Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 271,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Sancho ce United, skoro pa gotova stvar. Takodjer ne bi bilo lose baciti oko i na Malena iz Holandije. Dumfris je takodjer solidna opcija na beku, kao i Adama.

Sancho potvrđen upravo, također Nuno kao trener Tottenhama i Daka kao pojačanje Leicestera

Dakle ovako:
80 miliona kesa + 20 laganih bonusa + Odoi = Haland
Iz toga sledi
50 miliona + Abraham = Rajs

Dakle ovako:
80 miliona kesa + 20 laganih bonusa + Odoi = Haland
Iz toga sledi
50 miliona + Abraham = Rajs

Ja se iskreno ne bih bunio, jedino što ne vjerujem da će Tammy baš u West Ham prije da će u Villu, mada bi njima uzeo Grealisha u bilo koje doba dana i noći. On bi bio taj kreativac koji je trebao biti Ziyech da nije propalio

Donnarumma navadno u PSG, ja ne mogu virovat kako je Milan dopustija takvom igraču da istekne ugovor a da ga nisu unovčili na vrime

Donnarumma navadno u PSG, ja ne mogu virovat kako je Milan dopustija takvom igraču da istekne ugovor a da ga nisu unovčili na vrime

Zato sto je i Donnaruma igrao prljavu igru tj. Raiola. Prica je bila da ce produziti ukoliko izbore ligu sampiona. Samom Milanu je takodjer bilo vazno da izbore ligu sampiona zato su i zadrzali neke igrace do samog isteka ugovora. Pored Donarume tu je jos i Calhanoglu, Tonalija tek sad otkupili, Tomorija takodjer kao i Diazu dogovorili ponovnu pozajmicu. U Italiji generalno fali novca a pogotovo je Milanu bilo kriticno i zato im je liga sampiona bila od krucijalnog znacaja.

United blizu potpisa i Varanea. Imat ce strasan tim, odbrana u vidu Shawa, Meguirea, Varane i Bissaka, veza McTominey i Pogba, iznad njih Rasford, Bruno Fernandes i Sancho, u napadu Cavani/Martial.
Ma realno McTominay i nije toliko los koliko ga ljudi ne vole jer nije atraktivan. Al ajmo reci i da jeste los, opet su jaki.

Najveci problem im je trener.
Nije loš, ali nije ni u rangu sa ovim ostalim imenima. Nije mi za prve postave tima koji hoće neke trofeje u ovakvoj konkurenciji da uzima. Više mi je za rotacije, a na njegovo mjesto bih stavio Ricea ili Ndidija. Da su jaki ne sporim.

Da, trener je problem broj 1 i neka se tamo što duže zadrži. Mnogi ne primjećuju koliko je uloženo u ovaj tim i priča se samo o Maguireu. Solskjaer otkako je došao potrošio je 400 miliona (bez Varanea, nisam vidio koliko će on da bude), a prodali su samo Lukakua. To je najveća potrošnja novca u svijetu u tom vremenskom periodu.

Leicester se fino pojačava, ali su četiri tima dosta ispred ostalih. Posebno ako Kane ode iz Tottenhama.
Fazon je sto je United igracki toliko jak da ih i Susic vodi moraju biti dobri. Naravno, trener je tu da poslozi to sve i da budu na jos vecem nivou ali svejedno zbog suhog individualnog kvaliteta bice svakom timu tesko protiv njih.

Ja iskreno mislim da su oni igracki najkvalitetnini tim, cak jaci i od Citya.

Kada bih pravio selekciju po suhom kvalitetu prvih 11, to bi bilo:

1. United
2. City
3. Chelsea
4. Liverpul
Ne bih se složio da su jači od City... Mislim vidjeti ćemo što će i kako kupovati i jedni i drugi do kraja, ali trenutno mi je još uvijek jači City... Obrana Uniteda ako dođe Varane je odlična, ali Cityeva nije nešto znatno lošija, sredina Citya je definitivno jača. Napada je tu negdi, ali smo zato jer odlaskom Aguera im fali pravi napadač, sigurno će nekog dovest, a bude li to Keana onda pogotovo su tu jači od Uniteda...

Ne moze se igrati premier liga i ostalo samo sa 11 igraca, dzaba ti najbolji tim, kada ti na klupi sjede nekakvi williamsi, propali mata, lindelofi itd.

Prema Mati ces da se odnosis s poštovanjem.

Arsenal doveo lijevog beka Nunu Tavaresa iz Benfike i veznjaka Alberta Lokongu iz Anderlechta.

To i jesu igrači koje možeš dovesti kada dvije sezone zaredom završavaš osmi.

Ne moze se igrati premier liga i ostalo samo sa 11 igraca, dzaba ti najbolji tim, kada ti na klupi sjede nekakvi williamsi, propali mata, lindelofi itd.

Imaju nekih 5-6 igrača sa klupe u rotaciji i tu smo City i mi u velikoj prednosti. Samo da ih ne rasprodamo bezveze.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.