Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Bice jebeno dobra ekipa. Po meni opet kazem, sreca pa im je Ole trener. Naravno i sa njim na klupi ce ih biti tesko pobjediti jer su igracki veoma jaki, zamislite jos da imaju i boljeg trenera...

Trebalo je i rukama i nogama kopati za Varana.

Mozda a mozda i ne.
Pricao sam bas juce s kolegom koji je veliki navijac Reala i uopste ne zali za prodajom Varanea. Neosporan je njegov kvalitet, osvojio je sve sto se moglo osvojiti sa svega 28 godina ali je cinjenica da je zadnje dvije sezone u ozbiljnom padu (kao i cijeli Real). Posebno je apostrofirao ovo sezonu gdje je bio katastrofa, on to pripisuje izostanku Ramosa. Moguce da se zasitio Madrida i tog toksicnog okruzenja.
Vidjet cemo koji Varane ce se pojaviti u Manchesteru onaj stari ili ovaj novi.
Manchester City are now in direct contact with Aston Villa for Jack Grealish. Negotiations ongoing to reach an agreement - not gonna take long, decision to be made in the next days. #MCFC

Aston Villa have already offered Grealish a new contract. They hope to keep him. #AVFC

Official. Alphonse Areola joins West Ham on loan from Paris Saint-Germain until June 2022 with buy option included. #WHUFC #PSG
Manchester City on verge of agreeing deal with Aston Villa to sign Jack Grealish for £100m. If everything goes to plan 25yo will finalise personal terms, take medical & complete move. Most expensive signing in British history @TheAthleticUK #AVFC #MCFC https://t.co/HnUxEi5A4P

Samo 25 godina Grilis? Odlican transfer Sitija. Iako preplacen Grilis je sazrio kao igrac i u ofanzivnoj ekipi koja igra mnogo na posjed bi trebao jos vise pokazati. Ocekivano engleski igraci idu za 20-30% vecu cijenu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.