21. juni 2021.5 god. comment_316874 Najbolji igrač lige odlazi u najbolji klub u ligi. Nešto kao kad je Kevin Durant prešao u Golden State. Moramo odgovoriti Haalandom kako bi liga ponovo imala smisla. Prijavi
27. juni 2021.5 god. comment_316996 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1408724045676388360 Da mi odgovorimo sa Halandom i Sancom ? :D Prijavi
27. juni 2021.5 god. comment_316998 Sancho ce United, skoro pa gotova stvar. Takodjer ne bi bilo lose baciti oko i na Malena iz Holandije. Dumfris je takodjer solidna opcija na beku, kao i Adama. Prijavi
30. juni 2021.5 god. comment_317088 Sancho potvrđen upravo, također Nuno kao trener Tottenhama i Daka kao pojačanje Leicestera Prijavi
30. juni 2021.5 god. comment_317096 Sancho potvrđen upravo, također Nuno kao trener Tottenhama i Daka kao pojačanje Leicestera Dakle ovako: 80 miliona kesa + 20 laganih bonusa + Odoi = Haland Iz toga sledi 50 miliona + Abraham = Rajs Prijavi
30. juni 2021.5 god. comment_317098 Dakle ovako: 80 miliona kesa + 20 laganih bonusa + Odoi = Haland Iz toga sledi 50 miliona + Abraham = Rajs Ja se iskreno ne bih bunio, jedino što ne vjerujem da će Tammy baš u West Ham prije da će u Villu, mada bi njima uzeo Grealisha u bilo koje doba dana i noći. On bi bio taj kreativac koji je trebao biti Ziyech da nije propalio Prijavi
1. juli 2021.5 god. comment_317109 Ramos u PSG. Wijnaldum, Donnaruma, Hakimi, Ramos. Dodaj na to Neymara, Mbappea, Icardija, Di Mariu. Ne šale se. Prijavi
2. juli 2021.5 god. comment_317119 https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1410952684044177408 Dobar transfer za Lajpcig. Prijavi
3. juli 2021.5 god. comment_317130 I meni je uvijek bio Silva dobar napadac. Vidjet cemo kakav ce biti u Laipzigu. Prijavi
7. juli 2021.5 god. comment_317170 Donnarumma navadno u PSG, ja ne mogu virovat kako je Milan dopustija takvom igraču da istekne ugovor a da ga nisu unovčili na vrime Prijavi
7. juli 2021.5 god. comment_317171 Donnarumma navadno u PSG, ja ne mogu virovat kako je Milan dopustija takvom igraču da istekne ugovor a da ga nisu unovčili na vrime Zato sto je i Donnaruma igrao prljavu igru tj. Raiola. Prica je bila da ce produziti ukoliko izbore ligu sampiona. Samom Milanu je takodjer bilo vazno da izbore ligu sampiona zato su i zadrzali neke igrace do samog isteka ugovora. Pored Donarume tu je jos i Calhanoglu, Tonalija tek sad otkupili, Tomorija takodjer kao i Diazu dogovorili ponovnu pozajmicu. U Italiji generalno fali novca a pogotovo je Milanu bilo kriticno i zato im je liga sampiona bila od krucijalnog znacaja. Prijavi
17. juli 2021.5 god. comment_317352 Arsenal završava Bena Vajta, cena 50ak miliona funti. Šta li mu dođe Seid Memić Vajta iz Travnika. Prijavi
18. juli 2021.5 god. comment_317353 United blizu potpisa i Varanea. Imat ce strasan tim, odbrana u vidu Shawa, Meguirea, Varane i Bissaka, veza McTominey i Pogba, iznad njih Rasford, Bruno Fernandes i Sancho, u napadu Cavani/Martial. Prijavi
18. juli 2021.5 god. comment_317354 Samo im još zadnji vezni fali. McTominay, Fred i Matić nisu toliko dobri. I trener naravno, ali to neće mijenjati. Prijavi
18. juli 2021.5 god. comment_317355 Ma realno McTominay i nije toliko los koliko ga ljudi ne vole jer nije atraktivan. Al ajmo reci i da jeste los, opet su jaki. Najveci problem im je trener. Prijavi
18. juli 2021.5 god. comment_317356 Nije loš, ali nije ni u rangu sa ovim ostalim imenima. Nije mi za prve postave tima koji hoće neke trofeje u ovakvoj konkurenciji da uzima. Više mi je za rotacije, a na njegovo mjesto bih stavio Ricea ili Ndidija. Da su jaki ne sporim. Da, trener je problem broj 1 i neka se tamo što duže zadrži. Mnogi ne primjećuju koliko je uloženo u ovaj tim i priča se samo o Maguireu. Solskjaer otkako je došao potrošio je 400 miliona (bez Varanea, nisam vidio koliko će on da bude), a prodali su samo Lukakua. To je najveća potrošnja novca u svijetu u tom vremenskom periodu. Leicester se fino pojačava, ali su četiri tima dosta ispred ostalih. Posebno ako Kane ode iz Tottenhama. Prijavi
18. juli 2021.5 god. comment_317357 Fazon je sto je United igracki toliko jak da ih i Susic vodi moraju biti dobri. Naravno, trener je tu da poslozi to sve i da budu na jos vecem nivou ali svejedno zbog suhog individualnog kvaliteta bice svakom timu tesko protiv njih. Ja iskreno mislim da su oni igracki najkvalitetnini tim, cak jaci i od Citya. Kada bih pravio selekciju po suhom kvalitetu prvih 11, to bi bilo: 1. United 2. City 3. Chelsea 4. Liverpul Prijavi
18. juli 2021.5 god. comment_317359 Ne bih se složio da su jači od City... Mislim vidjeti ćemo što će i kako kupovati i jedni i drugi do kraja, ali trenutno mi je još uvijek jači City... Obrana Uniteda ako dođe Varane je odlična, ali Cityeva nije nešto znatno lošija, sredina Citya je definitivno jača. Napada je tu negdi, ali smo zato jer odlaskom Aguera im fali pravi napadač, sigurno će nekog dovest, a bude li to Keana onda pogotovo su tu jači od Uniteda... Prijavi
18. juli 2021.5 god. comment_317360 Ne moze se igrati premier liga i ostalo samo sa 11 igraca, dzaba ti najbolji tim, kada ti na klupi sjede nekakvi williamsi, propali mata, lindelofi itd. Prijavi
18. juli 2021.5 god. comment_317361 Ne moze se igrati premier liga i ostalo samo sa 11 igraca, dzaba ti najbolji tim, kada ti na klupi sjede nekakvi williamsi, propali mata, lindelofi itd. Prema Mati ces da se odnosis s poštovanjem. Prijavi
18. juli 2021.5 god. comment_317362 Prema Mati ces da se odnosis s poštovanjem. Mislim na fudbalske vjestine trenutne, ne kao covjeka i sveukupno igraca. Prijavi
19. juli 2021.5 god. comment_317369 Arsenal doveo lijevog beka Nunu Tavaresa iz Benfike i veznjaka Alberta Lokongu iz Anderlechta. To i jesu igrači koje možeš dovesti kada dvije sezone zaredom završavaš osmi. Ne moze se igrati premier liga i ostalo samo sa 11 igraca, dzaba ti najbolji tim, kada ti na klupi sjede nekakvi williamsi, propali mata, lindelofi itd. Imaju nekih 5-6 igrača sa klupe u rotaciji i tu smo City i mi u velikoj prednosti. Samo da ih ne rasprodamo bezveze. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.