Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Transferi

Istaknuti odgovori

Balanta štoperčina...

Ponovio nam se Runi ovog leta.
Znalo se je i pre početka prelaznog roka da Varanea nećemo imati.
Ok Stouns je odlična alternativa. Ali čim je Everton počeo da se opire, trebalo je vrebati druge prilike.

Iako je sezona za nama pokazala brojne slabosti, stvorena je jaka osovina ekipe. Par šrafova je trebalo zameniti, ali s tim ulaganjima bi tim bio formiran za duži period, i mogli bi da se posvete očuvanju FFPa.
No dobro, nema više svrhe kukati nad prosutim mlekom. Videće oni sami već gde su pogrešili. Pedro je pomak, ali bez prave podrške ne može da izvuče tim iz letargije.
Neka svi sad dodatno oznoje guzice, da se ne brukamo više.
  • Odgovori 5,1 hilj.
  • Pregledi 272 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Samo jedan od najboljih napadaca svih vremena. Puno para zbog zadnje godine ugovora, ali nema veze, isplatit ce se Bayernu, tamo moze igrati jos 4, 5 godina na visokom nivou. A ovo sam mislio da p

• Ja na teletextu preko BHT1 pratio transfer Robinha u Chelsea. 

Objavljene slike

• 3 mjeseca kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Sto niko ne pise o mega pojačanju koji je dovela Roma? Naime, za one koji nisu znali, Ervin Zukanović je novi igrač Rome. :D

Fali jos da Kolasinca dovedu do kraja prijelaznog roka hahaha.

Svaka čast Zukanoviću, tiho, lagano ali svojim trudom i talentom stiže i do Rome. Vjerujem da će im biti pojačanje, jer odbrana Rome je kriminalna.

• 3 mjeseca kasnije...

https://twitter.com/FCBayernEN/status/729976892368011264?ref_src=twsrc%5Etfw

Pocelo je :D

S obzirom na to kakve su se cifre vukle po medijima, doili su ga za sicu...

Koliko love ?

http://www.skysports.com/football/news/11095/10276448/renato-sanches-to-join-bayern-munich-from-benfica

Mislio sam da je 35 miliona evra a ne funti :D

https://twitter.com/FCBayern/status/729984950670376961/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

I ovo je gotovo vec. Navodno 38 miliona evra

Jbte dovedose ljudi dva prekvalitetna igraca. Jednog sa velikim iskustvom a drugog sa velikim potencijalom koji ce moci igrati tu narednih 10 godina, najmanje. 

Al ne sikiram se ja, imamo mi Emanela koji ce da dovede u Chelsea jos bolje igrace od ove dvojice.

Sta ti je ozbiljan klub... Tacno znaju sta im treba i kog igraca ce da dovedu i sve se resi za kratko vreme. Dok se mi povezujemo sa milion igraca od kojih su vecina propali ili u padu ili nedovoljno kvalitetni i onda se cimamo oko pregovora do pred kraj prelaznog roka i na kraju se ili sve sjebe ili istresemo previse para za igraca koji ne vredi toliko ili dovedemo nekog jos goreg kao alternativu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.