Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

2 hours ago, Whisper said:

Sportski direktor Liverpoola je Mike Edwards.

Sad je na nekoj višoj funkciji, a doveli su sportskog direktora iz Bournemoutha. Kerkezov otac za njega kaže da kad bi im rekao da pređu u Indiju, da bi ga poslušali. To objasnjava Kerkezov transfer u Liverpool.

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Jbg izaslo je tako da moras igraca preplatit u smislu plate ako hoces da dođe, jer vise slabo koga boli kurac da li ti kao klub igras LP ili si kao klub "dobar projekat" bitno da ti njemu ponudiš jaku platu, otvaranje arapskog trzista je pokazalo sve o stanju uma europskog igraca, ne kazem da ih ne shvatam ali je tako.

Šeško je opet i mlad pa se ima kad i "okliznit" kada je u pitanju novi klub, ima kad i čekat pravu ponudu, ali Gyokeres je igrac koji gazi 28 godinu, njemu ce ovo biti prvi i zadnji veliki transfer u karijeri. Transfer koji mu odlučuje karijeru, ko njega kupi bukvalno odmah mora dobiti golove inače si donji.

Arsenal ima najrigidniju, najpasivniju transfer politiku, najgori su od svih top 20 najbogatijih klubova, nešto kao zadrti lik koji ima dobru platu ali kupuje sve na akciji, pozajmljuje cigare, gleda sve da uštedi kao da će ga sa parama i sahraniti....

evo uporedite njih i Junajted ili Totenhem, dzabe oni 15 mesta ispred Totenhema kad im na kraju dodje na isto, ne bukvalno, ali Totenhem da pogodi sa trenerom i makar sa dva pojačanja, ima da se vrate u borbu za top 6, a Arsenal će i dalje nalaziti opravdanja

na drugu stranu, ne bih voleo da Liverpul dovede Isaka

tako će da izvlače igrače kao što su svojevremeno kinezi radili, samo se plašim da će sa ovima duže potrajati...

nije da imam nešto protiv toga da neko ode baš za novac, ali gomilu igrača onda posle i ne ispratim

recimo Mitrović mi je bio zanimljivu Fulamu, ovako sad Fulam retko kad i gledam, a ima tu još bar 50 igrača minimum koji su mogli lagano u premiershipu da igraju 

Ne kontam samo u cem je fora sa kupovanjem igraca za masan novac i onda slanja na posudbu u turske klubove za godinu dana? Evo ovog ljeta slucaj sa Duranom, prije toga Saint-Maximin i jos neki.

1 hour ago, King Chelsea said:

Ali transfer Reteguia kao prvog strijelca Serie A iz prosle sezone  i prvog špica reprezentacije u neki Al Qadsiah mi je ono za rubriku "ko to baca i odakle".

65 miliona ili koliko vec😬

Taj Retegui je mogao samo u Atalanti blistati. Ruku dajem da ce biti obicna kita u Al Qadsiahu, kao sto bi bio bilo gdje da je otisao. Tanak igrac skroz.

Novčanici arapskih klubova su rupa bez dna. Pare nisu problem, samo je problem nagovoriti igrače da dođu tamo i mislim da će uvijek biti dovoljno igrača kojima je prioritet karijera ispred tolike količine novca. Pogledajte kakvu ekipu ima Al Hilal, sve igrači koji imaju šta tražiti u PL. Neki su za Sunderland, neki su za Chelsea, ali imaju šta reći u ozbiljnom fudbalu. Posudbe u Tursku se vjerovatno dese zato što nekima dosadi Arabija brzo i žele da su malo viđeniji u Europi, ali da i dalje primaju ogromne plate. Sane u Galatasarayu dobio pare koje mu Bayern nije mogao ponuditi.

Evo i Theo Hernandez ide u Al Hilal. Desni bek im je Cancelo. Mogu biti starteri u svakom klubu osim možda PSG-a.

• 4 sedmice kasnije...

Porto predstavio Luuka De Yonga kao novo pojačanje na utakmici protiv Atletico Madrida, poenta priče da nije bilo nikakvih najava ni spekulacija o transferu ni službene objave kluba, znači samo ga spiker na stadionu predstavio kao novog igrača Porta.

Znam da je to u danasnje vrijeme sa mali milion transfer insajdera nemoguce ali zamislite da tako funkcionišu transferi😁

Opet kad covjek skonta i spekulacije imaju svoju draž, dok sam bio mlađi sate sam provodio citajuci transfer spekulacije i vijesti, znao sam u to doba 30 puta dnevno ući na jebeni Daily Mail da vidim ima li kakvih vijesti, Sky Sport bio ekskluziva😄

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.