će doći i odmah napraviti bum. Ali s Guardiolom se nikad ne zna. Prijavi
10. januar 2025.1 god. comment_361577 Realno dosta kasne u pogledu nekog osvježavanja ekipe, dosta je tu potrosenih opcija, slaba sezona ih je otrijeznila i sad ce jurnuti kao sivonje na tržište, apsolutno ocekivano. Eh sad, niko ne garantuje da ce "ubosti" sa pojacanjima, vidjet cemo. Prijavi
10. januar 2025.1 god. comment_361578 Pa i jesu, Marmoush jedan od najboljih igraca bundeslige, a khusanov jedan od najboljih stopera francuske lige sto im je falilo, kada su Stones, Akanji i Ake stalno povrijedjeni. Prijavi
10. januar 2025.1 god. comment_361593 Bit će života i poslije ove sezone, zato se Uzbekistanac dovodi. Ne znam što će im Marmoush kad nemaju poziciju na kojoj igra, niti je stil igre u kojem se proslavio sličan Cityevom. Vjerovatno će ga kao Alvareza seliti sa pozicije na poziciju. Prijavi
11. januar 2025.1 god. comment_361594 9 hours ago, Adi said: Bit će života i poslije ove sezone, zato se Uzbekistanac dovodi. Ne znam što će im Marmoush kad nemaju poziciju na kojoj igra, niti je stil igre u kojem se proslavio sličan Cityevom. Vjerovatno će ga kao Alvareza seliti sa pozicije na poziciju. Mozda neka Aguero pozicija, Haaland i on iza? Kao poluspic ili ofanzivniji centralni vezni. Prijavi
11. januar 2025.1 god. comment_361597 2 hours ago, diablo_bih said: Mozda neka Aguero pozicija, Haaland i on iza? Kao poluspic ili ofanzivniji centralni vezni. Flop u najavi. Jedno je bundesliga a skroz drugo Premierliga. Werner je tamo dero guzove, sta dalje pricati. Prijavi
11. januar 2025.1 god. comment_361599 Eintracht skoro svake sezone ima jednog od najboljih napadača lige koji flopa u narednom klubu. 2018/19 - Luka Jović - 17 golova i 6 asistencija u ligi (28 i 8 u svim takmičenjima), naredne u Realu 2 gola i 1 asistencija 2018/19 - Sebastien Haller - 15 golova i 9 asistencija u ligi (20 i 12 u svim takmičenjima), naredne u WHU 7 golova i 1 asistencija 2020/21 - Andre Silva - 28 golova i 8 asistencija u ligi (29 i 10 u svim), kad je otišao iz lige 3 gola i 0 asistencija u Sociedadu 2022/23 - Randal Kolo Muani - 15 golova i 14 asistencija u ligi (23 i 17 u svim), naredne u PSG 6 golova i 5 asistencija Prijavi
11. januar 2025.1 god. comment_361600 29 minutes ago, hamco said: Flop u najavi. Jedno je bundesliga a skroz drugo Premierliga. Werner je tamo dero guzove, sta dalje pricati. Slazem se da je neozbiljna liga, a posebno odbrane su ocajne, ali Marmoush igra stvarno odlicno, doduse samo ovu sezonu, ali eto, vidjet cemo. Mislim da ima tu ozbiljnih igraca kao Musiala, Wirtz, Sesko, Simmons itd. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.