5. juli 2023.3 god. comment_346485 Zavrsili su oni sa trosenjem para, mogu jedino nekog jeftinog dovesti. Prijavi
6. juli 2023.3 god. comment_346511 Mislim da će samo Xhaka out i to u Leverkuzen Ako prodaju Parteya tu je Jorginho, ne znam u čemu je problem Prijavi
7. juli 2023.3 god. comment_346580 United se pojačava crnjom na golu, sta mislite mozel ovaj izbaciti De Geu ili će proći kao Mendy? Prijavi
7. juli 2023.3 god. comment_346589 1 hour ago, JT26 said: United se pojačava crnjom na golu, sta mislite mozel ovaj izbaciti De Geu ili će proći kao Mendy? Svako moze izbaciti de geu, to je smijesan golman. Onana je odlican golman sto se tice igranja nogom, malo slabiji u branjenju, ali bas moderan golman. To je fakticki Kepa, samo crn lik. Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346596 https://twitter.com/peaksanti/status/1677391468082634764?s=46&t=FSG9M_FIquFzVYWDdf98xg Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346600 Kompilacije uglavnom ne znace nista, nebitno da li se pokazivale vjestine ili greske. Mozes napraviti kompilaciju Cechovih gresaka ako se potrudis, a npr. za De Geu mozemo napraviti seriju sa greskama i opet je vrhunski golman. Zato su mi smijesne price kad neko kaze da je los golman i da je skrivio tipa 3 gola u sezoni, msm zar je moguce da ne bude kriv ni za jedan? Onana je dobar golman, cak i dobro brani, a nogom igra odlicno. Veci je problem njegov karakter i generalno ponasanje. Maignan je takodje dobar golman, ali ga je mnogo teze dovesti. Za Costu sam citao svasta pogotovo od ljudi koje prate portugalsku ligu, tj. da je precijenjen nevjerovatno, meni se kao nekom ko ga rijetko gleda cini dobar. Mislim jako je tesko kupiti golman danas, jer da je lako mi bismo ga prvi kupili. Mislim da kod nas definitivno ne treba to da bude prioritet, tj. treba i to razmatrati, ali da bude neka 4. opcija nakon sto rijesimo napadaca, desno krilo i zadnjeg veznog. Prijavi
8. juli 2023.3 god. comment_346601 Oko Onane se digao hajp jer je imao dobru sezonu u LS. Najmanje primljenih golova, najviše CSova, igrali su finale.. Svakako nije top klasa. Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346660 Ma Inter će ih oguliti ali neka, nije golman koji toliko vrijedi. Maignan je svakako bolji golman od njega. Što se golmana tiče naša najveća greška je što smo propustili Alisona kad smo doveli Kepu Prijavi
10. juli 2023.3 god. comment_346671 Njemu i njegovim unucima ce biti super, dosta je igrao sokera, nek uziva. Moze da osvoji svetsko prvenstvo za klubove kad god to pocne ponovo da se odrzava. Prijavi
12. juli 2023.3 god. comment_346739 Za Sergeja se uvijek znalo da je u fazonu kurcobolje, tako da me nikada nije čudilo što nije otišao u veliki neki klub gdje je trebalo zapeti. U Lazio je bio glavni baja, svi ga voljeli, uvijek se pisalo o njemu, u centru si pažnje. Ovako da odeš u neki klub da ti nakon 2 loše tekme jebu ženu i djecu, ma ništa od toga. Još ovo sad kad je došlo 20 miliona nizašta po sezoni, naravno da je prihvatio Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346787 Šta vi mislite o ovoj trakavici oko Mbappea? Kako ih lopatom uzima? Navodno spreman i da na tribinama da provede sljedeću sezonu, ali će zato uzeti 80 miliona. Po meni je Boehly taktički stao u kraj ovakvim bezobraznim igračima. Evo ugovor na 8 godina pa furaj kad odradiš svoje. Nikakve naknade za lojalnost i kurci palci. Kakva je to naknada za lojalnost koja se igraču daje kada uđe u zadnju godinu ugovora? To je naknada za glupost vlasnika. Prijavi
13. juli 2023.3 god. comment_346796 Obrni okreni dosli su do toga da ne vladaju situacijom, kad im je gazda izasao sa izjavom da nece dozvoliti da "najboljeg igraca svijeta izgube za dzabe" a taj igrac ima godinu dana ugovora i nece da produži ugovor, to ti je to u svakom pregovaranju sa drugim klubovima si donji, to jest ne sa drugim klubovima nego Realom. Plus imas situaciju i da je Real spreman jednu sezonu cekati i Mbappe je isto to spreman, tako da sta reći, kada igrač postane u jednom momentu veći od kluba, veći od projekta, kasno je za bilo sta. Prijavi
14. juli 2023.3 god. comment_346808 Generalno je igračima dato previše važnosti i posvećeno previše pažnje, timski sport je u pitanju, niko nije veći od kluba i niko nije nezamjenljiv. Prijavi
20. juli 2023.3 god. comment_347025 Villa kupila Diabya iz Leverkusena, sasvim zanimljivo pojačanje, dobar igrač. Premiership jos jednom pokazuje snagu, Aston Villa dovodi jednog od glavnih igraca Leverkusena za 50 miliona eura. Prijavi
20. juli 2023.3 god. comment_347026 Just now, King Chelsea said: Villa kupila Diabya iz Leverkusena, sasvim zanimljivo pojačanje, dobar igrač. Premiership jos jednom pokazuje snagu, Aston Villa dovodi jednog od glavnih igraca Leverkusena za 50 miliona eura. Vrlo važan transfer jer se Villa nadmetala sa Al-nekim klubom. Tanki su na krilima, mogao bi biti od koristi ako se prilagodi. Prijavi
21. juli 2023.3 god. comment_347033 Vila dovela Pau Torresa, Dibya i Tielemansa i to sve za nekih 70-80 miliona. Sasvim solidna pojačanja te uz dobrog i iskusnog trenera veoma dobra i kompetitivna ekipa sledeće sezone. Prijavi
22. juli 2023.3 god. comment_347074 Ovo njemu nije nikakva kazna ako je već spreman sjediti na tribinama do juna sljedeće godine. Prijavi
23. juli 2023.3 god. comment_347112 Ne kontam zasto je Premiership dopustio odlazak Zahe u Galatasaray, zar nikome iz PL nije bio zanimljiv.. Prijavi
23. juli 2023.3 god. comment_347117 Bio je, ali su ovi ocigledno vecu platu dali. Haman su ga svi htjeli iz donjeg dijela tabele. Zaha je cudan tip jbg. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.