Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Pa Ziyech, Mendy, Kante također svi u ranim tridesetim, niko nije star i svi imaju još sezona u nogama i to dobrih sezona, mada ne vjerujem da će ta arapska liga opstati...

Za Nevesa sam se bas iznenadio, kvalitetan igrač, očekivao sam da će u neki jači klub, mogao je i kod nas za ove pare

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Dobar igrač, "nažalost" nećemo nikada saznati njegove prave domete, bio svojevremeno "čudo" onda se posvadjao dal sa trenerom/menadzerom, ali posle odjednom završio u naravno Mendešovom klubu

iskreno, mene ovo ne čudi mnogo, Vulvehepton je tu gde jeste, kapiram da agetni igraju veliku igru ovde, i neće biti ni prvi pi poslednji koji je napravio takav zaokret u karijeri

a bogami, i bolji od njega su otišli put istoka, svojovremeno "veliki" Hulk i pomenuo bih Talisku koji uopšte nije bio loš a sve igrači koji su na ovaj ili onaj način bili vezani za te agencije ili klubove iz Portugala

Teško da će Arapska liga postat neka sila koje se treba bojat (bar ne tako skoro), tako su svojevremeno i u Kinu svi odlazili pa ništa. Tu idu samo igrači kojima isključivo do para, od takvima svakako fali ambicije da postanu WC igrači.

Teško je izgraditi jaku ligu bez domaće baze igrača, ne znam koliko Arapi ulažu u razvoj igrača. A i manjak jakog kontinentalnog natjecanje će im uvijek predstavljat problem.

Ma glupost, kao što je trend bio jedno vreme u Kini, generalno treba možda pokušati nešto uraditi na popularizaciji sporta, ako dotični u ovom slučaju fudbal nešto nije omiljen, ali nikad se ništa na silu ne radi i šta ti ja znam

ako Hrvati imaju tu neku "urodjenu" ljubavk prema repki u fudbalu imaće je uvek pa na kojim grana bio omladinski pogon ili prvi timovi, možda nisam dao dobar primer ali poenta je da ne možeš sve novcem kupiti i preko noći

i da dovedeš Mesija u Mongoliju, sigurno to neće naterati ljude da odjednom zavole fudbal

5 hours ago, Kun Aguer0 said:

Pa Ziyech, Mendy, Kante također svi u ranim tridesetim, niko nije star i svi imaju još sezona u nogama i to dobrih sezona, mada ne vjerujem da će ta arapska liga opstati...

Za Nevesa sam se bas iznenadio, kvalitetan igrač, očekivao sam da će u neki jači klub, mogao je i kod nas za ove pare

Samo sam Aubameyanga od naših spomenuo kao igrača koji više nema šta da radi u Europi i za kojeg je normalno, Ziyech i Mendy su spomenuti kao igrači koji su nam višak, ne toliko kao neko kome je mjesto tamo. Kante je posebna tema.

Na kraju prelaznog roka ćemo vidjeti koliko će relevantnih igrača otići u takve lige. Ono što hoću reći je da želim svakog dobrog igrača što duže da gledam u Europi, u kompetitivnom fudbalu. Da gledam npr. Benzemu u PSG-u, Ronalda u Romi, Ziyecha u Milanu, Mendya u Marseilleu i sl. dok još mogu nešto da ponude. Možda je Neves samo izuzetak kao Oscar u Kini, ali čini se da nikad ovoliko poznatih igrača u snazi nije povezivano sa odlaskom na druge kontinente.

13 hours ago, ja13 said:

Teško da će Arapska liga postat neka sila koje se treba bojat (bar ne tako skoro), tako su svojevremeno i u Kinu svi odlazili pa ništa. Tu idu samo igrači kojima isključivo do para, od takvima svakako fali ambicije da postanu WC igrači.

Teško je izgraditi jaku ligu bez domaće baze igrača, ne znam koliko Arapi ulažu u razvoj igrača. A i manjak jakog kontinentalnog natjecanje će im uvijek predstavljat problem.

Mislim da je Kina uvela neke velike poreze pa su kinezi stali sa onim transferima.

Ovo oko Saudije je vec ozbiljnije jer mislim da citava drzava stoji iza ovoga. Ovo u konacnici i nije lose, taman da se rijesis ovih koji letaju za parama kojih ionako imaju za praunuka.

S druge strane gledajuci, to su poprilicno lake pare, neka odigraju sezonu dvije, to je vec 100-200 miliona zarade.
Posebno ovim europskim muslimanima nece biti tamo problem jer ce se vrlo lako naviknuti na kulturu i serijat.

7 minutes ago, Whisper said:

Nema nostalgije kod Pepa. Il je po njegovom il nikako. 

Mislim da je ovo bilo sporazumno, igrač htio da nastavi dalje i to je to ali su se ispoštovali do kraja, profesionalno kako i treba.

Evo recimo sad je Cancelo dostupan i da nismo doveli onaj kapućino iz Lyona mogli smo njega zaganjati

Newcastle ce napravit masineriju kroz koju godinu. Kakva pametna ulaganja. Korak po korak. Nisu nabacali ekipu nekim imenima jakim samo da budu nahajpovani a ti igraci onda hlade muda.

Bgm strasna liga ce da bude

Liverpool će platiti klauzulu za Szoboszlaija koja iznosi 70 miliona eura. Otprilike ista cijena po kojoj smo mi platili Nkunkua. Szoboszlai je genije, ali je bio nekonstantan i u Leipzigu. Čudi me da ga je Liverpool uzeo, možda slijedi neka promjena formacije jer ovako nemaju njegovu poziciju.

Pa koliko koštaju pojedinačno Leipzigovi igrači kad sve sabereš ispadoše vrhunska ekipa, a kad ih gledaš malo bolji prosjek.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.