31. juli31. jul comment_373844 Inače je imao otkupnu klauzulu od 100 miliona eura, ali zadnja godina ugovora čini čuda. Moglo se ovo zaganjati, ne umjesto Lacroixa nego uz Lacroixa. Prijavi
31. juli31. jul comment_373845 45 minutes ago, Whisper said: @Bari Da smo doveli Diomandea poredjenje bi imalo osnova. Ovako i ne bas. Zbog cega to? Ne bi imao nista ni protiv Diomandea. Prijavi
31. juli31. jul comment_373846 34 minutes ago, Bari said: Zbog cega to? Ne bi imao nista ni protiv Diomandea. Dva stopera iz iste lige sa istim nivoom iskustva. Ne volim poredjenja igraca iz liga koje su miljama daleko jedna od druge po kvalitetu. Lacroix je jedan od boljih stopera u PL vec dve sezone zaredom dok Silva tek treba da se dokaze. Niti je isto igrati za Brentford, Bournemouth, Brighton i slicne gde igraci dolaze da se pokazu i prodaju dalje i za Chelsea gde se odmah ocekuju velike stvari... Ne kazem da ce Silva biti los, naravno. Prijavi
31. juli31. jul comment_373847 26 minutes ago, Whisper said: Dva stopera iz iste lige sa istim nivoom iskustva. Ne volim poredjenja igraca iz liga koje su miljama daleko jedna od druge po kvalitetu. Lacroix je jedan od boljih stopera u PL vec dve sezone zaredom dok Silva tek treba da se dokaze. Niti je isto igrati za Brentford, Bournemouth, Brighton i slicne gde igraci dolaze da se pokazu i prodaju dalje i za Chelsea gde se odmah ocekuju velike stvari... Ne kazem da ce Silva biti los, naravno. Nisam te onda razumio, mislio sam da nesto drugo pokusavas reci, do mene je. Prijavi
1. august1. aug comment_373896 Njemu ugovor istice naredne sezone. Ispasce ovo jako realan transfer na kraju. Prijavi
1. august1. aug comment_373900 To će biti transfer sapunica ovog prelaznog roka, da li potpisuje novi ugovor sa Realom da li ide u Arsenal bla bla bla... iskreno zabole me za Vinija, smećar je ionako Bruno G. bi trebao biti ozvaničen u Arsenalu uskoro. Prijavi
2. august2. aug comment_373911 Čini mi se da se zadnjih par godina uvećao broj astronomskih transfera medju premierligašima Kaisedo, Griliš, Isak, Tonali, Rodzers, Anderson....to je umnogome uvećalo promet ne znam dal je neko primetio ali Brajton je dao velike pare za Luku Vuskovića od ovih manjih Ipsvič je najviše potrošio, dok se neki klubovi uopšte nisu ni pojačali, tipa Fulam, Sanderlend, CP, Hal, Prijavi
2. august2. aug comment_373912 2 minutes ago, chiba said: Čini mi se da se zadnjih par godina uvećao broj astronomskih transfera medju premierligašima Kaisedo, Griliš, Isak, Tonali, Rodzers, Anderson....to je umnogome uvećalo promet ne znam dal je neko primetio ali Brajton je dao velike pare za Luku Vuskovića od ovih manjih Ipsvič je najviše potrošio, dok se neki klubovi uopšte nisu ni pojačali, tipa Fulam, Sanderlend, CP, Hal, Fulam krece u akciju. Uzeli su Gonzala Garsiju i jos nekog klinca iz Reala za skupa 50ak miliona evra. Prijavi
2. august2. aug comment_373927 7 hours ago, Whisper said: Fulam krece u akciju. Uzeli su Gonzala Garsiju i jos nekog klinca iz Reala za skupa 50ak miliona evra. Je li to ozvaničeno ? Prijavi
4. august4. aug comment_373969 9 hours ago, chiba said: meni je promaklo totalno da je Marko Silva napustio Fulam Skoro pola premier lige ima nove menadžere. Ovako iz glave znam da je devet ekipa sa novim ljudima na klupi. Mene je najviše iznenadio Newcastle, to jeste od svih klubova generalno me najviše negativno iznenađuje Njuka svojom transfer politikom. Prijavi
4. august4. aug comment_373989 Ovog ljeta su prodali sve što im je ostalo da se proda, a kupuju neke manje poznate mlade igrače. Kao da im je cilj postati Brighton / Bournemouth / Brentford. Guimaraes, Tonali, Gordon, Isak, Botman i drugi su bili puno veća imena kad su dolazili nego ovi sad što ih kupuju. Za neke čak nikad nisam ni čuo. Prijavi
4. august4. aug comment_373992 To je to što se njih tiče. Nisam znao da toliko moraju prodavati. Pa i Tottenham je skoro ispao pa su doveli dobra pojačanja. Očito je Tottenham veći klub od Njuke. Prijavi
4. august4. aug comment_373997 Ne znam, ne bi ja otpisivao Newcastle. Rasprodali jesu ono sto valja ali idalje je to respektabilan tim. Pole Livramento-Botman-Thiaw-Hall Toure-Joelinton-Miley Elanga-Wissa-Barnes Na klupi Burn, Schar, Ramsey, Woltemade, Osula. Malo su okrenuli smjer u kojem idu, dovedeni su mladi talenti golman Brage Hornicek(vrlo moguce i njihov novi br. 1), Aladji Bamba iz Monaca, Toure iz Hofenhajma (strasan je bio u Bundesligi), Steur iz Holandije iz Ajaxa. Sigurno ce tu doci jos 1-2 ozbiljna pojacanja. Veliki i rizicni zaokret u poslovanju ali nije da su im nesto vele ruze cvjetale, bili su 12ti u Ligi prosle godine, nesto ovako je bilo neminovno. Samo nije jasno zasto tek sada a ne odmah na kraju sezone , no dobro. Ne vjerujem da ce u sljedecoj sezoni konkurisati za Ligu prvaka ali ne bih ja otpisivao. Velika baza navijaca, velika historija, dobar stadion, prebogati vlasnici… bit ce Njuka ‘dobro’. Prijavi
4. august4. aug comment_374000 19 minutes ago, Bari said: Ne znam, ne bi ja otpisivao Newcastle. Rasprodali jesu ono sto valja ali idalje je to respektabilan tim. Pole Livramento-Botman-Thiaw-Hall Toure-Joelinton-Miley Elanga-Wissa-Barnes Na klupi Burn, Schar, Ramsey, Woltemade, Osula. Malo su okrenuli smjer u kojem idu, dovedeni su mladi talenti golman Brage Hornicek(vrlo moguce i njihov novi br. 1), Aladji Bamba iz Monaca, Toure iz Hofenhajma (strasan je bio u Bundesligi), Steur iz Holandije iz Ajaxa. Sigurno ce tu doci jos 1-2 ozbiljna pojacanja. Veliki i rizicni zaokret u poslovanju ali nije da su im nesto vele ruze cvjetale, bili su 12ti u Ligi prosle godine, nesto ovako je bilo neminovno. Samo nije jasno zasto tek sada a ne odmah na kraju sezone , no dobro. Ne vjerujem da ce u sljedecoj sezoni konkurisati za Ligu prvaka ali ne bih ja otpisivao. Velika baza navijaca, velika historija, dobar stadion, prebogati vlasnici… bit ce Njuka ‘dobro’. S tim igracima ako budu u top 10 nogom u guzicu da se udaraju. Prijavi
5. august5. aug comment_374004 Sve to sto si naveo Bari stoji ali to upravo govori da nemaju bolji tim od Brightona, Bournemountha i ostalih klubova koji su uvijek u sredini tabele. Prijavi
5. august5. aug comment_374006 8 hours ago, hamco said: S tim igracima ako budu u top 10 nogom u guzicu da se udaraju. Sa luno boljim timom su bili 12ti, ocigledno nesto nije stimalo i bilo je vrijeme za restart i zaokret. Prijavi
6. august6. aug comment_374028 Šta mislite o ovome što Galatasaray ganja Leaoa i to za nekih 35 miliona eura? Jel moguće da je toliko propao za samo 2 sezone? Prijavi
7. august7. aug comment_374034 Pa fokusirao se momak na rep jebi ga, valjda umislio da je neki fudbaler, pa kao da se okusa i u muzici. Work rate nikakav, sebičan, nije konstantan, ima talenta, jak je fizički ali sve ostale bitne stvari mu fale. Turska, saudija i tako te lige su mu budućnost. 110 Milki za ovog momka, bukvalno sprdnja Prijavi
7. august7. aug comment_374037 Kažu da je vrhunska matematičar tako da će biti dobra zamjena za Akanjija. Dobar transfer za nas jer neće dolaziti po naše veznjake. Prijavi
7. august7. aug comment_374038 A Di Marzio veli da im je Enzo prva opcija, ovaj druga. Ispade Di Marzio baš isprdak? Prijavi
7. august7. aug comment_374043 Kao za ovog ce platiti 110 miliona sa jednom ozbiljnijom sezonom iza sebe, a za Enza im puno 120? Nesto ne stima u toj racunici. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.