Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Kak sam skonto odyebo je saudijce koji su mu davali dosta bolji ugovor.

Jednostavno covjek otiso vjerovatno sto mu je ljepse u istanbulu nego li bilo gdje u engleskoj.

Pogotovo ako ima zenu, djecu. Ko bi to otisao u englesku pored istanbula ako imas keša, osim diabla.

Zahu su tukli na svakoj tekmi kako stignu. Jednostavno nece covjek vise teskih utakmica, hoce da cuva noge i produzi sebi karijeru a pritom uzme jos koji milion bez puno muke. 

Evo Hazarda koji je 3x bolji igrac od Zahe pa su ga unistile povrede.

1 hour ago, Wisey said:

Zahu su tukli na svakoj tekmi kako stignu. Jednostavno nece covjek vise teskih utakmica, hoce da cuva noge i produzi sebi karijeru a pritom uzme jos koji milion bez puno muke. 

Evo Hazarda koji je 3x bolji igrac od Zahe pa su ga unistile povrede.

Edena su uništile pljeskavice 😁

A kao da je još jučer bio u Dinamu..strašan uspjeh, prestrašan, i svaka mu čast na takvoj glavi, neka bude najveći ikada, preduvjete ima sve..sretno mali!!

• Popularna objava
16 minutes ago, Adi said:

Tek sam sad vidio da su Wolvesi platili Cunhu 50 miliona eura. Ostali su bez puno bitnih igrača i vuku loše poteze. Ne znam šta se desilo da uprava i Mendes potpuno izgube ambicije. Mogli bi i da ispadnu, kadar im je jači bio u Championshipu.

Lopetegui napustio klub 5 minuta nakon mog posta. I onda kažu ovo niko ne čita.

47 minutes ago, Adi said:

Tek sam sad vidio da su Wolvesi platili Cunhu 50 miliona eura. Ostali su bez puno bitnih igrača i vuku loše poteze. Ne znam šta se desilo da uprava i Mendes potpuno izgube ambicije. Mogli bi i da ispadnu, kadar im je jači bio u Championshipu.

Cijeli transfer rok je upozoravao upravu da ce odstupiti s klupe jer je nezadovoljan prelaznim rokom, odlascima i dolascima... sad kad je isti pred kraj i vidi da se stanje nece promjeniti dao je otkaz. Nikakvo iznenadjenje. 

30 minutes ago, Adi said:

Lopetegui napustio klub 5 minuta nakon mog posta. I onda kažu ovo niko ne čita.

neka me neko podseti, mrzi me sad da listam transfere unazad, Totenhem je ostao dosledan da ne prodaje unutar premiershipa svoje "zvezde"?

generalno nisam za to, da se razvodnjava kvalitet premiershipa, makar to nama i išlo u korist, recimo Bejla sam pratio samo dok je igrao u Totenhemu, onaj period u Real Madridu, ajde podbacio je ali sećam se samo nekog trka uz aut liniju i to je to....

Misljenja sam da bi za Kejna lično ovo bio dobar transfer, ali ne vidim drugo opravdanje osim mogućnost da osvoji LŠ i ti tutulu koja se jelte podrazumeva.

u Totenhemu stvarno ne vidim kako će se nešto uopšte promeniti...

23 hours ago, JT26 said:

£110 M

Pa nije Sedorf jebo te trunje

Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou.

A ovo sam mislio da prica o Kaneu, izvinjavam se.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.