25. januar 2023.3 god. comment_338895 Znaci Jorginhu je u kamenu zapisano da zavrsi karijeru u Chelsiju. Prijavi
25. januar 2023.3 god. comment_338898 Golden ball buduci ambasador kluba. Takodje, ce se povucu njegov broj iz upotrebe. Prijavi
26. januar 2023.3 god. comment_338917 Solidno ce pojačanje biti McKennie za Leeds, samo mislim da bi trebali i na odbrani poraditi Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339099 Cancelo u Bayernu na posudbi s mogućnošću kupovine. Jebte posvađao se s Guardiolom i ovaj ga hladno odjebo. A kod nas neke ojebine od igrača politiku kluba kroje. Zato je Guardiola najveći trener ikad. Prijavi
30. januar 2023.3 god. comment_339109 Wow, Cancelo u Bayernu, kao grom iz vedra neba, baš sam se iznenadio, čuj dovedeš jednog takvog igrača u sred sezone i to na posudbu, još jedan dokaz da Guardiola vedri i oblaci u Cityu, ime ti ne znači nista. Prijavi
31. januar 2023.3 god. comment_339186 U suštini tako treba da bude, niko nije veći od kluba. Nije ni Cancelo svetac, bek jebeni. Tako i treba, još ova svađa nije bio javni ispad kao recimo Lukaku i kod nas je taj lik i nakon toga dobijao neke minute. Prijavi
31. januar 2023.3 god. comment_339230 pa kod nas se možda niko ne svadja sa trenerom, prosto ih boli kurac 😇 Prijavi
1. februar 2023.3 god. comment_339394 Ne znam kako Spence nije dobio šansu kod Contea, strašan je bio u Forrestu, čak sam i ja bio za njegov transfer u Chelsea kao back up Jamesu Prijavi
3. maj 2023.3 god. comment_344761 Jedini imaju para za njega, a i treba im zamjena za Modrica. Prijavi
6. juni 2023.3 god. comment_345614 Tilemans iz Lestera izgleda slobodan agent.... i još nekolicina Prijavi
6. juni 2023.3 god. comment_345615 1 hour ago, chiba said: Tilemans iz Lestera izgleda slobodan agent.... i još nekolicina Uzo bi ga ama odma! 🙂 super igrač i još djabe auu Prijavi
6. juni 2023.3 god. comment_345616 Ma bolje dati 50 miliona za Laviu i prodati Mounta i Kovačića glavnim rivalima, Kantea šutnuti kod Arapa i milina. Veze ovi naši o fudbalu nemaju Prijavi
8. juni 2023.3 god. comment_345668 MacAlister je taman takav kakve vole. Trci ko kasacko grlo, borben, i uporan i time nadoknadjuje manjak znanja. Doveli su ga po ceni manjoj od trzisne. Sto se tice Tilemamsa on mi je malo mekan za tu poziciju koju igra. Pa cak mekaniji od Jorginja ali sa boljim pasom unapred. Moje misljenje je da nam ne treba takav igrac na toj poziciji. Prijavi
13. juni 2023.3 god. comment_345749 Za Villu je to odlično pojačanje, bolje nisu mogli odraditi u ovome trenutku. Jude u Real očekivano, oni ako dovedu još zamijenu za Benza i nekog desnog beka opet su u samom vrhu fudbala a naravno da će dovesti.... Prijavi
19. juni 2023.3 god. comment_345885 Ruben Neves za oko 50 miliona funti/eura prelazi u neki klub u Saudijskoj Arabiji. Razumijem da igrači poput Aubameyanga koji su se naigrali, prošli sve i svašta, ušli duboko u tridesete, izgubili volju za igranjem, odu u Arabiju da uzmu zadnje pare, ali Neves ima 26 godina, prvotimac Portugala, ima kvalitet za najbolje klubove svijeta. Barca ga je htjela dovesti, ali ih nije mogao više čekati, meni je bio jedna od želja da zamijeni Jorginha. Nama je super ispalo što su Saudijci došli i pokupili ono što nam ne treba samo se bojim da će doći dan kada će nam uzimati potencijalna pojačanja i bitnije igrače. Čini se da Amerikanci, Kinezi, Saudijci i ostali uzimaju sve mlađe i bolje igrače. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.