Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Fudbal je odavno otišao u kurac, svaka budala vrijedi 50 miliona. Normalna ljudska svijest mi ne da gledam ovo, al' ozbiljno. 

Po meni Manchester City nije uradio jos dobar transfer, igrace kao Nolita su imali na pretek dovesti. I dalje ce se morati oslanjati na individualce poput Aguera i Debruynea. Njihov trio Aguero-Debruyn-Silva je najace oruzje za sada.

Po meni Manchester City nije uradio jos dobar transfer, igrace kao Nolita su imali na pretek dovesti. I dalje ce se morati oslanjati na individualce poput Aguera i Debruynea. Njihov trio Aguero-Debruyn-Silva je najace oruzje za sada.

Gomilaju bezze veznjake kao u Bayernu i uz sve opet neće znati se postaviti na korner ili prekid i primat će golove lagano, Premiership je puno zahtjevniji od ostalih liga fizički. Na golu rupetina Hart. Dovest će Stonesa koji je još uvijek nedovoljno siguran na terenu. Nema planskog slaganja ekipe, samo neplanska kupovina.

Primjer kako se kupuje je Juventus ove sezone

Benatia - 3 milijuna eura za posudbu + otkup na kraju sezone, krađa ravna onoj Vidala za 11 milijuna eura iz Leverkusena, Benatii se ne igra Bundesliga očito, a vrlo dobar je stoper

Alvesa za nula eura

Pjaca, super talent iz Dinamove škole za manje od 15 milijuna

Strava

I williana :D Sane je fin igrac, koji vrijedi nekih 25 miliona, ali sad 55, niposto.

Preskup poklončić. U suštini tu se radi o igraču koji je procvao tokom protekle godine, i uzeo zamah da ga se uspoređuje sa standardnim prvotimcima Chelsea? Iskreno, u potpunosti netačni navodi. S04 je stepenica niže, a BuLi također. 

Willian je miljama ispred Sanea. Potpisujem.

• 3 sedmice kasnije...

Zasto?

Zato sto jos nije dokazao da je kompletan stoper da se plati toliko, po meni je Koulibaly bolji igrac, isto tako ima nekih igraca koji su drugi klubovi kupili za manje cifre a bolji su igraci od Stonsa, npr. Humels.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.