Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Tanak je Njukasl sa širinom ekipe da ide na toliko frontova... šta znam možda su i ranije trebali da razmišljaju, a ne da dodju do ovakve situacije da osim Isaka oni maltene nemaju nekog drugog napadača normalnog....ali ko im može zameriti, pa mi smo dve sezone igrali samo sa Dzeksonom, mislim da je jedino gore od ovoga da nisu kupili nikoga, drugim rečima, nemaju taj luksuz da ne kupe nikoga, mislim da bi tek onda bili u kanalu

pa sad, šta bude biće

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Navodno je Glasner stopirao transfer jer nisu našli zamjenu, čak je i otkazom prijetio.

Najjači su navijači Liverpoola koji osuđuju i razapinju Glasnera jer je pazite sada stopirao transfer kapitena  kluba jer nije obezbijedio zamjenu za njega, mislim kako ga nije stid, kao da su im bili dužni prodati Guehia.

Znači doveli ljudi koga god su pogledali i to sve kapitalci, ali nije dosta, još jedan primjer gdje se vidi prokletstvo covjeka/covjecanstva u globalu.

13 minutes ago, Wisey said:

I na kraju "pacov" Isak dobi svoje a "postenjacina" Guehi ostade. 

Liverpul s ovim ulaganjima sve ispod titule u prvenstvu i finala Lige Sampiona moze smatrati neuspjesnim. 

Nije samo Isak, isto su i Gyokeres i Wissa uradili, kod nas Jackson je htio ici samo sto nasi nisu pravili problem ali vrlo lako se moglo desiti i sa njim, ima jos primjera.

9 minutes ago, hamco said:

Nije samo Isak, isto su i Gyokeres i Wissa uradili, kod nas Jackson je htio ici samo sto nasi nisu pravili problem ali vrlo lako se moglo desiti i sa njim, ima jos primjera.

Pa kad su potrazivanja klubova otisla u nebo.

20 hours ago, King Chelsea said:

Navodno je Glasner stopirao transfer jer nisu našli zamjenu, čak je i otkazom prijetio.

Najjači su navijači Liverpoola koji osuđuju i razapinju Glasnera jer je pazite sada stopirao transfer kapitena  kluba jer nije obezbijedio zamjenu za njega, mislim kako ga nije stid, kao da su im bili dužni prodati Guehia.

Znači doveli ljudi koga god su pogledali i to sve kapitalci, ali nije dosta, još jedan primjer gdje se vidi prokletstvo covjeka/covjecanstva u globalu.

Ma samo uzmeš situaciju sa Trentom i shvatiš koliko dvolično i ogavno to zvuči. Dobit će ga na zimu 100%, nije glup Guehi da ide bilogdje drugo.

21 minutes ago, soxx said:

Mogli bi se i mi ukljucit al svako normalan bi uzeo liverpul prije nas u ovom trenutku pa tako i guehi

pa i ne bas. mi imamo projekat a liverpool nema. 

• 4 mjeseca kasnije...
  • 4 mjeseca kasnije...

Dobar transfer za Spurse, jako dobar Senesi sa iskustvom u Premiershipu, jedan od lidera u svlacionici… super potez. Nadam se da ce nasi krenuti po Mickya ili mozda po Romera. Ovaj drugi je top stoper ali je lik neandertalac, cesto ima glupe ispade zbog kojih popije crveni karton. Ja ga zbog toga ne bih zelio vidjeti u Chelseau.

Barcelona dovela Gordona za 80 miliona, i uveliko se prica o ponudi za Juliana Alvareza od 100+ miliona. Stvarno ne znam odakle im pare i kako je moguce da su u tolikoj finansijskoj krizi a na dva igraca potrose blizu 200miliona, hoce li UEFA, Spanski FA(ili kako se vec zove) ista to istraziti?

@Bari oni jos uvek nisu isplatili Ferana, Olma, Raphinhu... Kupuju igrace na dodjem ti. Ja vise krivim klubove koji pristaju na takve dogovore sa njima, ali igraci se i dalje loze na to da igraju za Barsu jebiga.. Nikad njih nisu istrazivali niti ce. I kad se saznalo da je prethodna Uprava placala sudije to se nije odrazilo na klub. 

Znam @Whisper sve, ovo je cisto bilo retoricko pitanje.

Da ne spamamo evo i ovo cu zalijepiti.

Pise se da su zainteresirani klubovi Real,Bayern i mi. Ima veliku platu preko 200k sto je problem za nasu upravu , medjutim ako se rijesimo Fofane moglo bi se to nekako uklopiti. 

Sta vi mislite i njemu kao igracu, da li to bio dobar potez?

Generalno mislim da je dobar igrac i da je on ono sto nam fali u odbrani, mrcina koji ce da maltretira protivnicke napadace, jak je u duelu, veoma brz za svoje gabarite, dobar u predaji lopte, dominantan u skoku..

Losa je sezona iza njega kao i vecinu ekipe Liverpoola ali ja ga ne bih otpisivao zbog toga, posebno ako Alonso zaigra "svoju" formaciju gde bi mu posao bio znatno olaksan. Nije lider na terenu i taj koji ce da postavlja saigrace ali moze da bude jako dobro pojacanje ako mu se nadje uloga.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.