Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

• Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

Livermor totalno promasaj od transfera, tolko kuka Pulis i na kraju kad mu napokon odobre sredstva on krene u kupovinu, jbg izduva ga, sta radi, kupuje jos jednog poluproizvoda kakvih ima za izvoz

Nepotreban transfer pre svega zato sto WBA stoji odlicno, znaci ne dobro nego odlicno, mogo je lepo da se strpi do leta pa onda pokusa nesto

Dobar deo prema ima ogromne pare, mogu da organizuju svoju mrezu skauta po svetu a oni majstori su ograniceni ko terasa

Lesteru i Sautemptonu svaka cast, izrodi

Preporucujem svima da procitaj nesto o filozofiji poslovanja Sautemptona, imate tekst na BBC
Slažem se da Livermore nije neki dobar transfer, cijena je izašla na ovih 12 miliona funti vjerovatno iz razloga što je i takav bio važan za Hull, a sa druge strane Pulis zagrizao za njega iz nekog svog razloga..

Manchester City are prepared to listen to offers for Sergio Aguero as Pep Guardiola continues his attempt to reconstruct the club’s squad to match his demanding requirements, reports Duncan Castles.

Problem je što Payet želi samo u Marseille :D

Jose Fonte prelazi u West Ham (Sky).

Saido Berahino prelazi u Stoke (Sky).

Na tržištu najviše aktivan srednji dom Premiershipa već se spremaju za sljedeću sezonu :D
To sam i ja procitao na vise mjesta vec, ne vidim kako bi to mogao biti pametan potez.. Kao razlog se navode aguerove godine, a lik ima tek 28, sigurno moze biti jos na vrhunskoj razini par godina, a drugi njegova staklenost, odnosno sklonost povredama. Kao da ce s godinama biti jos skloniji povredama, sto po meni ne mora biti nuzno, koliko sam skuzio zadnje dvije godine cak ima i manje problema sa povredama nego prije. Tesko da moze dovesti boljeg od aguera, ne vidim puno takvih igraca, ako ih i ima uopce, mozda suarez al on je sigurno nedostupan. Jedino ako se misli osloniti na neku novu nadu ili tako nesto sto je naravno rizicno, ali pep je dosta sklon riziku tako da je moguce, nekad zna ubost a nekad promasit. U slucaju da ubode i dobro unovci aguera svaka cast, ali tesko

Citam da bi Pep Aguera prodao :D stvarno ne razumem tu njegovu filozofiju :D

Čovjek je debil.

Aguero je bolji od ičega što Chelsea ima u napadu, a ozljeđuje se zato jer neki njegovi treneri nisu dobri kondicijski treneri. 

Vrh igrač

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.