Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Ako dovedu i Ward Prowesa i Barkleya od nas bez obzira na prodaju Grealisha biće dobri. Naravno pod uslovom da sačuvaju ostatak ekipe. Također možda i Grealish ne ode nigdje. Jer uz takva pojačanja bukvalno nema gdje da ode, biće Villa bolja i od Tottenhama i Arsenala. Dok kod ovih ostalih ekipa su te pozicije uglavnom popunjene

Villa očito nema problema sa parama. Kad su ušli u PL otpustili su jedno 10 igrača i doveli 12 novih. Nisu nikog prodali. Na zimu opet nova pojačanja, nisu nikog prodali. Prošle godine 3-4 dobre kupovine uz 0 prodaja. Za 2 godine su u potpunosti renovirali tim. Bio je podatak na jednoj utakmici kako im niko od igrača nije rođen prije 1992. godine, a uz to su im juniori osvojili FA Kup prije par dana. Imaju potencijala da budu još bolji.

I meni je Villa strasno gotivna ekipa. Ja bih cao i prodao Grealisha i kupio jos 2 kvalitetna igraca. Njima je bolje da ne zavise puno od jednog igraca, nego da imaju sirinu. Obzirom da imaju para, mogu sebi komotno priustiti 2 dobra igraca iz Spanije, Njemacke, Francuske ili Italije.

I meni je Villa strasno gotivna ekipa. Ja bih cao i prodao Grealisha i kupio jos 2 kvalitetna igraca. Njima je bolje da ne zavise puno od jednog igraca, nego da imaju sirinu. Obzirom da imaju para, mogu sebi komotno priustiti 2 dobra igraca iz Spanije, Njemacke, Francuske ili Italije.

pa on je i propustio dosta utakmica ove sezone čini mi se

i evo na šta se sad sveo evropski fudbal, na te klubove iz premiershipa koji mogu još uvek sebi da priušte, ostali se snalaze preko štapa i kanapa, politike :D

ali ne vidim nu tome i nešto negativno, jebem li ga, daj ponovo malo "romantike" neka ljudi treniraju i stvaraju igrače

Unitedu bi legao samo tako. Ne toliko zbog igrackih kvaliteta nego zbog toga sto je rodjeni lider na terenu a to ovom Unitedu itekako nedostaje. Pogba, Rashford, Lindelof, Bruno, Shaw da ne nabrajam dalje su sve dobri igraci ali niko od njih nije lider na terenu.
I platu bi mu dobru mogli ponuditi, i on ne bi imao nista da predje kod njih. Meni United najrealnija opcija.

Lester se stvarno dobro pojacava. Ovaj mali je vrhunski talenat. Vec u doveli Soumarea, tako da ce oni iduce sezone opet biti kandidati za top 4 do samog kraja.

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1405900552832176129?s=20

Nije Fonseca odbio, nego mu ovi nisu htjeli platiti neku razliku u porezu, siromasi pravi. Joj kluba i kurca. Mislim Fonseca je kurcina ionako, ali vala tako nesto nisam vidio nikad.

Fonseka je odbio da mu se placa na racun u eng jer bi morao da placa veci porez. Sparsi iz zakonskih razloga nisu mogli da placaju na racun u italiji.
Haaland ili nista, eventualno Lukaku. Nikakav Isak, Icardi i ostali. Ne treba nam opet neki Morata.

Ako ne uspijemo dovesti Erlinga, idemo sa Wernerom, Abrahamom. Giroud najvjerovatnije odlazi, na njegovo mjesto moze mladi Broja. Sasvim solidno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.