Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Odličan posao je opet napravio Real, pametno su to odradili. Sigurni su da imaju zamijenu za Casemira i odmah su ga unovčili. Dobar je to igrač. Pitanje je samo kako će prihvatiti ovaj transfer i kako će se prilagoditi. Uzeće ogromne pare, dobar ugovor.

On 8/19/2022 at 11:07 PM, Adi said:

Casemiro se u takvim situacijama u Realu sklanjao, a Kroos i Modrić su se spuštali da prime loptu

Već se vidi da će u ovoj sezoni tu ulogu imati Eriksen, samo da izbace maloumnog Maguirea da rukama ne pokazuje da će mu dodati pa će sve biti oke

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Već se vidi da će u ovoj sezoni tu ulogu imati Eriksen, samo da izbace maloumnog Maguirea da rukama ne pokazuje da će mu dodati pa će sve biti oke

U prvom kolu je bio lažna devetka, u drugom zadnji vezni, a protiv Liverpoola bi mogao zaigrati u štoperskom tandemu sa Martinezom :D 

Pa zabijao je dosad sa ovim padom u zadnjoj sezoni, ali generalno komplet Sociedad je los klub, momak ima 22 godine i ko ga je gledao drugacije ce reci od onih koji samo gledaju brojeve. Nije ni bitno uglavnom, nije nikad ni bio opcija, a vidjecemo kako ce se pokazati u PL.

21 minutes ago, reLo said:

Antony u Unitedu za 100 miliona.

Kakav li je to talenat jebte?

ja mislio da ce se nakon korone vratiti stvari sto se tice cijena transfera u neku koliko toliku normalu, al sipak, gledaj kako se pare rasipaju. a i kod nas je ista stvar bez obzira na novog vlasnika.

36 minutes ago, King Chelsea said:

Vlada ludnica na tržištu ta cifra od 100 miliona je postala normala, samo me čudi što je Newcastle ostao miran..

Ne zele da placaju penale kao vlasnici PSZa recimo, i zbog toga se suzdrzavaju od razbacivanja. Izgleda da su u ovome na duze. 

1 hour ago, King Chelsea said:

Vlada ludnica na tržištu ta cifra od 100 miliona je postala normala, samo me čudi što je Newcastle ostao miran..

Neki dan je Eddie na presici pricao o tome.  Jebe ih FFP kojeg se oni pridrzavaju,  ne mogu trositi mnogo vise nego sto zarade,  nema upumpavanja vlasnikovih para do mile volje.  Jedan veliki transfer po prelaznom roku mogu odraditi,  ovaj rok je to Isak. 

Bio je dobar i prodoran igrač u holandiji i u najjačoj ekipi tamo. Talenat jeste, dobar sa loptom u nogama i odličan skill ima. Da li će to proći u PLu ne znam, da li očekujem puno od njega u prvoj sezoni, ne. Mislim da neće odmah ni u prvih 11. Mali Elanga igra sjajno, ništa bolji nije Sancho od njega. Možda bi im bolje bilo da su doveli špica klasičnog nego da Rashforda guraju u napad. 

Al ko ih jebe kad ih sudije guraju, mada sad imaju finu ekipu

Evo gledam kako se Roma solidno pojačala a u finansijskom su plusu skoro 40 miliona. 

Belottti, Dybala, Wijnaldum, Matić, Zeki Celik su najzvučnija imena. Sačuvali sva tri mlada stopera, Zaniola, Pelegrinia, Spinazzolu te naravno Abrahama što im je bio osnovica ekipe.

Za ekipu koja završava negdje oko 6og mjesta u Seriji A jako dobar prelazni rok

To samo sugavi Talijani mogu. Dovesti mladog talentovanog igraca na posudbu s opcijom da ga otkupe, a i ne moraju ako se ne pokaze. Za Engleze bi bila cijena 40 miliona direktno.

West Ham je u prethodnim sezonama kupovao po 2-3 igrača i nije nikog bitnog prodavao. Ovog ljeta su odlučili da idu korak dalje. Otkupili su Areolu, doveli su u odbranu Emersona, Kehrera i Aguerda, na sredinu Paquetu i Downessa iz Championshipa, na desno krilo Corneta i u napad Scamaccu. Zbog njih su se riješili (ili će tek) Masuakua (posudba), Diopa, Dawsona, Noblea (penzija), Krala, Vlašića (posudba) i Yarmolenka. Ne znam koliko su bile neophodne promjene na štoperskim pozicijama, ali se sve ostalo čini kao ozbiljan upgrade. Imaju kompletan kadar, po 2 dobra igrača na svakoj poziciji i mogu izgurati borbu na 2 fronta. Samo će trebati vremena da se to malo uigra, loše su ušli u sezonu.

Imaju malo problema sa realizacijom slično kao i mi a protiv Forresta baš nisu imali sreće, odavno nisam gledao utakmicu da je neko manje sreće imao. Pa ljudima je dva puta lopta pogodila prečku i pala na gol liniju i odbranjen im je penal jebeni. Da ne pričam o ostalim šansama

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.