27. januar 2017.9 god. comment_266481 Bit ce to igracina, bas me zivo zanima gdje ce onaj Tielemans otici, nadam se kod nas. Bas ga povezuju sa nama drama evo pitanje vremena kad će potpisati :P Prijavi
27. januar 2017.9 god. comment_266546 Subotić potpisao za Keln jos jedna karijera koja je obecavala unistena povredama. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266555 Kako navodi BILD, Liverpul je pred potpisom prvog velikog transfera, rijec je o igracu M' Gladbaha, M. Dahoud. Dahoud po stilu igre podsjeca na Verratija, veoma nisko teziste, nevjerovatna kontrola lopte i veoma zahvalan u defanzivi. Ipak prelazak Dahouda u Liverpul bi se trebao desiti tek na ljeto. Protiv Barse i Citya je bio impresivan i to se vidi na ovom videu. Busketsa je par puta budalom pravio. https://www.youtube.com/watch?v=BFJYwNPMGMk Ovakav igrac nama fali. Znaci neko ko je dobar u oba pravca, a danas je malo takvih igraca. Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266556 mene taj transfer više smorio :D bukvalno na svake dve nedelje vidim kako njihovi navijači postaju o tome :D ne bih sad da zalazim u kvalitete dotičnog samo ću da istaknem činjenicu da se najveći hajp napravio oko ovog Granita koji je prešo u Arsenal, ljudi moji kakvi su to hvalospevi ispisani o njemu :D Dahoud je ostao u senci totalno i pazi sad pored svega toga, njihovi navijači za igrača godine izaberu našeg Kristijansena :D Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266561 Dzaka je bio dobar kad je dosao samo je malo malouman pa ga to jebe Prijavi
28. januar 2017.9 god. comment_266623 https://twitter.com/massmorabito/status/825462671155851265 https://twitter.com/MattHughesTimes/status/825298722817003520 Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266630 Joj kakva je ovo igracina bila tamo nekad 13/14 strašan veznjak ali ga ujebase povrede sezonu nakon ove dominantne je propustio skoro citavu i kad se vratio opet pred pocetak nove sezone povreda i opet ga nije bilo dugo na terenu, ove godine slično sranje sa povredama ali evo dovede ga Roma na posudbu do kraja godine sa pravom otkupa za 3,5 ili 4,5 miliona... Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266665 https://twitter.com/dimpayet17/status/825714365072547842?ref_src=twsrc%5Etfw vauuu, isforsirao si transfer u Marsej koji se pre godinu dala ispalio, još lik tvita a na profilu mu stoji slika sa šalom WH Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266696 nek mi neko objasno tu logiku, kako to Roma odjebe nas za Naingolana a čini mi se da je poslednja ponuda bila 40m evra a vamo bi pustili igrača u Juventus ako mu se jelte ide normalno da će dežurni ustajali navijači Italijanske lige trolati i srati po temi Prem Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266701 nek mi neko objasno tu logiku, kako to Roma odjebe nas za Naingolana a čini mi se da je poslednja ponuda bila 40m evra a vamo bi pustili igrača u Juventus ako mu se jelte ide normalno da će dežurni ustajali navijači Italijanske lige trolati i srati po temi Prem Ako mislis na Paredesa logično da će ga pustiti u Juve jer u Romi nije standardan a mogu od Juvea kaparisati 20 milki i dovesti Kessia. Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266703 Tajtl pliz ? :D Heroju u žuto crnom sve najbolje u crveno bijelom , Neven ! Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266704 Ako mislis na Paredesa logično da će ga pustiti u Juve jer u Romi nije standardan a mogu od Juvea kaparisati 20 milki i dovesti Kessia. nije samo u tome stvar, nego u principu, recimo LIverpul ne posluje sa Junajtedom, Totenhem ne posluje sa nama i Junajtedom skoro je Mojes pričao kako su oni ponudili više od Reala za Bejla pa je njihova ponuda odbijena, imaš primera gotovo na svakom nivou, evo kolko je Lester muzio CP za nekog nebitnog igrača a Roma ovde prodaje direktnom konkurentu ajde sve ali Juve im je letos uzeo Pjanica, kad je Naingolan izjavio da mu to nikad neće oprostiti, kakav je to stav onda, sutra će neko drugi zatražiti transfer Prijavi
29. januar 2017.9 god. comment_266705 nije samo u tome stvar, nego u principu, recimo LIverpul ne posluje sa Junajtedom, Totenhem ne posluje sa nama i Junajtedom skoro je Mojes pričao kako su oni ponudili više od Reala za Bejla pa je njihova ponuda odbijena, imaš primera gotovo na svakom nivou, evo kolko je Lester muzio CP za nekog nebitnog igrača a Roma ovde prodaje direktnom konkurentu ajde sve ali Juve im je letos uzeo Pjanica, kad je Naingolan izjavio da mu to nikad neće oprostiti, kakav je to stav onda, sutra će neko drugi zatražiti transfer Pjanićev prelazak je izdaja ali iskreno ne sjećam se koliko mu je još ugovora ostalo te da su ga odbili prodati da li bi bilo problema da on ne bi htio igrati ili ko zna mada mislim da su bile i druge ponude na stolu ali pita se tu malo i igrač. Ovo oko Paredesa bi za Romu bio koristan posao konkretno. Ali da si u pravu oko toga da bi dobro bilo da se ne posluje sa glavnim konkurentima ili da im se spuca dobra cijena to stoji ponajviše kod Engleza vidiš da i u Njemačkoj Bayern uzme sve sto valja i onda deri. Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266728 Ako mislis na Paredesa logično da će ga pustiti u Juve jer u Romi nije standardan a mogu od Juvea kaparisati 20 milki i dovesti Kessia. :)) :)) :)) Nema boga da to naprave. Pogotovo ne za Paredesa, uvrh glave 10 milijuna bi im dali nek mi neko objasno tu logiku, kako to Roma odjebe nas za Naingolana a čini mi se da je poslednja ponuda bila 40m evra a vamo bi pustili igrača u Juventus ako mu se jelte ide Ne vidim ništa loše u tome da je Roma odbila ponudu od 40 milijuna. Cigo Nainggolan se vucarao po posudbama u Cagliariju i Piacenzi i ne da ne vrijedi te novce, nego ne vrijedi igrati u bilo kojem klubu iz vrha Serie A. To je balvan kakvog samo Conte može dovesti na Otok i to po 5 puta većoj cijeni od realne. Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266729 Sreća pa ga nismo kupili,Talijani su veliki prevaranti,pa evo vidite samo kakvog su balvana uvalili za 100 miliona i to vrhunskom treneru koji je uvijek znao naći pravog igrača za male pare. Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266731 Darron Gibson i Bryan Oviedo prelaze iz Evertona u Sunderland. Nekako sam više očekivao od Ovieda, nisam ni skontao da je u kanalu sa minutažom.. Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266733 kakav je ovaj Manolo Gabbiadini, ne kontam, vidim neke cifre, 15-20m evra a on daje 5 gola po sezoni Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266735 Nas bivsi igrac Patrick Vananholt presao u Crystal Palace za 14 miliona. Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266737 Nas bivsi igrac Patrick Vananholt presao u Crystal Palace za 14 miliona. prije 4 dana :D kakav je ovaj Manolo Gabbiadini, ne kontam, vidim neke cifre, 15-20m evra a on daje 5 gola po sezoni Prevara mrtva, u Napoliju prosjek efkiasniji je Torres od njega bio pet puta. Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266763 Samo sam onako napisao za Patricka Vananholta, za dobru cifru su ga prodali. Prijavi
30. januar 2017.9 god. comment_266775 Ode Igalo izgleda u Kinu Strašno kakvu je polusezonu imao prošle godine, nestvarno, kakav dribling, gradjenje, pa lik je vrteo Adervilda i Vertongena kao decu na igralištu :hail: gledao sam Votford samo zbog njega vrtim film, Marez, Vardi, Dmitri, Igalo .trčiš pred tv da gledaš neki Lester, WH. . bilo je lepo dok je trajalo Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.